- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.881
Servey mode; on
Ay canım menü yazmaya başlaman bile başlangıç senin için, dön aramıza canım yahemen gitsin kilolar
Servey mode; off
Hahahahhaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Servey mode; on
Ay canım menü yazmaya başlaman bile başlangıç senin için, dön aramıza canım yahemen gitsin kilolar
Servey mode; off
Canım inşaat mühendisi tek oluyorum başka daireden jeologlar geliyor onlar en az 3-4 kişi oluyor bizim işler alt yapı olunca jeologsuz araziye gitmiyoruztoplight kaptanım iyi dayanıyorsunuz bu koşturmacaya, Allah yardımcınız olsun valla.
Tek mi oluyorsunuz bu yolculuklarda?
muhteşem görünüyor
Bende etkilendim ama neyden etkilendim bilemiyorum. Diyet falan hayal oldu. Motivasyon yok hic bisey yok.Hic bisey yapasım gelmiyor.![]()
Cnn eskiden ayda yıl da bir oluyordu çok da iyi oluyordu şu aralar çok üst üste gelince çok yorduÖyle ama bende bilemedim şimdi
Onun da anne krizi tutmuş ya kıyamam
O zaman ben kesinlikle boğa falan değilim desene
Oh oh, aşındırdın kız yolları yürüye yürüye
Birşey kalmamış ya, sen eritirsin 2 haftada onu
Kaptanım kuş gibisin valla hop oraya uçuyorsun hop buraya
Bi rahat bırakmıyorlar seni, iyi yolculuklar ve kolay gelsin canım
o anadaBenim ortim ebruş bi kere
Ördekim yetişsin ama, o korur beni, hormonları var şimdi, ana o ana![]()
ya bugun okudum yazamadım geçen yapılan bir araştırmada gelmiş geçmiş seri cinayetlerin ve en azılı katillerin burcu neymiş biliyomusun şok oldum yengeçmiş ki ben yengecim kızdırmayın beni ona göreVenüs mü tepti, mars mı yuvarladı naaptıysa bilmem nilgünüm yaa. Düzeliyo diyolar dur bakalım, ben adımımı attım, su, spor tamam en azından :)
muhteşem görünüyor
Cnn eskiden ayda yıl da bir oluyordu çok da iyi oluyordu şu aralar çok üst üste gelince çok yordu
hahah onlar hayal canım gece o emerken sen uyuklayacaksın saçın başın dağınık istemsiz bir sallanış sürekli uyusun diye birini emzirirken diğeri akıyo yapış yapış üstünAman Allahim gözlerim yaşardı wendicim menu paylasmiscok guzel menu bence, devamını bekliyoruz
Heeyt açılın wendicigime laf yok. Hem ne demek dogurunca ortilik yapamaz, siz benden kurtulacaginizi mi saniyorsunuz? Gece alırım bebemi kucağıma emzirirken size yetişirim ben![]()
Ilk basladigim zamanla su an arasinda elbette fark var. Ama şu 2 aydırda yerimde sayiyorum incelmiyorum sanki. Bir kac gundurde siskinligim var cok dengesiz beslendim ve hic dikkat etmedim oyuzden gobisim sişmiş.Özlemcim haklısın, geçicek ama. Sizin ölçüler ne alemde? Sen incelip sıkılaşıyosundur bence kesin.
Hahah, gördün mü nilgünüm, öpüyorum ördekim seni :)
ya bugun okudum yazamadım geçen yapılan bir araştırmada gelmiş geçmiş seri cinayetlerin ve en azılı katillerin burcu neymiş biliyomusun şok oldum yengeçmiş ki ben yengecim kızdırmayın beni ona göre![]()
hahah onlar hayal canım gece o emerken sen uyuklayacaksın saçın başın dağınık istemsiz bir sallanış sürekli uyusun diye birini emzirirken diğeri akıyo yapış yapış üstünbunları fazla hayal kurma diye yazdım
![]()
bende şaşırdım ya birde en evcil burç yengeç diyorlar annesine çok düşkün olur belkide erkekler ondan psikopat oluyor anneye çok bağlı olunca bütün korku filmleri böyle tiplerle doluEeee, şey. Bundan sonra biz kapışmayalım eliptikte o zaman![]()
o anadabiz şam babasımıyız
![]()
Aa ben de onu akrep için duymuştum hangisine inansakya bugun okudum yazamadım geçen yapılan bir araştırmada gelmiş geçmiş seri cinayetlerin ve en azılı katillerin burcu neymiş biliyomusun şok oldum yengeçmiş ki ben yengecim kızdırmayın beni ona göre![]()
hahah onlar hayal canım gece o emerken sen uyuklayacaksın saçın başın dağınık istemsiz bir sallanış sürekli uyusun diye birini emzirirken diğeri akıyo yapış yapış üstünbunları fazla hayal kurma diye yazdım
![]()
Hahah ya aslında tahmin edebiliyorum öyle olacağını da gene de meydanı boş bırakmak istemedimHahahaaaa çok gerçekçisin şekerim, niye kızın hayallerini şimdi bozuyorsun, anlatılmaz yaşanır![]()
Hahahaaaa çok gerçekçisin şekerim, niye kızın hayallerini şimdi bozuyorsun, anlatılmaz yaşanır![]()
hahaha işte sorun orda fırsat bulamıyacaksın bulduğun 15 dk uyumak isteyeceksin neyse seneye görüşürüz artık![]()
Aa ben de onu akrep için duymuştum hangisine inansak
Hahah ya aslında tahmin edebiliyorum öyle olacağını da gene de meydanı boş bırakmak istemedimama yine de doğursun da kurtulalım moduna girmeyin siz, ben fırsat buldukça gelirim
![]()
Bilmiyorum canim..Özlemcim yine niye düştü modun yaaa? Bak hepimiz aynı depresyonlardayız bence. Diyetine yine başla olmadı mı bir daha başla, vazgeçmek yoookk, 5. Takımın spor şampiyonusun sen![]()
ay sende spor yapmazsan biz ölelim ya depresyondayım mmmmmmmBilmiyorum canim..
Bugun sporda yapmadim.![]()
Ay niye oyle diyorsun ben burda bakıyorum Mart-Nisan annelerine doğum yapmışlar hala giriyorlar foruma, yok emmiyor yok uyumuyor diye yazıyorlar. Ben neden onlardan biri olmayayım yanihahaha işte sorun orda fırsat bulamıyacaksın bulduğun 15 dk uyumak isteyeceksin neyse seneye görüşürüz artık![]()