Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yürüyüşümü yaptım. 45 dk 1 saat arasıydı. Ama adım 3020 azolmuş sanki yoğun kar yağışı ve sis var.
soğuk havada yürümek sıcak havada yürümekten daha çok kalori yaktırırmış. vücut ısıyı korumak için daha çok çalışırmış. Bence zamana pek takılma canım. ne güzel 45dk 1 saat hareket etmişsin. ;)

@wendigo @Iydnzp nilsub nilsub ve diger arkadaslar Cevaplarınız icin motivasyonunuz icin tesekkur ederim. @wendigo Her ay duzenli olcmuyorum ama ekim ayinda gobek cevrem 114 cm uzeriydi simdi 97 cm :) 7 aylik hamileler gibi gobisim cikiyordu.
ister istemez insan kafasina takiyor surekli aklimda tarti var.. Strese girdim ozellikle kac gundur kendimi cok sinirli hissediyorum.
Yarından sonra daha dikkatli olcam beslenme konusunda bide 6 ogun beslenerek deneyim kendimi.
ilk defa diyet yapan bir insan degilim zaten daha oncede cok kilo verdim aldım verdim aldım.Bu yuzdende zor gidiyordur belki.Bunun uzerine Insulin direnci,vitamin eksikligi,kabızlık,stres eklenince daha zor oluyordur.Boyle telkin etmeye calisyorum bazen kendimi.:olamaz:
canım insülin direnci için daha önce sormuşmuydum ilaç falan kullanıyormusun o dengeler tatlım
toplight toplight kaptanım gaita naklini bende ilk kez duydum :KK57: bağırsak florası için falan mı acaba? ay kan falan neyse de hakkaten sizin dediğiniz durum gibi başkasınınkini karıştırmam :KK70:
aynen tatlım bende ilk defa duydum dr un söylediği benim bağırsak florasının bozuk olduğu onun içinde genelde aileden alıyorlarmış gaitayı düzenli olan birisinden ve bundan flora üretip nakil yapıyorlarmış özellikle japonlarda çok fazla oluyormuş gittiğim özel hastanede bununla ilgilenen bir prof varmış bakalım çok zorda kalırsam

sağolasın canım:KK60:
biraz emmekte zorlanıyor kilo kaybetti dün kontroldeydik :anne:anneciğide dikişlerden zorlanıyor daha iyi olacaklar inşallahHoppa
canım gelinin memesine dikkat edin yara falan olur en iyisi susam yağı sürmek memesinde yara oluyorsa susam yağı sürsün lansinohlar falan işe yaramıyor

Selam kızlar, anca girebildim. Ya müthis yoğunum ağlayacağım artık :KK61: Her sabah yorgun uyanıyorum, doğumdan sonra da böyle olacak zaten, son günlerde bari dinleneydim :( Neyse nisan başından itibaren bırakacağım inşallah her şeyi, cidden şu işlerden bi uzaklaşmaya ihtiyacım var.
Ayy sizr mi kaldim de sen de :63:
Ya zaten zerre kazımıyorum, burnu havada gelinim adeta :KK48:
hayirlarla gelsin inşALLAH vaktini bekler acele etmez1:)
İnsallah ya valla şu ara işte yoğunluktan doğursam haberim olmayacak o derece :D Beklesin içerde biraz kuzucuk, annesi dinlensin güzelce öyle gelsin :KK46:
Bir de ben varım :)
Ya ne güzel, Allah muhabbetinizi artırsın. Ben de çok isterdim öyle olmayı ama şartlar buna elverişli değildi maalesef :p

günaydın kızlarr :KK200:
geçmeyen idrar yolları enf. için doktora gittim sabah.
böbreklerde de bişey yok Allah'a şükür.ama hala şikayetlerim geçmedi

oo süper yaa . ama sonucu hakediyosun bence canım maşallah :nazar:
darısı başımıza
Canım benim geçmiş olsun inşallah geçer..
Bendede var doktor enfeksiyon mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç verdi kullanıyorum inşallah sende bende kurtuluruz bu enfeksiyon dan

Kızlar ben hala eksiye dusemedim inşallah sabit olurum bu hafta kötü geçti
Wc sorunum ve enfeksiyon beni mahvetti
Sağlık olsun inşallah hedefe ulaşırız ..

canım insülin direnci için daha önce sormuşmuydum ilaç falan kullanıyormusun o dengeler tatlım

aynen tatlım bende ilk defa duydum dr un söylediği benim bağırsak florasının bozuk olduğu onun içinde genelde aileden alıyorlarmış gaitayı düzenli olan birisinden ve bundan flora üretip nakil yapıyorlarmış özellikle japonlarda çok fazla oluyormuş gittiğim özel hastanede bununla ilgilenen bir prof varmış bakalım çok zorda kalırsam

canım gelinin memesine dikkat edin yara falan olur en iyisi susam yağı sürmek memesinde yara oluyorsa susam yağı sürsün lansinohlar falan işe yaramıyor
Kaptanım öğrendiğim iyi oldu susam yağı
Benim yara olur kanardi çok çekmiştim bebeğim olursa
Olmasada kızlarımin bebeği olur onlara yaparım susam yağı ni süpersiniz kaptanim

Kaptanım öğrendiğim iyi oldu susam yağı
Benim yara olur kanardi çok çekmiştim bebeğim olursa
Olmasada kızlarımin bebeği olur onlara yaparım susam yağı ni süpersiniz kaptanim
canm yeni doğum yapanların en büyük sıkıntısı bu maalesef çoğu anne emzirmekten bile vazgeçebiliyor ama sabretmek gerekiyor ben doğal yöntemlere kafayı takmışım bir kere illa herşey doğal olacak

Yok canım kullanmıyorum en son gittigim dahiliye doktoru daha gencsin ilac vermicem beslenmene dikkat et ve bol bol spor yap.
Ayda 1 kilo versen yılda 12 kilo eder az olsun saglam olsun dedi.

Son düzenleme:
Canım benim geçmiş olsun inşallah geçer..
Bendede var doktor enfeksiyon mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç verdi kullanıyorum inşallah sende bende kurtuluruz bu enfeksiyon dan

sana da cok geçmiş olsun canım. ilacın adı ne kullandıgın ? çok fena bi meret bu tüm yaşam
kalitesini düşürüyor ya.

canım naber nasılsın?? kızın nasıl? sıkıntılarını çözdün mü?
Iyiyim Can'ım teşekkürler kızım da iyi dün aşı oldu biraz hastaydık gece sen nasılsın sorunlar çözülecek diye bekliyorum eşim boşanmak istemedi annesiyle konuşmuş evi ayıracağım diye ev bakıyoruz kaynanam la da mesafeli olduk biraz ayrılmak istediğimi duyunca surat astı sanki

Kızlar bugun yine cok yogunum. Uygulamada bi sorun cıktı, ona bakıyoruz hocayla.

Çok merak ettik seni, nerelerdesin, nasılsın?

Geçmiş olsun canım insallah korktugunuz gibi degildir :KK43:
Teşekkürler Can'ım iyiyim iyi sayılırım yani artık fazla değer vermemeyi öğrettim kendime eşime ne t ayrılmak istediğimi söyledim ayrılmak istemiyor annesiyle konuşmuş evi ayıracağım dedi yaza kadar ayrılacam o an göre dedim yoksa valla dünya umrumda değil haberin olsjn diyerek tavrımı koydum aman :) sen nasılsın bakalım

Iyi aksamlar kizlar
Menumu yazayim ve artik yeme isi bitti yarina kadar su disinda

Uyaninca elma sirkeli su

Kahvalti
1 has yumurta
1 dl kizarmis ekmek
5 zeytin

Ara 1 avuc leblebi

Aksam
Yarim kase yayla corbasi
4 kasik kiymali bulgur pilavi
Salata ayran

Su 2 lt ictim 3 olur
1 kupa 5 li bitki cayi
spor 40 dakika yuruyus

Iyiyim Can'ım teşekkürler kızım da iyi dün aşı oldu biraz hastaydık gece sen nasılsın sorunlar çözülecek diye bekliyorum eşim boşanmak istemedi annesiyle konuşmuş evi ayıracağım diye ev bakıyoruz kaynanam la da mesafeli olduk biraz ayrılmak istediğimi duyunca surat astı sanki
iyi olursunuz inşALLAH. canim ya, sıkıntıların biter inşALLAH :)

Menümü yazayım
Sabah 1 kurabiye buyuklugunde poğaça
Kahvaltı
1 bardak kayisi çayı
2 kuru kayısı
1orta kalınlıkta salam
2 yumurta beyazı haşlanmış
5-6siyah yeşil zeytin
Ara
Orta kahve
3dilim portakal
Aksam
İzgara 5-6kofte sayısını karıştırdım
3kusbasi tavuk izgara
2 bardak ayran
Ceyrek ince lavaş
Salata
1 litre su daha içerim
Spor yok bugün yattım dünün ağrı yoğunluğundan dolayı :(

Iyi aksamlar kizlar
Menumu yazayim ve artik yeme isi bitti yarina kadar su disinda

Uyaninca elma sirkeli su

Kahvalti
1 has yumurta
1 dl kizarmis ekmek
5 zeytin

Ara 1 avuc leblebi

Aksam
Yarim kase yayla corbasi
4 kasik kiymali bulgur pilavi
Salata ayran

Su 2 lt ictim 3 olur
1 kupa 5 li bitki cayi
spor 40 dakika yuruyus
Güzel menü güzel spor :)

evet lansinoh kullanıyor fayda etmedi yara oldu ,aldım susam yağını hiç bilmiyordum çok sağolasın:KK60:

Back
X