- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #235.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyetisyene mi gidiyorsun canım senYılmak yok. haftaya olacak.
bende çok çektim bu hafta ya... neden oldu böyle anlamıyorum. ne güzel eksi eksi giderken artılar eksiler şaştı. en azından sabit olmak da birşey. yarın doktora gitmeyi planlıyorum. bir yerde yanlış yaptım sanıyorum.![]()
sağol canım ee takım arkadaşlarım sağolsun..İşte budur. helal sana![]()
erken yemek bende hep işe yarıyor canımBu açlığa tartı güzel sonuçlar göstermiştir o zamn..
merakla bekliyoruz hadi bakalımOzaman bu hafta süper geliyoruz desene
Hadi sağlıkla hedefe![]()
amin canımİnşallah bu haftayı telafi yapmam ve eksileri görmem lazım
İnşallah hep birlikte sağlıkla hedefimize arkadaşım kardeşim
sağol canımVayy vayy vayy
Maşallah hayatım. Bu ne şiddet bu celal...
Dünküaçlık vermiş meyvelrini..
Çok çok tebrik ederim.Bu sefer olacak.Çok kararlısın.![]()
haftaya ortim moral bozmak yok sabırlı olmamız lazımGünaydın kızlar...
Kilom sabit..![]()
wasayı bende duydum canım ece de görmüştüm ama ben çörek otunu başka marka kullanıyorum..Kızlar Migros'tan bunları almaya düsünüyorum.Buradan alıp deneyen var mı?
iyileşmeni bekliyorum ona göreeeeValla helal olsun tebrik ederim canım benim![]()
kıskançççççBen de tebrık ederım canımmmm
Hızlı gıdıp yorulma sonraaaa![]()
bak buna katılıyorumIyı de sızın verecegınız ne var kı allasennnnn![]()
Haftaya için kapisalim mi ?iyileşmeni bekliyorum ona göreeee![]()
sağol canım hep beraber inşallah .. üzülme sakın streste etkiler kilo vermeni haftaya daha iyi olucak kardio yap kastan önce kilo vermek için kardio şart.. sonra kilo verince kasa çevir tatlım ağır sporlara ara ver leslie yap bu hafta sadece 4 mil yada 5 mil dene bak haftaya güzel sonuç görürsünTebrikler ortim cok guzel sonuc almissin bugun.insallah her hafta hedefine fazlasıyla ulasirsin.
Benim Cuma hedefim yine ayni olsun. 73.9 Uzun zamadir guzel bir sonuc gormedim bu hafta gorurum insallah..![]()
ba ba ba laflara baaa illa kaşınıyon
bak da görMesela ben kaptanım gececegım demiştim yapacagım az kaldı o ayrıı ayak seslerımı duyuyordur zatentoplight ama nilgunnn hııı hııııı
inatettimolacak
kesin canım hastalıkta ödem yapıyor birde şehir dışına çıktın normal olarak motivende düştü olsun haftaya artık..87.1-86.2 / -0.9 / 1.03
Hasta olmayıp kaçamak yapmasaydım hedefime ulaşırdim ya![]()
yüzde üzerinden tamam cumaya kimin yüzdesi fazla olucak anlaştık iyileştin mi peki sonra hastayım diye yarım bırakma..Haftaya için kapisalim mi ?
Baya iyileştim diğer taslarim kıpırdamassa sıkıntı yok :) hadi bakalım ben şuraya bi cuma hedefi koyayım da haftaya bakarımkesin canım hastalıkta ödem yapıyor birde şehir dışına çıktın normal olarak motivende düştü olsun haftaya artık..
yüzde üzerinden tamam cumaya kimin yüzdesi fazla olucak anlaştık iyileştin mi peki sonra hastayım diye yarım bırakma..
Güzel vermissin canım, katılımın da oldukca iyi. Eğer haftaya da güzel bi eksiyle gelirsen listeye girebilirsinKizlar gec oldu ancak gelebildim
kilo veren herkesi tebrik ederim
Gecen hafta 76.7
bu hafta 75.6
giden 1.1
Aslinda 2 gun once de bu rakami gormustum olsun durmak yok
haftaya hedefim 73 görmek insallah
tamam madem yarış başlasın benimde haftaya hedefim 77,4 hadi bakalım başarılar iyi olan kazansınBaya iyileştim diğer taslarim kıpırdamassa sıkıntı yok :) hadi bakalım ben şuraya bi cuma hedefi koyayım da haftaya bakarım
*84.9*
güzel vermişsin canım tebriklerKizlar gec oldu ancak gelebildim
Gecen hafta 76.7
bu hafta 75.6
giden 1.1
Aslinda 2 gun once de bu rakami gormustum olsun durmak yok
haftaya hedefim 73 görmek insallah
Maşallah tebrik ederim :)Kizlar gec oldu ancak gelebildim
Gecen hafta 76.7
bu hafta 75.6