Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaaaaaaaaaa gelde sinir sistemin bozulmasın şimdi:sopa:
ay evlerden ırak hahahah düşünsene ben sebzeye talim o açmaya hayali bile kötü:KK70::KK70::KK70: zaten diyetin en zor yanı evdekilere yemek pişirmek akşama eşim patates kızarması ve karnıbahar kızartması istedi gelde üzülme:KK61:
ama yılmak yok :rapci::rapci::rapci::rapci: bende tavuk yoğurt yicem:kk77:
yılmak yok nilgünüm yola devam tatlım

aaaaaaaaaaaa gelde sinir sistemin bozulmasın şimdi:sopa:
ay evlerden ırak hahahah düşünsene ben sebzeye talim o açmaya hayali bile kötü:KK70::KK70::KK70: zaten diyetin en zor yanı evdekilere yemek pişirmek akşama eşim patates kızarması ve karnıbahar kızartması istedi gelde üzülme:KK61:
ama yılmak yok :rapci::rapci::rapci::rapci: bende tavuk yoğurt yicem:kk77:
afiyet olsun canım :rapci::rapci:

mrb 5. Takımın güzel hatunları
Birkaç gündür giremedim İnternete. Regl olacam olamıyorum, davul gibi şiştim. Üstüne de fena bir grip oldum. Kayinpederde kanser şüphesi var. Ailece stresli bir dönemden geçiyoruz. Foruma giremediğim günlerde spor yapamadım. Ama diyete devam, kaçamak da yapmadım. Hatta çok istahsizim diyetten de az yedim. Bu hafta bu cuma çok eksi olmayacak sanırım...

Birkaç gündür giremedim İnternete. Regl olacam olamıyorum, davul gibi şiştim. Üstüne de fena bir grip oldum. Kayinpederde kanser şüphesi var. Ailece stresli bir dönemden geçiyoruz. Foruma giremediğim günlerde spor yapamadım. Ama diyete devam, kaçamak da yapmadım. Hatta çok istahsizim diyetten de az yedim. Bu hafta bu cuma çok eksi olmayacak sanırım...
Geçmiş olsun canım benim sanada k.p.inede
Rabbim korusun k.p ini rabbim sifanizi versin inşallah
Sağlık olsun sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur inşallah

Kızlar bugun yine cok yogunum. Uygulamada bi sorun cıktı, ona bakıyoruz hocayla.
Selam kızlar nasılsınız çok özledim burayı girmedim kaç zamandır :KK200::KK200:
Çok merak ettik seni, nerelerdesin, nasılsın?
Geçmiş olsun canım insallah korktugunuz gibi degildir :(

geçmiş olsun canım benim kp var öyle bir durumu malesef tedavi görüyor şuan mesane kanseri tanısı kondu ama tedavi iyi gidiyor Allaha şükür inşallah sizinkide iyi olur Rabbim acil şifalar versin kp'de bütün hastalarada:dua:

Kızlar bugun yine cok yogunum. Uygulamada bi sorun cıktı, ona bakıyoruz hocayla.

Çok merak ettik seni, nerelerdesin, nasılsın?

Geçmiş olsun canım insallah korktugunuz gibi degildir :KK43:
ayyy senin işinde zor valla vakvakım yakın olsak her akşam yemek getirdim sana:KK15:kek börek pasta kurabiye bu hamile canı herşeyi istiyodur diye sonrada 100 kilo olurdun:KK48:

ALLAH şifa versin. Hayırlı haberler versin kp'in için de. regl de strestendir canım ya... :(

ALLAH sana da kolaylık versin. Bu halinle uğraşıyorsun karşılığını alırsın inşALLAH :KK39:

Back
X