- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma geçmiş beni hatun meyveli pasta yiyerek
bravo o pastayı yiyerek bu yüzdeyi yaptıysa tebrik etmek lazım.sorma geçmiş beni hatun meyveli pasta yiyerek![]()
iyi hatırlattın aslında. bu yeni menüde hiç hesaplamıyorum kaloriyi falan.kızlar birde ara öğünlerin 100 kcl geçmemesi gerekiyormuş.. ana öğünlerinde 400 kcl geçmicekmiş
yani 1 kivi 1 hurma ortalama 95-100 kcl dikkat etmek lazım
kızlar birde ara öğünlerin 100 kcl geçmemesi gerekiyormuş.. ana öğünlerinde 400 kcl geçmicekmiş
yani 1 kivi 1 hurma ortalama 95-100 kcl dikkat etmek lazım
Ortimm 1 meyve okadar da diyetisyenler yaninda sut yada yogurt tuketin diyor onlarinda bir okadar kalorisi var..iyi hatırlattın aslında. bu yeni menüde hiç hesaplamıyorum kaloriyi falan.
Aslında yoğurt süt doymayanlar için doyurucu olsun diye veriliyor mecbur değil yani..Ortimm 1 meyve okadar da diyetisyenler yaninda sut yada yogurt tuketin diyor onlarinda bir okadar kalorisi var..![]()
Geçmiş olsun canım. Hadi uyu biraz. Şifa olsunAy kızlar bu grip beni mahvetti başım ağrıyor biraz uzanıyorum gelirim birazdan...
Oofff off Gözümde canlandı bir an sahne15 yaş var canım. ama farketmiyor. koltuk tepesi değil ama alt komşuya boğuşurken inecekler.![]()
ay yaa tam daldım kargodan aradılar uykum kaçtı baş ağrısı devamGeçmiş olsun canım. Hadi uyu biraz. Şifa olsun
öksürüğün geçtimi biraz.. benim öksürük yok ama senin gibi kulaklarım tıkandı resmenOofff off Gözümde canlandı bir an sahneAllah yardımcın olsun.
Bu güzel haber. Eliptik geldi demek :)ay yaa tam daldım kargodan aradılar uykum kaçtı baş ağrısı devam![]()
yok sıvı termostatım geldiBu güzel haber. Eliptik geldi demek :)
bundan sonra kendine dahada iyi bakman bakman kaptanım ..rabbim dermansız dert vermesinkızlar tek böbrek kesin çalışmıyormuş oruç tutmam vs yasaklandı 6 ayda bir kontrol cnm biraz sıkkın kendime gelince bakarım bi taraftan oğlan bi taraftan ben iptal oldum
Çok geçmiş olsun kaptan. Hepimiz için şu hayatta bir risk var. ALLAH kalan ömrümüzde sağlık versin. Sıkıntı belli olduktan sonra tedavi daha kolay. Çok şükür dermansız dertlerimiz yok. ALLAH başka dertler de vermesin inşALLAH.Dikkat edin kendinize Kaptanım.kızlar tek böbrek kesin çalışmıyormuş oruç tutmam vs yasaklandı 6 ayda bir kontrol cnm biraz sıkkın kendime gelince bakarım bi taraftan oğlan bi taraftan ben iptal oldum
- MEYVENİN YANINDA SÜT VE CEVİZ YİYİNAslında yoğurt süt doymayanlar için doyurucu olsun diye veriliyor mecbur değil yani..
Canim ortimm cook gecmis olsun..Ay kızlar bu grip beni mahvetti başım ağrıyor biraz uzanıyorum gelirim birazdan...
Gecmis olsun Kaptan'ım Allah'ım daha kotulerinden korusun..kızlar tek böbrek kesin çalışmıyormuş oruç tutmam vs yasaklandı 6 ayda bir kontrol cnm biraz sıkkın kendime gelince bakarım bi taraftan oğlan bi taraftan ben iptal oldum