Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kizlar dunku menum
sabah kepek ekmege peynirli tost
ara 2 kuru kayisi 6 badem

oglen cok az corba ve barbunya

ara 2 hurma

aksam firinda mantar 1/2 dilim tambugday ekmek
son ara 1 elma 1 dilimde ayva

su 2,5 litre
bu arada diyetisyene ara verdim suan evde pek kalamiyorum yada ev cok kalabalik oluyor o yuzden uyamiyordum listeye simdi kendimce dengeli gitmeye ugrasicam sizin gozleminiz cok onemli benim icin kizlar

bende o kafayla bi tabak kestane yemistim iste:deli:
Tamam gecti gitti, bir daha olmamasi icin ugrasalimmm ben cok gec yatiyormusum mesela bunu kesfettim. Biraz once cekecegim saatimi. Sen ne yapacaksin?

bende spora başlayacağım tabi ki, sporsuz diyet bi hiç işte.

Bu haftaki trendimiz smothie kizlarla kucuk denemelere basladik
Dukan ekspress birazcik mola :-)
Kismet olursa persembe gunu smothie gunu yapip bu hafta cumaya sasirtmacili bi eksiyle girecegiz diye umuyorum :-)

yaaa smothie gününe bende katılayımmm, tadları kötü de olsa istiyorummmm...

neee lahmacunmu:olamaz: hic sevmem :KK48:

Canim cok gecmis olsun annecigine Allah acil sifalar versin onlar başımızın tacı :anne::KK200:
oohh super yapmissiniz canim temiz havada yurumek gibisi yok benim ogle aram 1 saat o yuzden 40-45 dk kadar yürüyebiliyorum ama inan o bile cok iyi geliyo pozitif enerjiyle donuyorum isyerine:halay:

yok yemek falan cis cos bitti cuma geliyo ona göre:KK11:

boşver canim izleme sen onu :KK12:

60 mı :KK57: ah canim yaaa sen benim ok gerimde kalmissin ben bu abah 57.7 geldim geciyomuyum seni ne :KK48::KK71::KK71:
Valla geçmişsin çoktan :KK1:ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya midem bulanıyor sürekli halamızın sancılanıyorum durmadan şişkinim sanki patlayacağım 59.5 olmuştjm ama bu şişlik geçmiyor bugün spor yaparsam hızlı gelirim ama kilo veremiyorum bu ara sanki :eek::eek:

Daha önce diyetisyene 4 ay gitmiştim ve elimde onun verdiği listeler var. Bugün o listeye başladım :) Sitede spor salonu yüzme havuzları var ama kızımı kimseye bırakamadığım için gidemiyorum :KK43: O yüzden eve eliptik bisiklet aldım ve ona başladım. İşe yarayacağına inanıyorum çünkü yarım saat yaptığımda kan revan içinde kalıyorum :KK48:

Ayy bak arkadaslarinin israr etmemesi ne guzel senin kararli oldugunun onlarda farkina vardilar

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helal olsun canım sana :KK66: inşallah karşılığını bol eksi olarak alacaksın :KK66:
inşallah canım tek temmin o
45 dakika eliptik yaptim..:KK6:
Simdi evi toparlayip,supurup,silmem gerek. :temizlik:
Tabi is yaperken aralarda ipte atliyacagim.:spor:
süpeeerrr

bende spora başlayacağım tabi ki, sporsuz diyet bi hiç işte.

yaaa smothie gününe bende katılayımmm, tadları kötü de olsa istiyorummmm...
Ben armutlu denedim tadi guzeldi
Esra ve ozlemde yesil smothie yapti onlarda tadini sevdi katilmak iatiyorsan yarin liste ve tarifleei paylasirim cnm

Bu arada o kadar cok sinaniyorumki öyle seylerle bas ediyorumki galiba ben artik tatli bisey yeme istegimi kaybettim. Dun aksam is yerimde arkadaslar gozumun önünde 1 tepsi baklavayi devirdiler midelerine ben dönüp bakmadim:KK12:
Hatta onlarda alistilar artik teklif bile etmediler :KK48: benim hakkimida aralarinda pay edip yediler :-):-)
Onlara afiyet olsun lpp lpp et olsun :KK53:

Dünki menümü yazıyorum arkadaşlar;

Sabah;
-küçük parça omlet
-lor peyniri, nar
-1 dilim ananas
-maydonoz, salatalık

Öğle;
-5 köfte (unsuz, ekmeksiz)

Akşam
-Yeşil Smoothie
çok çok çok hafif bir menü tebrikler :KK5:

Bu arada hemen paylaşayım. Bu sabahki kilom 64.7! Hemen paylaşayım dedim.
Geçen Cuma 65.5’tim.
ooo arkamdan hızlı adımlarla gelen birileri var :KK8:

Yemedim kaptanim ac ac uyudum:110: bi tabak kestaneden sonra layigimi bulmus oldum:KK53:

Takip etmiyorum kii reklam olarak cikti hain instagram:KK11:

Canim hosgeldin arkadaslar bircok seyi anlatmis tanisma faslina gecilmis.:KK55:
Ben 30 yasindayim, 9 aylik bir oglum var, bir bankada calisiyordum bebe olunca istifa ettim. Ara vermeden 2.bebe istegi bende de var ama esim olumsuz araya zaman koymali dusuncesinde. Bakalim nolcak:KK68:
Kilo mevzuuna gelirsek zar zor 68 oldum pztsi yine 69.6ydim:olamaz: 58 olmak istiyorum boyum 168cm. Yaptigim farkli birsey yok yuruyus yapiyordum biraktim, emzirdigim icin kendimi pek zorlamiyorum.

Seninle gurur duyuyorum yaaa. Birisi de beni mi imzasina yazsa, bakin nasil ise yariyor:KK70:

Bence takimda neler yedigimizdense neleri yemedigimizi yazsak daha cok gaza geliriz:KK53:

Ortimmm inanmiyorum:KK11: Gec mi yattin cok mu erken yedin noldu sen yemezdinn:sopa: ben ac yatarken bisiler yedin haaa:sinirli::sinirli:

herkes smoothieci oldu basima, guzelce yiyin aksam yemeklerinizi aaaa:KK11::KK70:
yok canım benim böyle toparlanmam imzandan değil :KK43: ayşenin kulaklarımı çekip ayar vermesinden :silah: takıma karşı bi sorumluluğumun olduğunu anladım :KK19: buraya zayıflamak için geliyoruz. takıma giriyoruz ve diğer takımlarla yarışıyoruz. sürekli kaçamak yapıp bi alıp bi vericeksek kapı orda :KK11: kimsenin verdiği kiloyu ezmeye hakkımız yok yiyerek herkes bi çaba içerisinde.
iş te beni gaza getiren tamamen bu biliç oldu. kimsenin hakkına giremezdim.:KK66:

Hiç kıskanmadım :63:

onların canına minnet. :KK48::KK48::KK48:
tabi tabi tabiiii :lülülü: onlar zaten tembih ediyolar biri bişey verirse geri çevirme sen al bi gömeriz diyolar :KK70::KK70:

Bu haftaki trendimiz smothie kizlarla kucuk denemelere basladik
Dukan ekspress birazcik mola :-)
Kismet olursa persembe gunu smothie gunu yapip bu hafta cumaya sasirtmacili bi eksiyle girecegiz diye umuyorum :-)
hayııııııııııııııırrrrrr ben eksprese devam medusacım bugün protein + sebze :KK66:ben aynen devam

Valla geçmişsin çoktan :KK1:ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya midem bulanıyor sürekli halamızın sancılanıyorum durmadan şişkinim sanki patlayacağım 59.5 olmuştjm ama bu şişlik geçmiyor bugün spor yaparsam hızlı gelirim ama kilo veremiyorum bu ara sanki :eek::eek:
geçmiş olsun canım o zaman seni ödem atma yollarına yolluyorum at ödemini indir karnının şişini ben bekliyorum seni :KK19::KK70:

Insaatlarda beyaz baretle havalı oluyor kaptanim :süslü:
tatlım profilimde afrikada çekilmiş resimler olması lazım beyaz baretli yok ama haa bu arada şantiyelere gidince çizmeyi geçiriyoruz da ben alt yapıcı olduğum için ancak tünele falan girersem baret takıyorum değilse arazide takmıyorum

çok çok çok hafif bir menü tebrikler :KK5:

ooo arkamdan hızlı adımlarla gelen birileri var :KK8:

yok canım benim böyle toparlanmam imzandan değil :KK43: ayşenin kulaklarımı çekip ayar vermesinden :silah: takıma karşı bi sorumluluğumun olduğunu anladım :KK19: buraya zayıflamak için geliyoruz. takıma giriyoruz ve diğer takımlarla yarışıyoruz. sürekli kaçamak yapıp bi alıp bi vericeksek kapı orda :KK11: kimsenin verdiği kiloyu ezmeye hakkımız yok yiyerek herkes bi çaba içerisinde.
iş te beni gaza getiren tamamen bu biliç oldu. kimsenin hakkına giremezdim.:KK66:

tabi tabi tabiiii :lülülü: onlar zaten tembih ediyolar biri bişey verirse geri çevirme sen al bi gömeriz diyolar :KK70::KK70:

hayııııııııııııııırrrrrr ben eksprese devam medusacım bugün protein + sebze :KK66:ben aynen devam

geçmiş olsun canım o zaman seni ödem atma yollarına yolluyorum at ödemini indir karnının şişini ben bekliyorum seni :KK19::KK70:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aynı alkışı sanada yapmak istiyorum şekerim:rolleyes:
İnsaallah senin gibi hak ederim:KK19:

@wendigo evet ya aslinda diyetle veriliyor spor destekleyici ama oyle bir destekleyici ki diyeti ayakta tutuyor:KK16: neye karar verdin eliptik hususunda? Ben callanetics e baslayim diyorum, yuruyuse cikamiyorum bebe hasta, enfazla 40 dk yurudum bu hafta:kızgın:

wendy wendy cnm biz gul kaynagin listesini biraz kendimize uygulayarak yapacaz
Kizlarin haftasonu arrilari nedeniyle dilara kocagin iki gunluk dengelemesini yaptik aekasina smothie gunu arkasinada 3. Gun dengelwme yapacaz
Smothie listemiz benim eklemelerimle soyle
Sabah
Uyaninca zencefil ve yesil elmali limonata
Kahvalti
Yulaf badem sutu ( bulunmazsa laktozsuz sut ) ve kuru meyveler Bimin karisimi var boyle
Ara
Kirmizi icecek yada badem sutu yada laktozsuz sut
Ogle
Kabak kalye ve yesil mercimek haslama
Ara
Yesil icecek
Aksam
Vicdan corbasi bir gun onceden yapacaz zaten
Gul kaynaginda bayag kalabalik listeli kereviz corbasi var bugun icin biz kerevizide vicdan corbasina katip iki gun kullanacaz
Ara
Yesil icecek
Ogun kahve cay yok
Bitki caylari icilebilir

wendy wendy smothie icin liste hazirlamistim daha once paylasayim hangi sebze ve meyve karisimlarini istersen alabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-31-01-46-00.webp
    Screenshot_2018-01-31-01-46-00.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2018-01-31-01-45-49.webp
    Screenshot_2018-01-31-01-45-49.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 24
Back
X