Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uzun zamandir bende yemiyordum.Sevilmez mi zaten ama surekli yiyip bize zarari oluyorsa arada bir tadimlik yemek daha mutluluk verici..:kk77::KK19:

Benimde dugmesi 1 karis kapanmayan bir pantolonum vardi ve gecenlerde denedim dugmesi kapaniyorrr cok guzel bir duyguu.:KK76:
50-55 kiloyken giyinip sakladigim 1 -2 pantolonum var bir gun onlarinda icine girebilcekmiyim acaba..:olamaz:
55 olabilmem icin daha 20 kilo var!!:KK12:
Bırak 55'i 58'e bile razıyım :D

Kızlar dünden beri mide ağrısı çekiyorum yediklerimden değildir düzgün besleniyorum acaba sabah içtiğim sirkeli su mu dokunmaya başladı...mideye sut iyi geliyor ara oğunume sut ekleyeyim bari
sirkeli su bir müddet sonra sıkıntı yapabiliyor. yari yarıya azaltıp ustune suyu mu bol içsen acaba? aman dikkat et kendine ortimm:KK60:

izin çözüm değil aksine çok kötü sonuçlar getiriyor iyi ki izinli yazmadın canımHoppa

tatlım sirken doğal mı ve miktarı da önemli :KK56:bir müddet ara ver :KK60:

harika:nazar::KK9:

:KK70::KK70:

:KK70::KK70:

canımcım bugün bol tarçın kullan iştahını dengeleyecektir çok sıkıştığındada kaçamak öncesi şuraya yazıver birileri seni durdurur:KK60:
Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları

o zaman napıyosun hemen üzerine dar gelen bir kıyafet alıyorsun ve içine girebilme azmini gösteriyorsun:KK60:
Evet organik canım kemak kukrerin cam şişede organik yazıyor.. Dun annemle konuşmuştum üzüldüm biraz belkide stresten ağrıdı

Günaydın kızlar

Dun menümü yazmadan uyumuşum erkenden

Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
3 yaprak marul
1 dilim t.b. ekmeği

Ara
1 yesilcay
1 elma

Öğlen 13.00
1 kase bol yeşillikli kısır
1 bardak ayran

Ara
2 sade t. Kahvesi
2 ceviz

Akşam 18.00
1 kepçe tavuk çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak

Su 2.5 litre
Spor 2 mil leslie
bravo. cuma rehaveti yok. gayet guzel menü :rapci:

Uzun zamandir bende yemiyordum.Sevilmez mi zaten ama surekli yiyip bize zarari oluyorsa arada bir tadimlik yemek daha mutluluk verici..:kk77::KK19:

Benimde dugmesi 1 karis kapanmayan bir pantolonum vardi ve gecenlerde denedim dugmesi kapaniyorrr cok guzel bir duyguu.:KK76:
50-55 kiloyken giyinip sakladigim 1 -2 pantolonum var bir gun onlarinda icine girebilcekmiyim acaba..:olamaz:
55 olabilmem icin daha 20 kilo var!!:KK12:
olursun canım neden olmayacaksin. herkes gibi bizde kilo verecegiz. 60lari 55leri gorecegiz. sonra bir bakmışız az yemege alışıp biraz daha vermişiz :KK48:

Kızlar ayda bir mezura ile ölcü alıp burada paylasalım mı?:KK52:

olabilir evet canım bu işle görevli biri lazım 'mezura dan sorumlu bakan':KK39:ben 6 martta ölçülerimi almıştım 6 nisanı bekliyorum bakalım:KK6:

Yapabiliriz güzel fikir.. Ben de almıştım geçenlerde düzenli hale getirebilirz ;)
Ben düzenlerim listeyi gönüllüyüm :KK52:

Nasıl güzel bir hava var balkonda kahve keyfi yapıyorum
WP_20170325_001.webp

Back
X