Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydınlar, burası da yağmurlu, çok iç karartıcı bir hava var :110:

Canım sana bişey soracaktım. Gerçi sorum bütün annelere ama en tazesi seninki ya belki daha çok yardımcı olabilirsin dedim.
Birkaç kitap bakıyorum. Kafam oldukça karışık. Sen hangi kitapları okudun. Yol gösterici olması açısından. Malum bizde artık düşünmeye başladık bebek. :))
Kesin olarak alacağım kitap ''Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler'', gerisine karar veremedim. O kadar çok kitap o kadar çok öneri varki internette işiniçinden çıkamadım. Bir çoğu gereksiz çıkacak biliyorum.
Canım o kitabı cok duydum ama okumadım. Hamileligimi takip icin telefon uygulamalarini ve internetteki güvenilir kaynakları kullandım genelde diyebilirim. En basitinden şu mesajlarin altındaki hamilelik takvimini bile gün gün takip etmek cok güzel. Blogcu Anne'nin gebelik günlükleri bölümünü okudum örneğin.

Doğuma hazırlık kitapları olarak: Ina May'in Doğuma Hazırlık Rehberi'ni okudum, su anda da Hypnobirthing kitabını okuyorum.
Daha cok dogum sonrası bebek bakımı kitapları okudum. Onları da yazayım not edersin istersen.
Tracy Hogg - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
Gözde Erdoğan - Hayat Evde Başlar
Şermin Carkaci (Oyuncu Anne diye biliniyor genelde) - Başlarım Simdi Annelige
Elif Dogan (Blogcu Anne) - Annelik Her Zaman Toz Pembe Değil

Sırada okuyacağım Bebeginize Fransız Kalın kitabı var :) birkac kitap daha vardı okumak istediğim, onları da derleyip yazarım bi ara ;)
Ördekcim, 1 ay her gün tuvalete gitsem muhtemelen 20 kilo gider. :KK45::KK45:
Benim en büyük sorunum kabızlık, ondan içimde birikiyor her şey.:KK17::KK17:
Kabızlığına kronik demistin sanırım, bende kuru incir kesin işe yarıyor. Hangi sabah yesem o gün içinde wc'ye çıkıyorum genelde. Ama sen coktan denemiş olabilirsin tabi.
bence kin güdüp intikam almaktan iyidir. hakederse affedebilirim ama yine de uzak durmayi tercih ederim. hep akrep icin kindar ve intikamcı derler. bak sen de yokmus. bunu kim uydurduysa cok sallamış. benim bisürü akrep arkadasim hiçbiri oyle degil.
bu arada oglusunu doyurmak şöyle dursun boga erkeği cok ağır ya. benim eşim boğa. ailedeki bütün damatlar boğa. sagolsunlar elleri de is bitmez. bir türlü baslayamadiklari icin. :KK43:
Bazen çok damarıma basarlarsa intikam duygusuna girebiliyorum galiba ama cidden çok sinirlenmem lazım. Genelde uzak durmayı tercih ediyorum ben de.

Yaa boğalar öyle mi oluyor :( biraz agirkanli olurlar diye okumustum. Babasına çeksin diyordum hep o konuda. Eşim cok pratik ve iş bitiricidir, belki genetik astrolojiye üstün gelir :KK48:

Bebeğimi kucağıma almama 16 gün kalmış aman Allahım :rolleyes:
Hiç o kadar az kalmış gibi hissetmiyorum, Umut'u kucağıma verecekler anca öyle dank edecek bana herhalde :KK48:

37'desin dimi şimdi ördekim? sanki imza 1 hafta önceden gidiyodu. kuzucum bekle artık; oğluş 1 hafta sonraya geldi gelecek modda olacak :anne:

37'desin dimi şimdi ördekim? sanki imza 1 hafta önceden gidiyodu. kuzucum bekle artık; oğluş 1 hafta sonraya geldi gelecek modda olacak :anne:
37+5'im bugün wendicim. Dediğin gibi takvim içinde olduğum haftayı gösteriyor, bitirdiğimi değil :) perşembe günü 38 hafta tamamlanıyor :rolleyes:

ay ben 38+3de doğurdum kuzum, 3-5 günün kalmış bile olabilir :KK17:16'ya adapte olma :KK48:
Yok zaten gün saymıyorum, bugün hamilelik takvimine bakınca "neee 16 mı" oldum :KK48: aslında bir süredir "acaba bugün doguracak mıyım" düşüncesi gelmiyor değil ama hic kendimi doguracak gibi de hissetmiyorum. Bi öyle bi böyleyim yani :KK48:

Canım o kitabı cok duydum ama okumadım. Hamileligimi takip icin telefon uygulamalarini ve internetteki güvenilir kaynakları kullandım genelde diyebilirim. En basitinden şu mesajlarin altındaki hamilelik takvimini bile gün gün takip etmek cok güzel. Blogcu Anne'nin gebelik günlükleri bölümünü okudum örneğin.

Doğuma hazırlık kitapları olarak: Ina May'in Doğuma Hazırlık Rehberi'ni okudum, su anda da Hypnobirthing kitabını okuyorum.
Daha cok dogum sonrası bebek bakımı kitapları okudum. Onları da yazayım not edersin istersen.

Sırada okuyacağım Bebeginize Fransız Kalın kitabı var :) birkac kitap daha vardı okumak istediğim, onları da derleyip yazarım bi ara :KK66:
Ördeğim çok çok yardımcı oldun. Hepsine bakacağım.Akşam da bulabildiklerimi istetirim. Çok teşekkür ederim. Yine beğendiğin işe yarar kitaplar olursa her zamn açığım. :KK36:

bence kin güdüp intikam almaktan iyidir. hakederse affedebilirim ama yine de uzak durmayi tercih ederim. hep akrep icin kindar ve intikamcı derler. bak sen de yokmus. bunu kim uydurduysa cok sallamış. benim bisürü akrep arkadasim hiçbiri oyle degil.
bu arada oglusunu doyurmak şöyle dursun boga erkeği cok ağır ya. benim eşim boğa. ailedeki bütün damatlar boğa. sagolsunlar elleri de is bitmez. bir türlü baslayamadiklari icin. :KK43:

Hahah ay çok güldüm ama bu burçlar kadınlarla erkeklerde bence farklı etki yapıyor. Mesela acayip kindar bir ikizler tanımamın yanısıra eşim akrep burcudur ama aynı bir boğa gibi, hem boğazına düşkün hemde elinden pek iş gelmez ama iş buyurmayı sever özellikle de bana. :KK56:
Bende herhalde erkek olsam marangoz falan olurdum :KK70::KK70: evde tüm tamirat işlerini ben yapıyorum da :KK70::KK70::KK70:

Ördeğim çok çok yardımcı oldun. Hepsine bakacağım.Akşam da bulabildiklerimi istetirim. Çok teşekkür ederim. Yine beğendiğin işe yarar kitaplar olursa her zamn açığım. :KK36:
Sevindim faydalı olmasına :KK36:
Hahah ay çok güldüm ama bu burçlar kadınlarla erkeklerde bence farklı etki yapıyor. Mesela acayip kindar bir ikizler tanımamın yanısıra eşim akrep burcudur ama aynı bir boğa gibi, hem boğazına düşkün hemde elinden pek iş gelmez ama iş buyurmayı sever özellikle de bana. :KK56:
Bende herhalde erkek olsam marangoz falan olurdum :KK70::KK70: evde tüm tamirat işlerini ben yapıyorum da :KK70::KK70::KK70:
Hahah bu durumu da yükselen burçlara mı baglasak? Ama sen yükselenim de boga demistin sanırım degil mi? Tutmadı sanırım :KK48:

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah...:KK66:
Yürüyüşten geldim ay burdada hava soğuk bütün gece yağmur yağdı ama.yürüyünce terledim ay ozlemişim yürümeyi bile 1haftadır çıkamıyordum oğluşum hastabdiye çok şükür iyileşti artık...
sıra benim kızda. akşamdan sabaha kadar kucagimdaydi. hiç kımıldamadan öyle oturacakmışız. herşeye yo yo dedi durdu. :olamaz:

Herkese günaydınlar, burası da yağmurlu, çok iç karartıcı bir hava var :110:

Sırada okuyacağım Bebeginize Fransız Kalın kitabı var :) birkac kitap daha vardı okumak istediğim, onları da derleyip yazarım bi ara :KK66:

Kabızlığına kronik demistin sanırım, bende kuru incir kesin işe yarıyor. Hangi sabah yesem o gün içinde wc'ye çıkıyorum genelde. Ama sen coktan denemiş olabilirsin tabi.

Bazen çok damarıma basarlarsa intikam duygusuna girebiliyorum galiba ama cidden çok sinirlenmem lazım. Genelde uzak durmayı tercih ediyorum ben de.

Yaa boğalar öyle mi oluyor :KK43: biraz agirkanli olurlar diye okumustum. Babasına çeksin diyordum hep o konuda. Eşim cok pratik ve iş bitiricidir, belki genetik astrolojiye üstün gelir :KK48:
inşALLAH :KK66:

bence senin eşin kesin boğa. o iş buyurma tüm boğalarda var maalesef tecrübe ile sabit :KK70::KK70::KK70:

Back
X