Gizli okuyucuyum stalkerım ben

Şaka bi tarafa kaptan yardımcısıyım ben canım,buralardayım da kolumu kanadımı kırdılar uçamıyom

Okhuyom ben yeaaa

Tezimi yazıyorum,deneylerın son düzeltmeleri,sonuç tartış,literatür tara makaleye hazırlık yap mesaim azmış gibi 2ye katladım kendimi. Öyle bi uğradım,gelince mapusa düştüm hemen çıktım ama

Düşün mezun oldum,emek emek verdiğim kiloların başarı hikayesini oturup yazamadım daha..Neyse bi ara halledicimm o işi

Hoşgeldin bu arada takıma.Kansere çare bulucaz derken kanser olmadan toparlayabilirsem işi dönücem sahalara,daha çok görürsün beni o zaman
İnsan bi don fanila yollar ayıp ayıp

olmadı bi çift organik yımırta protein olurdu bana mapus damlarında
Annemin kardeşimle bana attığı dayak hikayesi vardı ya. Sonunda ayağa kalkıp yine yapsın yine dövücem dediğim

Ben uygun bir şekilde bişeyler yazdım mevzu aldı yürüdü,pişman değilim çünkü pişman olacak terbiyesizlik saygısızlık yapmadım. Ama tünelin ucu açtığımız yerden başka bi yere çıkınca yönetim sıra dayağına çekti,bu da bi tercih ok dedim yattım mapusumu çıktım
Kovboy çizmesi canlandı benim de gözümde nedense
Gizliden yap aman kimseecikler duymasınnn

yoksa bu @toplight ve
@morordek falakaya yatırıyo bizi listede şüşko kalırsak,mezun olana kadar kimseye derdimi anlatamadım ama artık açıklıyorum. Gaddar yönetim

Sorma sorma monişim.. İçerde çok zor günler geçirdim

seren serengil 1 ben 2..çok şeyler gördük geçirdik mapus damlarında