Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman bizimki de hayat mi :KK43:
Ben 1 sene doğum iznindeyken tarhana yaptım balkonda kuruttum, o sene bir coştum konserve, turşu, kahvaltılık soslar, deepfreze sebzeler ooo... 2 kış yedik :KK70:
şimdi evimizin dibinde 4 tane inşaat var. Balkon toz içinde.. :KK43:
sonra çalışmaya başladım zaten herşey zor geldi. ama seviyorum öyle şeyleri evde yapmayı.:KK36:
ay burda her taraf orman canım ...miss yazdan bi yapıyorum peynirlerimi bu vakte kadar yiyiyoruz canım tek peynir değil her şeyi yapıyorum bende yazdan

:KK9: Bravo

ölçümde evdeki tartıdan 1,5kg az çıktı. yağ oranını söyledi sadece. ödemden bahsetmedi.ama bu kadar fark ancak ödem ve kabızlık olur. başka birşey olamaz. bundan sonra sabahları değil akşam eve gidince tartılacağım. tok karnına bile daha eksi çıkıyorum. :KK66:

yok canım her öğün 1 dilim emek yada onun karşılığı 2yk tahıl grubu var. kepek ekmeği uzun süre kullanıldığında kabızlık ve kansızlık yaparmış.
Tatlim diyetisyene gitmistin olcmedimi o?
Bu arada kızın yesil caya mi ohh mis diyor?:KK70:
ortim ben aspir yağının tadını pek sevemedim yaaa mecbur içiyorum...
Canim ictigin biseylerin icine damlat..

kız koca bisikleti nasıl sığdıracağım. Bizim buradan eskicide geçmiyor ki bir gün satayım gitsin :KK70:
Internetten satabirsin canim ihtiyac fazlasi esyalarini kendileri gelip aliyor zaten..:KK8:
Bende de kosu bandi,bisiklet bide bi alet daha vardi hepsi gittii gittti gitttiii canlarım benim gittilerrr.. Geriye bir ayagi cukurda olan stepper,ab rocket ve 2 kiloluk dambillarim kaldi..:KK42:

kk.webp

hahah, az önce forumda denk geldim :KK48::KK48::KK48:

günaydın kızlarr
az sonra hastaneye gideceğim usg renkli doppler ve kan vermek için öğlen 1,5 de başlayacak uzun sürecek bir usg imiş o saate kadar açım gece 4 te kalk yemek ye bayılırsın dediler ama gece 2 de oğlana su vermeye kalktığımda 1 dilim ekmekle peynir yedim acaip uykum var şu işler bi biteydi sohbete katılamıyom haber vereyim dedim
Kaptanım hayırlı haberlerle gel insallah
Eki Görüntüle 1971661

hahah, az önce forumda denk geldim :KK48::KK48::KK48:
Hahahh süpermiş bu :))

Internetten satabirsin canim ihtiyac fazlasi esyalarini kendileri gelip aliyor zaten..:KK8:
Bende de kosu bandi,bisiklet bide bi alet daha vardi hepsi gittii gittti gitttiii canlarım benim gittilerrr.. Geriye bir ayagi cukurda olan stepper,ab rocket ve 2 kiloluk dambillarim kaldi..:KK42:
Canım böyle yağları sabah aç karnına içmek önemli bişeylerin içine damlatmak aynı etkiyi gösterir mi bilemedim...

Canım böyle yağları sabah aç karnına içmek önemli bişeylerin içine damlatmak aynı etkiyi gösterir mi bilemedim...

heee bisikleti unutmuştum ben totomu çok ağrıtıyo oturamıyorum de:KK70:
iyi fikir :KK70:
ay burda her taraf orman canım ...miss yazdan bi yapıyorum peynirlerimi bu vakte kadar yiyiyoruz canım tek peynir değil her şeyi yapıyorum bende yazdan
organik organik :KK36:

sadece kiloma baktı. ölçü almadı.
kızım beğendiği herşeye ohh miss diyor :KK70:özellikle çayı çok seviyor. geçen gün daha akşam yemeğini yerken bana 'anne kalk çaa koo' diyordu :KK70:

senin de nilsub nilsub dan aşağı kalır bir yanın yokmuş :KK70::KK70::KK70:

ohh mis mis.. Benim kız öyle diyor :KK70::KK70::KK70:

Sağol ortim :KK70::KK70::KK70:

Birşeyler yapacağım o eliptik konusunda ama biraz olgunlaşması lazım. sağlam bir dayanak bulmak lazım. evdeki aletleri ortadan kaldırmak lazım :KK70:
Gerçekten öyle mutfaktan akşamları hiç çıkamıyorum. belki o kilo yapıyordur bende :KK70::KK70:

senin ne işin var burada ? kim aldı seni buraya :mad:
:KK70::KK70:

ya git kızım işine ben sabahtan sabaha birşey yemeden 2kg alan insanım bana böyle şeyler söyleme :KK70::KK70::KK70:

Günaydın :)

yapmazsan da kilo veriyorsun sen :KK12:
:D küstüm bilseydim gelmezdim :(

öğlen oldu hanımmmmmm:eğlence:

ayy uykusuzluğa dayanamam hatta bazen geç kalınca yatak dile geliyoooo gel gel diyo:KK70::KK70::KK70:

tünaydınnn:KK15:

hepsini bazanın altına kaldır :KK70:

tabi düzenli uyumak diyet için önemli:KK76:

anam senide ortim yaparsam bunlar topa tutar beni kendine gözüne kestirdiğin birisini bul:KK70::KK70::KK70:
Ne anlamda orti oluyosunuz canım onu anlamadım

ya kızlar suyu cok içtikçe ben de bir mide bulantısı ve aclık oluyor.
su an öğle yemeğini iple çekiyorum :110: sizde de oluyo mu böyle ?
Tam tersi canım kahvaltıdan sonra ara bile yapmadim canım istemiyor. Şu ictikce daha çok tokluk hissediyorum. AMA gece acikiyorum. Su icerek gecistirmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Kızlar chiayı çok duyuyorum. Kullananlar var mı. Bugün karışık form çayı ararken a101 de ki kız biz de chia da var dedi alsammi bilemedim

:KK70: küstüm bilseydim gelmezdim :KK43:
Neyse bu seferlik affettim bidaha olmasın :KK70:
Ne anlamda orti oluyosunuz canım onu anlamadım
Destek manasında. :-)
Iyi ben gidiyim o zaman :KK43:
Güle güle :KK70::KK70::KK70:
Kızlar chiayı çok duyuyorum. Kullananlar var mı. Bugün karışık form çayı ararken a101 de ki kız biz de chia da var dedi alsammi bilemedim
diyetisyen bana akşamüstü ara öğün olarak verdi. 3yk yoğurt yada 150ml süt/ayranla yanında 1 meyva.

Kizlar net paketim bitiyor aksama giremem bu yuzden menumu simdiden yazayim

Kahvalti 7.15
2 yumurta
1 bardak kakaolu sut

Ara 10
1 galeta

Ogle 12.15
yogurtlu tavuklu salata

Aksama da pirasa yemegi yapacagim yanina da yogurt

Sguat programimda 4.gun bugun dinlenme ama bacak basen egzersizleri yaparim

Su 2 lt bitti 3 e tamamlarim
1 fincan yeşilçay

Hepinize mutlu gunler ve aksamlar

Neyse bu seferlik affettim bidaha olmasın :KK70:

Destek manasında. :-)

Güle güle :KK70::KK70::KK70:

diyetisyen bana akşamüstü ara öğün olarak verdi. 3yk yoğurt yada 150ml süt/ayranla yanında 1 meyva.
Tamam canım bi daha zayiflamam böyle hemen . Baklava börek yiyim mi :D Ohh iyiymiş yanındaki meyva süt .yeşil çay da içiyorum ikisi olur mu ki?

Kizlar net paketim bitiyor aksama giremem bu yuzden menumu simdiden yazayim

Kahvalti 7.15
2 yumurta
1 bardak kakaolu sut

Ara 10
1 galeta

Ogle 12.15
yogurtlu tavuklu salata

Aksama da pirasa yemegi yapacagim yanina da yogurt

Sguat programimda 4.gun bugun dinlenme ama bacak basen egzersizleri yaparim

Su 2 lt bitti 3 e tamamlarim
1 fincan yeşilçay

Hepinize mutlu gunler ve aksamlar
Afiyet olsun canım :)

maJun maJun suyuna limon nane maydonoz gibi şeyler atmayı denesene iyi geliyor :)
ya işte o kurşunu kafama sıkasım geliyor ama stres kilo yapar sakinliğimi korumaya çalışıyorum. :KK70:
Birde ben sabah çok erken tartılıyorum acaba ondan mı? sabah kalkınca vücut şiş şiş olur sonra kendine gelir ya. Dün sabah mesela saat 9,30da tartıldım. normal de 6da oluyor bu tartı olayı. :KK64:
nöbetin olduğunda yanında yiyecek götürsen. Hastane de yemekler kötü olur biliyorum ama haşlamada mı yok? Yazık sana diyeceğim ama sen bunca olumsuzluğa rağmen hep eksiliyorsun. Maşallah, Sübhanallah. nazar etmeyeyim sana. :KK70:
Ya cnm bahane gibi gelebilir ama valla zor oluyor yemek taşımak 1 ay denemiştim zor oluyor 10 kişi çalışıyoruz alıp yemeği oturmak ayip geliyor herkese yapmak zor geliyor.. sonra 2 araç kullanıyorum gelip giderken zor geliyor açıkçası yemek taşımak :( :D

günaydın kızlarr
az sonra hastaneye gideceğim usg renkli doppler ve kan vermek için öğlen 1,5 de başlayacak uzun sürecek bir usg imiş o saate kadar açım gece 4 te kalk yemek ye bayılırsın dediler ama gece 2 de oğlana su vermeye kalktığımda 1 dilim ekmekle peynir yedim acaip uykum var şu işler bi biteydi sohbete katılamıyom haber vereyim dedim
Güzel haberlerini bekliyoruz kaptanım :KK54:

hepsini bazanın altına kaldır :KK70:
lydznp lydznp bak burda büyük tecrübe konuşuyor yeni alet alabilmek için bütün yöntemleri bilir :D

Back
X