Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar kızlar
Menumu yazayım

Sabah
4cerı domates 1kırmızı bıber
2dl cok tahıllı ekmek cay

Öğle
1kepce tarhana corbası
1tabak etlı patlıcan yemegı salata

Ara
2dl wasa suzme peynır

Aksam
Sehrıye corbası -hastayım hala :( -

Su
1,5lt + yesılcay
Spor yok
Yarın bıraz toparlarsam havuza gıdıcem

Selamlar kızlar
Menumu yazayım

Sabah
4cerı domates 1kırmızı bıber
2dl cok tahıllı ekmek cay

Öğle
1kepce tarhana corbası
1tabak etlı patlıcan yemegı salata

Ara
2dl wasa suzme peynır

Aksam
Sehrıye corbası -hastayım hala :KK43: -

Su
1,5lt + yesılcay
Spor yok
Yarın bıraz toparlarsam havuza gıdıcem
Ortım gecmiş olsunnn

Ortım gecmiş olsunnn

Konu neydı acaba benım bıldıgım bısey mi
Sagol canıko..
Ya saclarım bı gucsuzlestı bakım yapan var mı onerısı olan dıye sordum.. Sonra bıraz bakındım vıtamın aldım koydum sampuanın ıcıne bı de bıkac damla cam terebentı koydum..
Arada maske yapıyorum ama usenıyorum her zaman ugrasamıyorum

Kaptancım toplight toplight paylasım alanında Bahar kaptan sormus hedef38beden hedef38beden arkadasımızla ılgılı nıck sorunu varmıs sen cevap verdın mı bız ılgılenelım mı??

5. TAKIM
hedef38beden ile ilgili olarak;
Üye listemde nick; hedef 38beden olarak görünüyor. Doğru olan hangisi?

Süpersın canım şimdu kac bedensın

Altı bedenim 44, üst bedenim 40 Serveycim.

Sagol canıko..
Ya saclarım bı gucsuzlestı bakım yapan var mı onerısı olan dıye sordum.. Sonra bıraz bakındım vıtamın aldım koydum sampuanın ıcıne bı de bıkac damla cam terebentı koydum..

Çam terebentini kullanırken vücuduna gelmemesine dikkat et canım.
Saçını eğerek yıka saçlarını, yoksa tüylenme yapabilir.
Bu arada ben sinemakili saç kürünü yaparım arada, severim de. Aslında sarımsak çok etkili ama kokusuna değmiyor :)

Kaptancım toplight toplight paylasım alanında Bahar kaptan sormus hedef38beden hedef38beden arkadasımızla ılgılı nıck sorunu varmıs sen cevap verdın mı bız ılgılenelım mı??

5. TAKIM

Ben cevap vermiştim.

Teşekkür ederim ördekcim.
Böyle giderse ben de memnunum açıkçası.
2 ayı daha atlatırsam kendimi daha rahat hissedeceğim.
Sonra hedefim 58 :)
Hadi inşallah hedefine ulaşırsın en kısa sürede :)
Sagol canıko..
Benim oda arkadaşım argan yağlı şampuanın saçına iyi geldiğini söyledi Özgecim. Ay hatta onun adı da Özge :D ne alaka bilemedim de isminle hitap edince fark ettim :D

Sagol canıko..
Can can kısmen alanım sayılır
Kımyasallarla kafayı yemıştım bır donem
Saç için neler denedım neler
Şimdı bebek sampuanı unıbaby kullanıyorum
Sonucta paraben boya olmayn bısey aramıyor muyuz
Sac kremı yerıne de bır donem sırkelı su kullanmıştım ama şimdı yıne kreme dondum
Beslesın dıye e vıtamını alıp sampuana koyuyordum
Cok fazla oynamam sacımla boya fon cok yapmam sureklı boyamam da yılda bır belkı
Bepanthen ıle evıgenı karıstırıp maske yapıyordum beslıyormus ama şimdı hıc vaktım yok
Hergun yıkamak yıpratıyor yağlandıgı zaman olusan yag beslıyormus sacı

5. TAKIM
Sekerim sen nasil yardimcisin etap raporuna ptesi aksama kadar cevap verilmeyince takima ceza geliyor onemli bi mazeret yoksa ben su aralar pek ilgilenemiyorum ama buraya ugrayamasam da paylasima bakmaya calisiyom aman kizlar dikkat edin benim yogunlugum ne kadar surer bilmiyorum ama hergun paylasima bakin buraya yazmaszsam cepten haber verin
Simdiye kadar ders calistim gidip yatacam iyi geceler sizlere

Bugun cok zor gırtım yuruyuse resmen surukleyerek ama bırının benı tetıklemesı gerekıyor cok zor geldı bugun
Eger bırakırsam hızla 7 lı rakamlarra donus yapcam
Lutfen hergun yurumem konusunda benı zorlar mısınız mın 45 dk coooook faydası oluyor
En azından kacamakları alıyorr

Altı bedenim 44, üst bedenim 40 Serveycim.

Çam terebentini kullanırken vücuduna gelmemesine dikkat et canım.
Saçını eğerek yıka saçlarını, yoksa tüylenme yapabilir.
Bu arada ben sinemakili saç kürünü yaparım arada, severim de. Aslında sarımsak çok etkili ama kokusuna değmiyor :)

Ben cevap vermiştim.
Armut tıpısın yanıı
Ustun 38 e az kalmış
Ben de altım 38-40
Üstüm 40-42
70 kg ıle 38 olabılenlerdenım

Sekerim sen nasil yardimcisin etap raporuna ptesi aksama kadar cevap verilmeyince takima ceza geliyor onemli bi mazeret yoksa ben su aralar pek ilgilenemiyorum ama buraya ugrayamasam da paylasima bakmaya calisiyom aman kizlar dikkat edin benim yogunlugum ne kadar surer bilmiyorum ama hergun paylasima bakin buraya yazmaszsam cepten haber verin
Simdiye kadar ders calistim gidip yatacam iyi geceler sizlere
Kaptanım ben gördüm onu ama hedef38beden hedef38beden direkt cevap yazmıştı gördüğümde, o sebeple ben de bir sey yazmadım. Ille kaptan ya da yardımcıları cevaplayacak diye bi kural yoktur umarım?

Bugun cok zor gırtım yuruyuse resmen surukleyerek ama bırının benı tetıklemesı gerekıyor cok zor geldı bugun
Eger bırakırsam hızla 7 lı rakamlarra donus yapcam
Lutfen hergun yurumem konusunda benı zorlar mısınız mın 45 dk coooook faydası oluyor
En azından kacamakları alıyorr
canımcım o soruya hedef38bedenin kendisi cevap verdi zaten ,merak etmeHoppa

Back
X