- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.261
yaparsın canım sen stres yok stres şişiriyor

tabi ya elacıkta miss gibi hava alırHavalar duzelsın aksamustlerı bebek arabasıyla yuruyuse cıkacagımm 15-20 dk bıle kardır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaparsın canım sen stres yok stres şişiriyor
tabi ya elacıkta miss gibi hava alırHavalar duzelsın aksamustlerı bebek arabasıyla yuruyuse cıkacagımm 15-20 dk bıle kardır
afiyet olsun canımbugünkü menüm:
sabah(09:00)
1 minik parça su böreği
1 dilim t.b ekmeği
1haşlanmış yumurta
Kaşar peynir
10 ince zeytin
3 çeri domates
2 ceviz
1 hurma
1 minik yerli muz
Açık çay
akşam(16:15)
y.kase mercimek çorbası
1 tabak etli türlü
2 etsiz çiğ köfte
Yeşillik
Ara
Çay
Ara
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:5000 adım 2,42 km(bebişin nüfüs kağıdı ve sgk için o bina bu bina arası koşuşturma)
o minnacık 1 dilim pasta kac kaloriydi? gece gece nasil yakacaksin?kaptan 1 çatal dedi sennilsub a uyup kevgirle yemissin
![]()
mis afiyet olsun..menüm kızlar;
sabah
domates salatalık
beyaz peynir çörekotu maydanoz derotu naneli salata
1 dilim çavdar ekmegi
ara
sade turk kahvesi 2tn gun kurusu kayısı
oglen
et sote salata 2 tn mercimek koftesi yogurt
ara
chiali sut tarçınlı ayva
aksam
kiymali karnıbahar ekstra yag koyulmadi
salata 1 dilim cavdar ekmeği
su 2 lt
1 fincan beyaz cay
spor yok. dünden kalmayım yuruyemiyorum. ama biraz kol karin çalışacağım yatmadan
işin yok galiba bunları arayıp bulduğuna göreBakın ne buldummmm![]()
kimden ne saklıcam dökün ulennnnAhaha bi tık öncesini koyayim mi ben de
Dokelim mi tum gecmisini ortaya ifsa edelim mi seni ex ortinilsub
![]()
hahah bu kadar varmı ya bunlar kolinin içine dolurduydum
canım dost acı söyler hesabı olsun..Iyi geceler bugün diyet spora başlamış bulunmaktayım. Bugünkü menum
Sabah
Yesilcay
Yarım Kıymalı köy böreği
Iki az şekerli çay
Ara
Iki kuru kayısı
Öğle
1 porsiyon tavuk kanat
Salata
Ara
Latte
Aksam
1 porsiyon patlıcan yemeği
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Iki bardak az şekerli çay
3 litre su
1 saat spor
Nasıl menum yorum bekliyorum; )
günaydın ...helal ortimeeeeeGünaydın kızlar...
Bugun dayanamadım yine tartildim.. 400gr eksideyim insallah Cuma'ya kadar 75'in altına hatta 74'ün altına iner 73.9 hededimi gorebilirim..![]()
Daha iyi canim sagolasin.. En azindan bu gece rahat uyudu Arada bir oksurdu..günaydın ...helal ortimeeeee
özlemciğim kızın nasıl oldu tatlım rahatladımı biraz öksürüğü
Supersin afiyet olsun.. Kahvalti sirasi bende simdi..herkese günaydın hayırlı sabahlar olsun inşAllah.. bende yürüyüşten geldim geçmişide okudum kahvaltı hazırlamaya kaçıyorum kızlar.. gelirim birazdan..![]()
Gercekten cok guzel bir duygu canım..Gunaydin herkese
tartida eksi gormenin mutluluguyla
kahvaltimi yapip ise geldim
hepinize mutlu gunler
sende süpersin ortim helal.....Daha iyi canim sagolasin.. En azindan bu gece rahat uyudu Arada bir oksurdu..
Supersin afiyet olsun.. Kahvalti sirasi bende simdi..
Ay iyi hadi motive olur canım ...bırakmak yok devam..Gunaydin herkese
tartida eksi gormenin mutluluguyla
kahvaltimi yapip ise geldim
hepinize mutlu gunler
Kesinlikle her hafta bu duyguyu yasariz insallah canimGercekten cok guzel bir duygu canım..
![]()
Tabiki de cipcitir olana kadarAy iyi hadi motive olur canım ...bırakmak yok devam..![]()
45 dk Leslie 5 K an itibariye bitmistir.Kulaklık taktım hareketli müzik esliginde yaptım bir baktım bitmis.. Telefon uzerimdeydi..Asagidaki gibi adım sayisi..
Yürüyüs yapamiyorum spor aletim yok diye bahaneler yokk bayanlar aksam uyumadan once bile yapilabilir..Zorda degil..
Canim cok tatli bi şey istedi Latte ondan içtim canım başka bişey yememek için . Farkındayım biraz fazla oldu şeker ama artık , bugün azaltayimhahah bu kadar varmı ya bunlar kolinin içine dolurduydum
canım dost acı söyler hesabı olsun..
sabah kıymalı böreği yedin çayına şeker atmıcaksın datlum bizim en büyük düşmanımız şekerrr...
ara latte dediğin çok şekerli bir kahve dimi cıkk oda olmamış...
akşamda yine şekerli çay şekerin azı çoğu olmaz canım bırakmaya çalış lütfen![]()