Herkese günaydınlar, burası da yağmurlu, çok iç karartıcı bir hava var
Canım o kitabı cok duydum ama okumadım. Hamileligimi takip icin telefon uygulamalarini ve internetteki güvenilir kaynakları kullandım genelde diyebilirim. En basitinden şu mesajlarin altındaki hamilelik takvimini bile gün gün takip etmek cok güzel. Blogcu Anne'nin gebelik günlükleri bölümünü okudum örneğin.
Doğuma hazırlık kitapları olarak: Ina May'in Doğuma Hazırlık Rehberi'ni okudum, su anda da Hypnobirthing kitabını okuyorum.
Daha cok dogum sonrası bebek bakımı kitapları okudum. Onları da yazayım not edersin istersen.
Tracy Hogg - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
Gözde Erdoğan - Hayat Evde Başlar
Şermin Carkaci (Oyuncu Anne diye biliniyor genelde) - Başlarım Simdi Annelige
Elif Dogan (Blogcu Anne) - Annelik Her Zaman Toz Pembe Değil
Sırada okuyacağım Bebeginize Fransız Kalın kitabı var :) birkac kitap daha vardı okumak istediğim, onları da derleyip yazarım bi ara
Kabızlığına kronik demistin sanırım, bende kuru incir kesin işe yarıyor. Hangi sabah yesem o gün içinde wc'ye çıkıyorum genelde. Ama sen coktan denemiş olabilirsin tabi.
Bazen çok damarıma basarlarsa intikam duygusuna girebiliyorum galiba ama cidden çok sinirlenmem lazım. Genelde uzak durmayı tercih ediyorum ben de.
Yaa boğalar öyle mi oluyor

biraz agirkanli olurlar diye okumustum. Babasına çeksin diyordum hep o konuda. Eşim cok pratik ve iş bitiricidir, belki genetik astrolojiye üstün gelir