Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar kızlar:KK3:
gündüz uğrayamıyorum bir süre daha gece menümü yazıp kaçıcam sanırım az idare edin beni:KK19:
diyetimi asla bozmuyorumHoppasadece yürüyüşe çıkamıyorum ama gün boyu hep hareket halindeyim. giyin soyun in çık alışverişe git vs derken hayatımda yapmadığım kadar hareket yapıyorum:anne:
Normal tabi taze babaanne :) torununla güzel güzel vakit geçir, merak etme buraları ;)

Menüm;
09:30
Yarım avuc kadar kuru yemis ve kuru meyve karısımı
1 kupa süt ile nescafe

13:30
Sütü hazır kefir ile mayalamıstım bundan
4 yk icine 2 kücük kivi ezdim

16:30
2 kase karışık sebze corbası

2 L su

3 b.türk kahvesi
1 kupa kayısılı form cayı

Spor; 8000 adım

Misafir vardı Jillian yapamadım şimdi yapsam diyorumda üşeniyorum sanki..:KK43:

iyi akşamlar kızlar:KK3:
gündüz uğrayamıyorum bir süre daha gece menümü yazıp kaçıcam sanırım az idare edin beni:KK19:
diyetimi asla bozmuyorumHoppasadece yürüyüşe çıkamıyorum ama gün boyu hep hareket halindeyim. giyin soyun in çık alışverişe git vs derken hayatımda yapmadığım kadar hareket yapıyorum:anne:
ay bekleriz canım seni .. o baya eksi gelirsin inşallah:KK9:

Menüm;
09:30
Yarım avuc kadar kuru yemis ve kuru meyve karısımı
1 kupa süt ile nescafe

13:30
Sütü hazır kefir ile mayalamıstım bundan
4 yk icine 2 kücük kivi ezdim

16:30
2 kase karısık sebze corbası

2 L su

3 b.türk kahvesi
1 kupa kayısılı form cayı

Spor;
8000 adım

Misafir vardı Jillian yapamadım şimdi yapsam diyorumda üşeniyorum sanki..:KK43:
menün süper canım bugunde kaslarını dinlendir..şişkinlik olmasın:duduk:

bugünkü menüm:KK72:

sabah(11:00)
b.peynirli t.b. ekmekli tost
1haşlanmış yumurta
kaşar peynir
3 ince zeytin
2 çeri domates
2 ceviz
1 hurma
1 minik yerli muz
Açık çay

Ara
açık çay

akşam(18:30)
ciğer(unsuz 1 yemek kaşığı z.yağla kavrulmuş)
salata

Ara
1 kupa bitki çayı içicem

içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:bol hareket

bugünkü menüm:KK72:

sabah(11:00)
b.peynirli t.b. ekmekli tost
1haşlanmış yumurta
kaşar peynir
3 ince zeytin
2 çeri domates
2 ceviz
1 hurma
1 minik yerli muz
Açık çay

Ara
açık çay

akşam(18:30)
ciğer(unsuz 1 yemek kaşığı z.yağla kavrulmuş)
salata

Ara
1 kupa bitki çayı içicem

içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:bol hareket
vayyy menüde güzelll monicim harikasın bu yoğunlukta:super:

kızlar menüm..

06,00 sabah 1 çk çörek otu yağı 1tk elma sirkeli ılık su

8 de kahvaltı 1,5 haş yumurta 2 yk lor 2 zeytin 1 yk acı sos birde buranın yöresel bir otu var onun zeytinyağlı yemeğinden 2 yk kadar yedim akşam kv göndermişti akşam yemedim sabaha bıraktım çok severim..

10,30 ara 1 gün kurusu 1 kuru incir sade türk kahvesi

13,00 öğlen 1 tabak kıymalı kapuska 4 yk yoğurt bir taze soğan

15,00 ara 1 kivi 1 yk lor

17,00 akşam 4 yk yoğurt 1 kivi 1 yk chia 2 hurma tarçın

su 2 lt ılık su
1 fincan 5'i bir arada çay
3 kupa yeşil çay
1 kupa papatya şimdi içicem

spor 40 dk yürüyüş

Cok iyi ya. Boyle yiyince aksam nasi acikmadan duruyon masallah

Cok iyi ya. Boyle yiyince aksam nasi acikmadan duruyon masallah
aslında çok acıktım canım birde evdekilere kızartma yaptım..:kk77: burdan sofradan kalktık kv geçtik yarım saat dr gelmişlerdi onlarda sofradaydı çok ısrar ettiler oturun diye yok dedim:duduk: eve zor attım kendimi hemen kahve yaptım:kahve: şimdide papatya çayı içiyorum... çok açım ama dayanıyorum leptinimi bozmayayım diye:KK76:yoksa nasıl zayıflıcaz yok öyle cefa çekmeden sefa sürmek istediğimizi giymek :KK50:

kizlar bu aksam kongoo jumping yaptik helak oldum yaaa amma calori harcatti 30 dk icinde resmen terden sirilsiklam oldum
insallah yarina da guzel sonuc aliriz bu gun wc ye cikamadim ama cumaya gore 100 gr eksideydim 70 altini gormek istiyorum ben yaa
ya o kadar hoplamaya zıplamaya:spor: hala mı wc sorunun var kaptanım yaa valla senin bağırsaklar fena bozuk demekki Allh şifanı versin inşallah:dua:

Herkese iyi akşamlar, ben bugün sabaha karşı acillik oldum kızlar. İnanılmaz bir kulak ağrısıyla uyanıp hastaneye koştuk, grip, faranjit ve öksürük yetmiyormuş gibi birde orta kulak iltihabı geçiriyormuşum :KK43::KK43::KK43:
Beni cuma günü için sabit geçebilir misiniz, ağrıdan sürekli yatıyorum ve artık annem ne yaparsa onu yiyorum. İnşallah haftaya bomba gibi olurum. @morordek @toplight @inatettimolacak
Birkaç gün paylaşım yapamayabilirim, çok moralim bozuk. Hepinize kocaman sevgiler.

Herkese iyi akşamlar, ben bugün sabaha karşı acillik oldum kızlar. İnanılmaz bir kulak ağrısıyla uyanıp hastaneye koştuk, grip, faranjit ve öksürük yetmiyormuş gibi birde orta kulak iltihabı geçiriyormuşum :KK43::KK43::KK43:
Beni cuma günü için sabit geçebilir misiniz, ağrıdan sürekli yatıyorum ve artık annem ne yaparsa onu yiyorum. İnşallah haftaya bomba gibi olurum. @morordek @toplight @inatettimolacak
Birkaç gün paylaşım yapamayabilirim, çok moralim bozuk. Hepinize kocaman sevgiler.
ay geçmiş olsun canım ya Allahtan annen yanındaymış canım dinlen bol bol tekrar çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

aslında çok acıktım canım birde evdekilere kızartma yaptım..:kk77: burdan sofradan kalktık kv geçtik yarım saat dr gelmişlerdi onlarda sofradaydı çok ısrar ettiler oturun diye yok dedim:duduk: eve zor attım kendimi hemen kahve yaptım:kahve: şimdide papatya çayı içiyorum... çok açım ama dayanıyorum leptinimi bozmayayım diye:KK76:yoksa nasıl zayıflıcaz yok öyle cefa çekmeden sefa sürmek istediğimizi giymek :KK50:
Kv ile aran nasıl kız gıybet edemedik ne zamandır :KK48:
Cok gecmis olsun canım, umarım iyilesirsin bir an once :(

Back
X