- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.601
heee bisikleti unutmuştum ben totomu çok ağrıtıyo oturamıyorum dekız koca bisikleti nasıl sığdıracağım. Bizim buradan eskicide geçmiyor ki bir gün satayım gitsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heee bisikleti unutmuştum ben totomu çok ağrıtıyo oturamıyorum dekız koca bisikleti nasıl sığdıracağım. Bizim buradan eskicide geçmiyor ki bir gün satayım gitsin![]()
ay burda her taraf orman canım ...miss yazdan bi yapıyorum peynirlerimi bu vakte kadar yiyiyoruz canım tek peynir değil her şeyi yapıyorum bende yazdanAman bizimki de hayat mi
Ben 1 sene doğum iznindeyken tarhana yaptım balkonda kuruttum, o sene bir coştum konserve, turşu, kahvaltılık soslar, deepfreze sebzeler ooo... 2 kış yedik
şimdi evimizin dibinde 4 tane inşaat var. Balkon toz içinde..
sonra çalışmaya başladım zaten herşey zor geldi. ama seviyorum öyle şeyleri evde yapmayı.![]()
Tatlim diyetisyene gitmistin olcmedimi o?Bravo
ölçümde evdeki tartıdan 1,5kg az çıktı. yağ oranını söyledi sadece. ödemden bahsetmedi.ama bu kadar fark ancak ödem ve kabızlık olur. başka birşey olamaz. bundan sonra sabahları değil akşam eve gidince tartılacağım. tok karnına bile daha eksi çıkıyorum.
yok canım her öğün 1 dilim emek yada onun karşılığı 2yk tahıl grubu var. kepek ekmeği uzun süre kullanıldığında kabızlık ve kansızlık yaparmış.
Canim ictigin biseylerin icine damlat..ortim ben aspir yağının tadını pek sevemedim yaaa mecbur içiyorum...
Internetten satabirsin canim ihtiyac fazlasi esyalarini kendileri gelip aliyor zaten..kız koca bisikleti nasıl sığdıracağım. Bizim buradan eskicide geçmiyor ki bir gün satayım gitsin![]()
Kaptanım hayırlı haberlerle gel insallahgünaydın kızlarr
az sonra hastaneye gideceğim usg renkli doppler ve kan vermek için öğlen 1,5 de başlayacak uzun sürecek bir usg imiş o saate kadar açım gece 4 te kalk yemek ye bayılırsın dediler ama gece 2 de oğlana su vermeye kalktığımda 1 dilim ekmekle peynir yedim acaip uykum var şu işler bi biteydi sohbete katılamıyom haber vereyim dedim
Hahahh süpermiş bu :))
Canım böyle yağları sabah aç karnına içmek önemli bişeylerin içine damlatmak aynı etkiyi gösterir mi bilemedim...Tatlim diyetisyene gitmistin olcmedimi o?
Bu arada kızın yesil caya mi ohh mis diyor?
Canim ictigin biseylerin icine damlat..
Internetten satabirsin canim ihtiyac fazlasi esyalarini kendileri gelip aliyor zaten..
Bende de kosu bandi,bisiklet bide bi alet daha vardi hepsi gittii gittti gitttiii canlarım benim gittilerrr.. Geriye bir ayagi cukurda olan stepper,ab rocket ve 2 kiloluk dambillarim kaldi..![]()
Canım böyle yağları sabah aç karnına içmek önemli bişeylerin içine damlatmak aynı etkiyi gösterir mi bilemedim...Tatlim diyetisyene gitmistin olcmedimi o?
Internetten satabirsin canim ihtiyac fazlasi esyalarini kendileri gelip aliyor zaten..
Bende de kosu bandi,bisiklet bide bi alet daha vardi hepsi gittii gittti gitttiii canlarım benim gittilerrr.. Geriye bir ayagi cukurda olan stepper,ab rocket ve 2 kiloluk dambillarim kaldi..![]()
Ay yazık bu kadar endişe sağlığa zarar..
iyi fikirheee bisikleti unutmuştum ben totomu çok ağrıtıyo oturamıyorum de![]()
organik organikay burda her taraf orman canım ...miss yazdan bi yapıyorum peynirlerimi bu vakte kadar yiyiyoruz canım tek peynir değil her şeyi yapıyorum bende yazdan
sadece kiloma baktı. ölçü almadı.Tatlim diyetisyene gitmistin olcmedimi o?
ohh mis mis.. Benim kız öyle diyor
Sağol ortim
Birşeyler yapacağım o eliptik konusunda ama biraz olgunlaşması lazım. sağlam bir dayanak bulmak lazım. evdeki aletleri ortadan kaldırmak lazım
Gerçekten öyle mutfaktan akşamları hiç çıkamıyorum. belki o kilo yapıyordur bende
senin ne işin var burada ? kim aldı seni buraya
ya git kızım işine ben sabahtan sabaha birşey yemeden 2kg alan insanım bana böyle şeyler söyleme
Günaydın :)
yapmazsan da kilo veriyorsun sen![]()
Ne anlamda orti oluyosunuz canım onu anlamadımöğlen oldu hanımmmmmm
ayy uykusuzluğa dayanamam hatta bazen geç kalınca yatak dile geliyoooo gel gel diyo
tünaydınnn
hepsini bazanın altına kaldır
tabi düzenli uyumak diyet için önemli
anam senide ortim yaparsam bunlar topa tutar beni kendine gözüne kestirdiğin birisini bul![]()
Iyi ben gidiyim o zamangözüm görmesin senio kadar şekerle birde
![]()
Tam tersi canım kahvaltıdan sonra ara bile yapmadim canım istemiyor. Şu ictikce daha çok tokluk hissediyorum. AMA gece acikiyorum. Su icerek gecistirmeye çalışıyorumya kızlar suyu cok içtikçe ben de bir mide bulantısı ve aclık oluyor.
su an öğle yemeğini iple çekiyorumsizde de oluyo mu böyle ?
Neyse bu seferlik affettim bidaha olmasınküstüm bilseydim gelmezdim
![]()
Destek manasında.Ne anlamda orti oluyosunuz canım onu anlamadım
Güle güleIyi ben gidiyim o zaman![]()
diyetisyen bana akşamüstü ara öğün olarak verdi. 3yk yoğurt yada 150ml süt/ayranla yanında 1 meyva.Kızlar chiayı çok duyuyorum. Kullananlar var mı. Bugün karışık form çayı ararken a101 de ki kız biz de chia da var dedi alsammi bilemedim
Tamam canım bi daha zayiflamam böyle hemen . Baklava börek yiyim miNeyse bu seferlik affettim bidaha olmasın
Destek manasında.
Güle güle
diyetisyen bana akşamüstü ara öğün olarak verdi. 3yk yoğurt yada 150ml süt/ayranla yanında 1 meyva.
Afiyet olsun canım :)Kizlar net paketim bitiyor aksama giremem bu yuzden menumu simdiden yazayim
Kahvalti 7.15
2 yumurta
1 bardak kakaolu sut
Ara 10
1 galeta
Ogle 12.15
yogurtlu tavuklu salata
Aksama da pirasa yemegi yapacagim yanina da yogurt
Sguat programimda 4.gun bugun dinlenme ama bacak basen egzersizleri yaparim
Su 2 lt bitti 3 e tamamlarim
1 fincan yeşilçay
Hepinize mutlu gunler ve aksamlar
Ya cnm bahane gibi gelebilir ama valla zor oluyor yemek taşımak 1 ay denemiştim zor oluyor 10 kişi çalışıyoruz alıp yemeği oturmak ayip geliyor herkese yapmak zor geliyor.. sonra 2 araç kullanıyorum gelip giderken zor geliyor açıkçası yemek taşımakya işte o kurşunu kafama sıkasım geliyor ama stres kilo yapar sakinliğimi korumaya çalışıyorum.
Birde ben sabah çok erken tartılıyorum acaba ondan mı? sabah kalkınca vücut şiş şiş olur sonra kendine gelir ya. Dün sabah mesela saat 9,30da tartıldım. normal de 6da oluyor bu tartı olayı.
nöbetin olduğunda yanında yiyecek götürsen. Hastane de yemekler kötü olur biliyorum ama haşlamada mı yok? Yazık sana diyeceğim ama sen bunca olumsuzluğa rağmen hep eksiliyorsun. Maşallah, Sübhanallah. nazar etmeyeyim sana.![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz kaptanımgünaydın kızlarr
az sonra hastaneye gideceğim usg renkli doppler ve kan vermek için öğlen 1,5 de başlayacak uzun sürecek bir usg imiş o saate kadar açım gece 4 te kalk yemek ye bayılırsın dediler ama gece 2 de oğlana su vermeye kalktığımda 1 dilim ekmekle peynir yedim acaip uykum var şu işler bi biteydi sohbete katılamıyom haber vereyim dedim
hepsini bazanın altına kaldır![]()