Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm benim kabızlığım kronik yaklaşık 3 aydır sabahları aç karna çörekotu ve bal karışımı ile 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyom eğer onu unutursam kabızlık oluor artık form çaylarını bıraktım en doğalı saf zeytinyağı bu arada stress çok etkiliyo geçen hafta hastane işleri çok gerdi beni öyle olunca zyağı bile işe yaramadı ama bu hafta daha iyi gibiyim
,
yaww benle moni en yaşlınızız boşverin yaş meselesini bakın @moni torun severken ben daha bebe büyütüyom önemli olan gönlünüz genç olsun
dimi ama... :KK70: ben daha 20den yeni dün aldım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Hadi hayırlısı olsun inşALLAH :)

sağol canım amin inşallah

aaaaaaaaaaaaa, çok sevindim sevalimmmm :KK73::KK73::KK73: hayırlısıyla kucağına al inşallah :KK200::KK200::KK200:

amin amin inşallah wendican

Hayırlı olsun....Allah tamamına erdirsin canım..

sağol canımmm

ooo sevalim hadi bakalım hayırlı olsun tatlım öyle haber verip kaçmak yok anlat bakalım ne kadarlık daha küçüktür gerçi sağlıkla sıhhatle gelsin içimden geldi paşa gelecek bence

kaptanım küççücük daha 3.5 haftalık bugün öğrendim ben de 3-4 gündür mide bulantım vardı anladım ordan adetim de gecikince gittim hemen :KK73: valla sevindim çok ben de paşa olsa güzel olur tabiiii hayırlısı olsun inşallah :dua:

kaptanım küççücük daha 3.5 haftalık bugün öğrendim ben de 3-4 gündür mide bulantım vardı anladım ordan adetim de gecikince gittim hemen :KK73: valla sevindim çok ben de paşa olsa güzel olur tabiiii hayırlısı olsun inşallah :dua:

ayy kızlar aynıydı bizim sevalim, 2. de benden aceleci çıktın :KK46:

bizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz :skandal:

hamileyim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

wendy wendy ebrusonmez ebrusonmez toplight toplight morordek morordek @matilda34 falan filan hatırlamıyorum kimler vardı yahu o_O
Yaaa çok sevindimmmm hayırlı olsuuun, sağlıkla kucağına al insallahhhh :KK200::KK46:
sevsen bir dert sevmesen ayrı bir dert. :KK70::KK70::KK70:
Hahaha cok dogru dedin gercekten :)
aaaaaaaaaaaaa, çok sevindim sevalimmmm :KK73::KK73::KK73: hayırlısıyla kucağına al inşallah :KK200::KK200::KK200:
Kız bak bi senle ebrusonmez ebrusonmez kaldı. Ebru ilkini yapsın sen de ikinciyi :KK48:

Back
X