Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O değil de menümü yazayım akşamı siz söyleyin bana, biraz listemden kaydım ölecektim kabızlıktan yoksa;

Sabah; 1 yk yulaf ezmesi, 6-7 top peynir, 1 yumurta, azıcık sütle omlet, kocaman yeşil çay

Öğle; önce yeşil Elmalı tarçınlı yoğurt (bağırsaklarıma genelde iyi gelir diye yedim)
1 kase etli kurufasülye (bu da sulu protein diye yedim), bi kase yoğurt

Ara; 2 form elma krom çay, yeşil çay

Eve gelince 1 kare fıstıklı çikolata yedim stresten sanırım, gerçekten çok kötüydüm.

Su; 2 ye yaklaştı
Spor; henüz yapmadım siz söyleyin.

Şimdi ben öğlen kh aldım bol bol nerdeyse 1000 kalori tamam, akşam ne yiyim ben siz diyin?

Yoğurtla mı kapatsam günü? Yoksa omlet gibi bişi mi yiyim?

Kimse tavsiye vwrmiyo mu? medusa38 medusa38 sen bi bak madem.

Ben bu sabah +100’le yyandım ama 100’leri takmayacağım demiştim. Acaba öyle dedim diye mi - değil de + çıkardı bu tartı beni. :))

Bugün yemek saatlerim arası çık fazla oldu kızlar. Sabah 2 adet haşlanmış limonlu enginar yedim. Öğle yemeğimi saat 16.00’da yiyebildim ancak! 1 porsiyon tavuk ciğeri yedim. Yine çıkmadım diyetten ama garip bir gün oldu. Şu anda akşam ne yiyeceğimi bilemez haldeyim. :)

Dr.dan çıktım. Şantiyeye gidiyorum. Dr. Damar genişlemesi var ama müdehale etmeyelim dedi. Sonra şikâyetlerimin sebebinin böbrek yada karaciğer kaynaklı olabileceğini, madem diyet ve egzersiz var o zaman check-up yapalım bakalım neyin var dedi. :KK43:
canim cok gecmis olsun umarim onemli biseyin yoktur hayirli haberlerini bekliyoruz

1. gün yaptığını kilosuna göre çıkan günde yapınca atak oluyor canım, mesela bana 3 gün çıkmıştı atak, 3 gün saf protein demekti o atak kısmım.

seyir ise; 1+1 yaparsan 1 gün saf pro 1 gün sebze pro bu şekilde devam ediyo taa ki hedefe ulaşana kadar. seyiri sıkılanlar 5+5 te yapıyor karışık yani.

expresin 2 günü dukan la aynı canım işte. ama dukanın en güzel yanı yağdan veriyosun kesinlikle.
bunu ogrendigim iyi oldu sağol wendigom

Yarın sabah gel dedi. :110:

bende... :KK53:

Monişim canım zaten bugün inanılmaz sıkkın. Bi de bu çıktı. Hastanenin kapısından içeri giriyorsun ama çıkışın yok. İyice bunaldım başım tuttu :ruh: Bi bitse hemen

Geçmiş olsun canım. Bu kanlı ay bizi bu hale getirdi galiba :KK57:

Ekmeksiz yesen keşke :KK57:
malesef m ceyrek ekmek arası yedim ekmek ufakti ama

hım güzel o zaman ya expresi hep tekrarlamak lazım aslında hoşuma gitti:halay:
benimde hosuma gitti herhalde haftaya devam edicem hafta sonuda bozmucam insallah

Merhabalar,
Bugün sabah Endokrinoloji uzmanıma kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gittim. Çok şükür önemli tüm değerlerim çok iyi çıktı.
D vitaminim düşüktü, doktor D vitamini verdi. Kolestrolüm biraz yüksekmiş; ama önemli bir yükseklik değilmiş.
İnsülinim 3,59 çıkmıştı ya, "çok iyi. referans değerlerin de altında ve insülin direciniz kalmamış" dedi. Artık vücudum diyete çok güzel cevap verirmiş ve sağlıklı kilo verebilirmişim. Doktorum, "Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmeye ve diyetinizi, egzersizinizi ihmal etmemeye özen gösterin." dedi.
Bugün onun için çok moralliyim. Bu moralle önümüzdeki günlerde güzel kilolar verebilmeyi ümit ediyorum.
Hepinize diyetinizde başarılar.:KK200::KK200::KK19:
Öpüyorum yanaklarınızdan. :KK36:
canim cok sevindim senin adina ne guzel emeklerinin karsiligini aliyosun devamida gelir inşallah

Ne demek aramam:silah:

Vay bee lakap sahibi oldum bir gunde. Takimin gediklilerinden sayilirim artik:KK8:
haha sen mezun olmadan arayıp habire başının etini yiyecektim şu kadar verdim diye:KK70:
Üzülme canım ya, sevdikleri için takılıyorlar. :KK19::KK200:
Benim de lakabım "testere" idi bir ara. İşyerindeki bitkileri fazla budadığım için. :KK48::KK70:
ay tırstım:KK17:
Uzulmuyorum ya eglendim:-)
Seeen.. Testereeee:KK70:
Seni hic taniyamamisiz Gulden:KK70:
hep böyle minnoşlardan çıkıyor seri katiller:KK70::KK70::KK70::KK70:
Yaa çok şükür hangisi etki etti bilmiyorum ama kurtuldum kabızlıktan, şimdi de karnım ağrıyo deli gibi :rolleyes:

Tam da listeye girdiğim hafta etaplar birleşiyormuş bunlar benim mıtıvımı bızmıyı çılışıyılır....

Sizleri çok seviyorum nilsub nilsub lydznp lydznp @gben @bluedolphin

İyi geyik yapmışsınız he.

Bu arada Gülden’im testere senin gibi naif bi insana hiç olmuş mu ya :KK48:

Ördekim morum seni de öptüm :KK200:
kesin mi etapların birleşmesi:işsiz: benimde mıtıvım düştü:KK48: bende sen seviyorum:KK15:

Yaa çok şükür hangisi etki etti bilmiyorum ama kurtuldum kabızlıktan, şimdi de karnım ağrıyo deli gibi :rolleyes:

Tam da listeye girdiğim hafta etaplar birleşiyormuş bunlar benim mıtıvımı bızmıyı çılışıyılır....

Sizleri çok seviyorum nilsub nilsub lydznp lydznp @gben @bluedolphin

İyi geyik yapmışsınız he.

Bu arada Gülden’im testere senin gibi naif bi insana hiç olmuş mu ya :KK48:

Ördekim morum seni de öptüm :KK200:
hadi o zaman gozumuz aydin hepimizin yarin arti cikmak icin bi sebebin kalmadi

Teflonda arkalı önlü kızartıyorım canım. Yuvarlak pankek kalıbım var onla yapıyorum, şekilli şukullu oluyor :KK48:
Yani bildigimiz omlet gibi
O değil de menümü yazayım akşamı siz söyleyin bana, biraz listemden kaydım ölecektim kabızlıktan yoksa;

Sabah; 1 yk yulaf ezmesi, 6-7 top peynir, 1 yumurta, azıcık sütle omlet, kocaman yeşil çay

Öğle; önce yeşil Elmalı tarçınlı yoğurt (bağırsaklarıma genelde iyi gelir diye yedim)
1 kase etli kurufasülye (bu da sulu protein diye yedim), bi kase yoğurt

Ara; 2 form elma krom çay, yeşil çay

Eve gelince 1 kare fıstıklı çikolata yedim stresten sanırım, gerçekten çok kötüydüm.

Su; 2 ye yaklaştı
Spor; henüz yapmadım siz söyleyin.

Şimdi ben öğlen kh aldım bol bol nerdeyse 1000 kalori tamam, akşam ne yiyim ben siz diyin?

Yoğurtla mı kapatsam günü? Yoksa omlet gibi bişi mi yiyim?
cikolata harici guzel canim bence saf proteinle kapat derim ben

Back
X