Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanim iyilesiyim o is bende:KK59:

Bundan suphelendim ama dillendirmemistim:KK64: Madem bana katiliyorsun, Cuma tarti sonrasi bi tepsi patlatiyim ne dersin?:KK8:

Tamam sayin kocum siz nasil buyurursanizHoppa
Hay Allah ya wendy wendy ortim goruyor musun takimin iyiligini bi ikimiz dusunuyoruz, kalan herkes benim iyiligimi dusunuyor:KK48:
Nilsub haric:63:

Hakkaten ya, kötü hissettim kendimi, mıtıvısyınım bızıldı.

O güllaç gelsin madem ne diyim :)

sağol canım yedim zaten bol su içeyim :KK48:

Anam ne ara yedin kız :)

Yoğurt yağ yakar, sindirimi zor nasıl iyi yapmışsın yarın inşallah gelsin eksiler :)

Yoğurt yağ yakar, sindirimi zor nasıl iyi yapmışsın yarın inşallah gelsin eksiler :)
güllaç nedir yaaaa şöyle künefe dururken:kk77::KK70::KK70::KK70:tatlısı bile garip:KK70::KK70::KK70:
hadi bakalım gelsin eksiler bana yemek de saniye sürmez:KK70::KK70::KK70:

buda benden gelsinnnnnnn:halay:

sabah 2 yumurta 1 yk yulaf 30 gr hindi füme 1 kk peynir 1 yk yoğurt 2 çeri domates ile omlet süper oldu:kk77: çay

ara sade türk kahvesi 1 yeşil ekşi elma

öğlen 4 yk taze fasulye (susuz) 1 kepçe yoğurt bol baharatlı

ara 1 kivi

akşam 1 tabak tavuklu mantar sote bol acılı 2 bardak ayran

su 2 lt

spor 30 dk yürüyüş

şimdide 1 demlik yeşil çay demlerim :rapci: dukan amcaya başladığımdan beri açlık krizlerimde geçti
Dengeli besleyince açlık krizin olmuyor canım ;)

aaaa niye kız çabuk iyileş düşünmem mi hiç böyle tadı çıkmıyor:KK48: mıtıvı ılımıyırım:KK70::KK70::KK70:
gistircim bin sini mitivisyini:sinirli:

güllaç nedir yaaaa şöyle künefe dururken:kk77::KK70::KK70::KK70:tatlısı bile garip:KK70::KK70::KK70:
hadi bakalım gelsin eksiler bana yemek de saniye sürmez:KK70::KK70::KK70:
Kunefe deme bana, yumusak karnim:kızgın:
Zaten onu yememe izin vermezsiniz, gullaci pek kimse umursamiyor o yuzden listede gozunuze batmiyor 1 dilimcigi:KK53: Haftanin her gunu listemde kunefe gorseniz bana naparsiniz acaba:işsiz:
Neyse mezun oluyum o gunler de gelecek:KK71:

Son düzenleme:
gistircim bin sini mitivisyini:sinirli:

Kunefe deme bana, yumusak karnim:kızgın:
Zaten onu yememe izin vermezsiniz, gullaci pek kimse umursamiyor o yuzden listede gozunuze batmiyor 1 dilimcigi:KK53: Haftanin her gunu listemde kunefe gorseniz bana naparsiniz acaba:işsiz:
Neyse mezun oluyum o gunler de gelecek:KK71:
kendime ödül koyuyorum 75 olunca yiyicem:halay::halay::halay::halay:

ya ne kacamagi oldum gunlerdir. Ac ac dolasiyorum etrafta agrasifim kompleksliyim. Sizce bi daha arti cikarmiyim ben

sıkı tutuyorum canim erak etme

sevindim canim afiyet olsun

insallah canim artik amacim o bian once kurtulmak kilolardan sonrada korurum artik

yok anim artida degilim gayet guzel eksilerdeyim

valla yulaf kepegimi iyi geldi activia yogurtmu bilmiyorum ama acayip gecti abizligim cok hafifim bugün
Teşekkür ederim canım. Sevgiler. :KK200::KK200::KK19:

Menüm gel bakim ;)
Kahvaltı
1.5yk yulaf kepeği 2yumurta ile krep
Domates peynir maydanoz ile dürüm
Öğlen
salata 60gr hindi füme 1/2 kase yoğurt
Ara 1elma, 1 armut ayrı ayrı ve tarçınlı
Akşam
Kabak yemeği, salat 2yk et sote
2.5lt su.
2buyuk kupa yeşil çay
1sade kahve
Zeynep spor yap ip atla diyor ama.... yapacağım galiba :KK48:

Menüm gel bakim :KK66:
Kahvaltı
1.5yk yulaf kepeği 2yumurta ile krep
Domates peynir maydanoz ile dürüm
Öğlen
salata 60gr hindi füme 1/2 kase yoğurt
Ara 1elma, 1 armut ayrı ayrı ve tarçınlı
Akşam
Kabak yemeği, salat 2yk et sote
2.5lt su.
2buyuk kupa yeşil çay
1sade kahve
Zeynep spor yap ip atla diyor ama.... yapacağım galiba :KK48:
Yorgunsundur ama sen zeynoyu dinle bugun 650 atladim ilk defa alt bacaklarim agriuo:KK45::KK45:

Yorgunsundur ama sen zeynoyu dinle bugun 650 atladim ilk defa alt bacaklarim agriuo:KK45::KK45:
Yaptım sporumu kaptanım
100 ip
50 yarım şınav
100 ip
100 mekik
100 ip
100 jumping jack
50 Squat + 50 sumo squat
100ip
100 kol calismasi
100 ip
50 bisiklet mekik
Ve final :KK52:

Bugün menüm şöyleydi:
Sabah
Çılbır gibi haşlanmış 1 yumurta (üzerine 1 küçük kutu Activia koydum.)
2 cherry domates
Ara Öğün:
1 küçük kutu Activia (1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği ile)
1 elma
Öğlen:
Körili Tavuk (beyaz etten), salata
Ara Öğün:
1 fincan Ananaslı yeşil çay
Akşam:
Ispanaklı, kıymalı yumurta (2 yumurta ile)
Marul
* 2,5 lt su içtim.
* Toplamda 60 dakika yürüyüş yaptım.

Merhabalar,
Yarın sabah 9:30'da Endokrinoloji uzmanı doktoruma kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gideceğim.
Bir de tiroid ultrasonografisi yapacak. Nodülümün durumuna bakacak.
Yarın öğleden sonra size katılabileceğim.
Sevgiler. İyi geceler. :KK200::KK200:

bu arada artıda olan hanımlar özelden mesaj atabilir mi? ona göre bişiler ayarlayalım?

lydznp lydznp kuzucum seni medusaya emanet ediyorum, o çözecek senin ödemi dur medusa38 medusa38

@bluedolphin canım sanıyorum ki artıda değilsin dimi?

@prensesss016 kuzucum sende aynen devam et, bi önceki haftanın altı olsun inşallah.

@moni ablacım yoğunsun, gel artık özlüyoruz :KK200:

@besbb9 @esd_04 kızlar yoksunuz? artı gelmeyin bari ya.

nilsub nilsub @0zlem kuzumlarım siz aynen devam :)

@balpamuk canım sende de sıkıntı yoktu dimi? taşındın yerleşebildin mi?

gben gben canım sende durumlar ne? hastalıkla bıoğuşuyosun ama artıda mısın onu bi yaz hele, olmazsa sana yarına uygun bişiler yapalım.

@morordek bu hafta hiç tartılmadın, artı değilsin dimi? :KK48: (herkese yazıyom sende mecburi kilo vercen)

toplight toplight kaptaniçelerin en tatlışı, gözün aydın, sigara bitti gitti, kilolar da gidiyo zaten, artıda değilsin dimi?

fancynancy fancynancy menüler süper dünürüm, spor olmasa da menüyle kurtarıyosun, tartıldın mı bu ara?

servey servey kuzum sende durumlar ne? uğramaz oldun?

@sergerdan kuzum bdv de varsın bizde yoksun, hadi verdiklerin boşa gitmesin, gel motive ol.

@kaanin annesi gözün aydın canım, kalp atışını duymuşsunuz :anneadayı::KK200:

@zoey1616 prensesimizle yarışa girişiyomuşsun öyle duydum, bildirimler gelecek dimi? :KK48:
Sabah 77,5 tim canım. Ama yemeğim falan hep geçe kaldı bugün. Günlerdir dukan biramı da içemiyorum. :( yarın inşallah daha güzel bir rakam görürüm.

Gizli okuyucuyum stalkerım ben :KK59: Şaka bi tarafa kaptan yardımcısıyım ben canım,buralardayım da kolumu kanadımı kırdılar uçamıyom :işsiz: Okhuyom ben yeaaa :kahve: Tezimi yazıyorum,deneylerın son düzeltmeleri,sonuç tartış,literatür tara makaleye hazırlık yap mesaim azmış gibi 2ye katladım kendimi. Öyle bi uğradım,gelince mapusa düştüm hemen çıktım ama :KK45:
Düşün mezun oldum,emek emek verdiğim kiloların başarı hikayesini oturup yazamadım daha..Neyse bi ara halledicimm o işi:KK51:
Hoşgeldin bu arada takıma.Kansere çare bulucaz derken kanser olmadan toparlayabilirsem işi dönücem sahalara,daha çok görürsün beni o zaman :21:

İnsan bi don fanila yollar ayıp ayıp:tokat::KK48: olmadı bi çift organik yımırta protein olurdu bana mapus damlarında :KK48:

Annemin kardeşimle bana attığı dayak hikayesi vardı ya. Sonunda ayağa kalkıp yine yapsın yine dövücem dediğim :KK53::olamaz: :KK70: Ben uygun bir şekilde bişeyler yazdım mevzu aldı yürüdü,pişman değilim çünkü pişman olacak terbiyesizlik saygısızlık yapmadım. Ama tünelin ucu açtığımız yerden başka bi yere çıkınca yönetim sıra dayağına çekti,bu da bi tercih ok dedim yattım mapusumu çıktım :KK66:

Kovboy çizmesi canlandı benim de gözümde nedense :KK70:

Gizliden yap aman kimseecikler duymasınnn :sus: yoksa bu @toplight ve @morordek falakaya yatırıyo bizi listede şüşko kalırsak,mezun olana kadar kimseye derdimi anlatamadım ama artık açıklıyorum. Gaddar yönetim :63::KK48::KK70::KK70::KK70:

Sorma sorma monişim.. İçerde çok zor günler geçirdim :KK70: :KK70: seren serengil 1 ben 2..çok şeyler gördük geçirdik mapus damlarında :KK70: :KK70:
Geçmiş olsun canım. Büyükkk bir kucakta benden sana gelsin :KK19:

Back
X