- 23 Ağustos 2012
- 14.739
- 38.987
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.301

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsin canım gelsin :)Tatlımmhergun mın 50 dk yuruyus yapıyorum
Gece uyku yok
Ayrıca 7 den sonra beslenme yok
Yanı dogal olarak ıyı cıkarım tartıyla ılgısı yok
Inş artık 6 lı rakamlar gelsın
İnşallah canım benim Allah razı olsun kardeşim üçümüzde Ayşeyiz ozaman
pes diyorum bu hocana. doğurursan şayet olanı da al gel diyecekay hırs yaptım ama kadından hırsımı alamıyorum
![]()
var öyle manyaklar malesef,bi akrabamızın patronu öyleydi hemde kadınAh canım benim ben neler geçiriyorum içimden kendisine ama işte yüzüne bi şey diyemiyosun el mahkum olunca
Valla utanmasa dediğin gibi bebeni de al gel diyecek![]()
henüz denemedim canımcım akşam son ara öğünümde deneyeceğim
Spor salonuna da öğleden snr godecegız yone dogru kıyaslayamayız neyse artık cok barız fark olmaz 71,5 tum yarım kg vermişimdır benceservey kuzucum son günlerde kafayı yedi sanki dimi, bence de sen spor salonu ile evdekini karşılaştır, bariz kocaman bi fark varsa yansır zaten, yoksa sende çabaladın bu ara bayaa. Eksiyse sendendir :)
Bu kımya muhendıslerınde mı var bısey acabavar öyle manyaklar malesef,bi akrabamızın patronu öyleydi hemde kadınbir firmada kimya mühendisi olarak çalışıyordu doğıuma son gün kalana kadar çalıştırdı sezeryan ile doğum yapacağını bildiğinden 38. haftada git doğur pazarteside işinin başında ol ,bile diyecek kadar densizdi piskopat manyak ay hala sinirleniyorum
henüz denemedim canımcım akşam son ara öğünümde deneyeceğim![]()
Bu arada ben doguma 10 gun kala ayrıldım 39. Haftada yanıııBu kımya muhendıslerınde mı var bısey acabaservey duymasın
![]()
Aaa demekki sanada Ayşegül diyor larteşekkür ederim canım,bende memnun oldum
rabbim bol kazançlar versin canım
Ayşe ler 3 ledi
bu yaşımda bile teyzemler bana ha la ayşegül der
teşekkür ederim canımokumanın yaşı mı var bitanem 45 yaşında diplama aldım
sen o adımı at gerisi gelir
3 ledik Ayşeleri hatta ayşegül leri![]()
Bu arada ben doguma 10 gun kala ayrıldım 39. Haftada yanııı
Sen okumadin mi unv. ?
Yarindan itibaren ayni azimle devam edicem insallahhayır dedim yaa... iyi sonuç alamasan bile izne ayrılma. ipin ucunu kaçırırsın diye endişe ediyorum.![]()
Canım hosgeldin..Cikilatacanavari bu sabah 70.2 kiloydum. En son ilk hamileligimde gormustum bu kiloyu. Boyum dezavantaj zaten, kisayim maalesef.
Ha bir de sana ilginc bir bilgi vereyim madem evlenme asamasindasin. Balikesirde 2 evlenme memuru var birinin soyadi akbulut digerininki karabulut. Nasil denk gelmis degil mi![]()
Canim 4 gunde 2 küsür gitmisti ama bir sonraki gun yine diyet modunda beslendim ama +3'ün uzerinde bir rakam gordum.İzne bu hafta ayrılma bence özlemcim, bence çözeceğiz senin işi. Aslında şu detoxta baya iyi vermiştin sonrasında böyle oldu dimi?
insallah canim..Canım ayrılmak falan yok lütfen motivasyonun düşmesin. El birliğiyle aşacağız senin bu sorununu ben inanıyorum :)
Ya bildirim yap artık cidden, her hafta ısrarla listeye wendigo yazıyorum hep boş kalıyor![]()
Hep arada kaliyorum canim kitaplari alim simdiden yavas yavas baslayim diyorum. (Bu yil artik gecti zaten) oyle kaliyor.teşekkür ederim canım,be
teşekkür ederim canımokumanın yaşı mı var bitanem 45 yaşında diplama aldım
sen o adımı at gerisi gelir
3 ledik Ayşeleri hatta ayşegül leri![]()
Evet çıkarmaya gönlüm el vermiyor zaten :) Çıkarmam daGörüyorum farkındayım canım, çıkarma sen sakın beni :)
Eğer ikisi arasında bariz fark yoksa ekleme/çıkarma yapmayız ama eskisi fazla tartıyordu dedin diye öyle söyledim canım. Belirtmek gerekiyor kurallar gereği o yüzdenAldıgım zaman hemen tartılmıştım barız fark yoktu
Mesela gecen hafta 71,5 tum onunla tartılınca o cıvarda cıkmıştım
Benim tez hocam da kadın ve çocuğu da var üstelik. Kendisi işkolik olduğu için herkesi öyle sanıyor. İstediği şeyler de benim işyerine olan şeylerim değil, kendi doktora tezim için olduğundan pek ses çıkaramıyorumvar öyle manyaklar malesef,bi akrabamızın patronu öyleydi hemde kadınbir firmada kimya mühendisi olarak çalışıyordu doğıuma son gün kalana kadar çalıştırdı sezeryan ile doğum yapacağını bildiğinden 38. haftada git doğur pazarteside işinin başında ol ,bile diyecek kadar densizdi piskopat manyak ay hala sinirleniyorum
![]()
bu durumda sana artı yada eksi işlem nasıl uygulucazki,sen bana bi baştan anlatsana şu tartını neymiş ne değilmiş kafam karıştıIyı de eksı tartım dogru degıl kı aradakı farkı nasıl anlayacagızeskısınde her saat farklı cıkıyor
kimya mühendisi olan bizim akrabaBu kımya muhendıslerınde mı var bısey acabaservey duymasın
![]()
o dönem ev kredisi ödedikleri için çalışmaya mecburdu,iyi hissettiği için devam etti mecburen, kadın pek bi seçenek bırakmamıştı anlaşmaları tam neydi bilemiyorum.ama tabiki 38, haftada o dedi diye doğurmadıYasal değil hanımlar nasıl 38. De 39. Da ayrılınıyo ya hu? 37. Hafta mecburen ayrılınması lazım. Özel sektör olunca ses mi çıkaramadın/dı??moni
canım ben Anadolu Üniversitesi AÖF Sosyoloji bölümünden mezunum.eşim o zamanlar örgün okumama izin vermiyordu , ben de hiç çalışmadan direk sınava girdim.istanbul daki özel üni lere puanım yetiyordu ama kısmetim de Aöf varmış.4 yılda yani normal süresinde bitirdiğimi görünce de keşke örgün okusaydın dedi,ama bir eserse hala bir şeyler yapabilirim henüz esmiyor da bakalım:)Sen okumadin mi unv. ?
Yarindan itibaren ayni azimle devam edicem insallah
Canım hosgeldin..
Canim 4 gunde 2 küsür gitmisti ama bir sonraki gun yine diyet modunda beslendim ama +3'ün uzerinde bir rakam gordum.
Tamamen yagi tuzu ekmegi kesmek olmuyor canim.
insallah canim..
Hep arada kaliyorum canim kitaplari alim simdiden yavas yavas baslayim diyorum. (Bu yil artik gecti zaten) oyle kaliyor.Sen nasil yaptin nasil hazirlandin? Evde mi hazirlandin? Disardan mi okudun? Okula gittin mi? Valla bravo.
![]()
hadi bakalım hayırlı olsun bol bol yağ yaksınHuu kızlar aksam banada birtane MAHMUT geliyor..![]()
Hayırlı olsuuun :)Huu kızlar aksam banada birtane MAHMUT geliyor..![]()
Yaa ben de mi mahmut istesem kiHuu kızlar aksam banada birtane MAHMUT geliyor..![]()
Eliptik spor aleti cnmMahmut ne ?![]()