Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar fancynancy fancynancy
Bu haftaya ait "sporlist_yenihafta" adlı spor listesine bilgi giremiyorum. Neden acaba?
Excel dosyasında ilgili sayfayı açınca ve bir hücreye bilgi girmek istediğimde "Trying to connect" yazısı geliyor ve bekliyor. Acaba bu sayfa için de ayrıca bize paylaşım mı vermeniz mi gerekecek?

Selam kızlar diyetisyenden geldim kahvaltı ettim ancak yazıyorum. Kilom 65.. yani -800 vermişim. Ama 2,4 yağdan gitmiş 1,6 kas almışım. Diyetisyen ben sana kas alacak bir diyet vermedim sen protein mi kıstın daha önce diyor, dahiliye tahlillere bakıp sen eti fazla mı yedin diyor.. özetle benim vücut bu hafta kafayı yemiş :))
fancynancy fancynancy orticim kas almasam seninle ciddi yarışırmışım ama olabilememiş. Haftaya suç işleyeceğim hak etmek için bu hafta iyi vermem lazım. Bakalım bu hafta kupa kime gidecek :)
Yeni listem de ekte
Kasta artış olmuş olması çok iyi. Sıkılaşmışsındır. Yağdan da iyi gitmiş. Tebrikler. :KK9::KK9::KK200::KK200:
Bu arada diyet listelerimiz çok benziyor. :KK5:
Bu diyet gerçekten çok etkili. Faydasını gördüm.

Eklentiler

• DİYET LİSTEM.webp
    DİYET LİSTEM.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 83
Selam kızlar giremiyorum bir türlü boş olup da kızım hasta ve geç yatıyor artık elime telefonu alınca kıyameti koparıyor ama pazartesi sıkı bir şekilde başladım bugün biraz saldım spor yapmadım sağlıksız yine bişey yemedim ama adet oldum bugün bitince tartılıcam 62 kiloyla başladım hedefim ciddi anlamda incelmek hergün eliptik yapıyorum 50 dakka ip de atlamaya başlayacam bacaklarım çok kalın inceltmem lazım ya mekik yapamıyorum bir türlü evde yalnız olmadığım için çok üzülüyorum ama çok hırslandım 55 olup incecik olacağım :)) eliptik yapan var mı bu arada her sabah geceden koyduğum ceviz suyunu artı 2.5 3 lt de su içiyorum bir haftayı topluca yazdım :))
Ben be nilsub nilsub var en sık eliptik kullanan canım. Kendis müthiş bir icattır :KK76:

Selam kızlar diyetisyenden geldim kahvaltı ettim ancak yazıyorum. Kilom 65.. yani -800 vermişim. Ama 2,4 yağdan gitmiş 1,6 kas almışım. Diyetisyen ben sana kas alacak bir diyet vermedim sen protein mi kıstın daha önce diyor, dahiliye tahlillere bakıp sen eti fazla mı yedin diyor.. özetle benim vücut bu hafta kafayı yemiş :))
fancynancy fancynancy orticim kas almasam seninle ciddi yarışırmışım ama olabilememiş. Haftaya suç işleyeceğim hak etmek için bu hafta iyi vermem lazım. Bakalım bu hafta kupa kime gidecek :)
Yeni listem de ekte
Hadi bakalım ortim, yeni yarışma başlasın o zaman :halay:

hiç merak etmiyorum canım nu hafta olmazsa haftaya olur bırakmak yok:KK76:
şimdi bugun sp
2. gün sebze eklenecek
3. gün meyve
4 . gün ne ekleyeceğiz birde kaç gün expres tamamlayacağız dimi 1 hafta mı beni yönlendir biliyosun burada ne bulurum ne bulamam söyle de bir gün önceden almaya çalışayım
Yalnız değilsin.sana bi tablo yollayacağım sıkıntın kalmayacak ;)

Merhabalar fancynancy fancynancy
Bu haftaya ait "sporlist_yenihafta" adlı spor listesine bilgi giremiyorum. Neden acaba?
Excel dosyasında ilgili sayfayı açınca ve bir hücreye bilgi girmek istediğimde "Trying to connect" yazısı geliyor ve bekliyor. Acaba bu sayfa için de ayrıca bize paylaşım mı vermeniz mi gerekecek?
Paylaşım izniniz var tatlım ama belki internette bir sorun olmuş olabilir. Google kendi içinde de bir sorun olmuş olabilir. Tekrar denedin mi?

:KK5:Arkadaşlar öğle yemeğimizde ıspanak çorbası, ızgara köfte ve börülce salatası var. Sizce dukan ekspres diyetinin 1. gününe uygun mu? Börülce salatasını da çok severim. :KK200:
Menüde keşkül de var; ama almıycam tabii ki :KK66::KK5:
Canım onlar sebze. Bugün saf protein günü. Orada sadece ızgara köfte uygun.

Back
X