- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #273.401
günaydın pisicikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımGünaydınlar.
Arkadaşımızwendy nun davetiyle geldim. Çok teşekkür ederim.
Adım zeynep 38 yaşında öğretmenim.
170 cm ve 92 kg mım. İnşallah sizinle 70 kg olacağım.
Kilo geçmişime gelirsek hep balık etli bir hatundum. Ama 2. Doğumdan sonra hep aldım. 2. Doğum defiysem aslında doğuralı 4.5 yıl oldu. Ama benim kilolar mehter tskımı gibi 2 gelip 1 gitti. Sonuç koca bir 92 kg. İnşallah sizinle vereceğim bu killları
Hoşgeldin Zeynep. Bende Ayşe. Hiç merak etme gidecek bu kilolar. Bende 21 kilo verdim. Burası olmasaydı çoktan vazgeçmiştim ama arkadaşlarla birlikte bu yolda yılmadan yürüyoruz.Günaydınlar.
Kilo geçmişime gelirsek hep balık etli bir hatundum. Ama 2. Doğumdan sonra hep aldım. 2. Doğum defiysem aslında doğuralı 4.5 yıl oldu. Ama benim kilolar mehter tskımı gibi 2 gelip 1 gitti. Sonuç koca bir 92 kg. İnşallah sizinle vereceğim bu killları
ALLAH korusunevet hayallerim tamamen yerlerdeamaaaa özel sektörde olan herkes zaten modern yaşamın köleleri... türkiyede memur değilsen ve kendi işini yapmıyorsan kölesin malesef
sen bu hafta al kilo aa şöyle baya bi olsunsonra bende sana yürüyeyim senin gibi
haftaya tığ gibisin
hurma yoğurt detoksuyla güzel ödem atıyorum ama sp evet çok kabız yapıyor. zaten normalde hergün çıkan ben dukana başladığımdan beri 4 günde bir falan çıkıyorum. o zaman ben yarın içn hurma ve yoğurt yapayım. şimdi ben 13 gündür elma ve portakal dışında şekerli hiçbirşey yemediğim için hurma korkuttu biraz
selam canım hoşgeldin. ben ebru 32 yaşında muhasebeciyim.1 oğlum var 7 yaşında. 160 boyunda şimdilik 57.7 kiloyum yani yakında mezun adayıyım. tanıştığımıza memnun oldum. bol eksili günler diliyorum.![]()
Vayyy spor sahaneee..Sabah dukan krep ile dürüm
Öğlen
tavuk salata domates sos gibi bir meze. (Yağsızdi)
Ara 10tane çiğ fındık
Akşam
Vicdan çorbası
2.8lt su
1 yeşil çay 1 sade Türk kahvesi
500 ip
Her yüz arasında da
50 push up
50 mekik
50 yan mekik
50 jumping jack
50 squat
50 bisiklet mekik
50 alt karın,
50 bacak egzersizi
20 sumo squat dizim ağrıdı squatı yarın bıraktım
Hosgeldinn canim..Günaydınlarr.
Hepimize musmutlu günler
Supersinn..Merhaba Arkadaşlar,
Dün işlerim oldukça yoğundu, toplantı vardı, giremedim foruma. Akşam da egzersiz yaptım yoğun bir şekilde.
Öğlearasında Anıttepe'deki yürüyüş parkuruna gittik yakın arkadaşımla. 1 saat tempolu yürüdük. Diyetisyen randevum vardı öğleden sonra, oraya da tempolu yürüyerek gittim. 1 saat de o sürdü. Akşam da yürüyüş yaptım.
Diyetisyen randevumda 11 günde 0,5 kg yağdan vermişim. Yine çok ödemim varmış maalesef. Bunun için önlem alacağım. Diyet listemi de diyetisyenim buna göre düzenledi.
5 Şubat'ta 11419 adım, dün 23030 adım yürüdüm. Bugün de yürüyüş parkuruna gideceğiz kısmetse.
Dün yediklerim şöyleydi:
Sabah: 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, tambuğdaylı 2 grissini
Ara Öğün: 1 fincan yeşil çay, 1 fincan Türk kahvesi
Öğle: Light ton balığı (160 gr), tam buğdaylı 2 grissini
Ara Öğün: 1 elma, 1 activia, 1 fincan sade nescafe
Akşam: 1 kase kereviz çorbası, kırmızı biberli haşlanmış karnabahar, 1 kase light yoğurt
Ara Öğün: 1 fincan Türk kahvesi
Su: 3 lt
Gününüz güzel geçsin. Sevgiler.
Eki Görüntüle 2107486
Teşekkür ederim canım, sağolasın.Vayyy spor sahaneee..
Hosgeldinn canim..
Supersinn..
ben kayseriliyim, kayseride yaşıyorum, diyorum ya 38'i görünce dayanamadım :) bende kendimi tanıtayım; evliyim, 1 kızım var, 32 yaşındayım. kaptanımız @toplight yardımcımız damorordek
öncelikle ilk sayfada kurallarımız var , bi okuyup kabul etmen gerekecek. her cuma kilo bildirimi yapmamız şart, günde de 5 mesaj kuralımız var ama genelde hiç 5 olduğu görülmedi :)
baş. 92 hedef 70 diyelim sana o zaman.
2 çocuklu öğretmenmişsin, ne güzel. burda vericez kiloları kalmayacak bişi inşallah.
evet hayallerim tamamen yerlerdeamaaaa özel sektörde olan herkes zaten modern yaşamın köleleri... türkiyede memur değilsen ve kendi işini yapmıyorsan kölesin malesef
sen bu hafta al kilo aa şöyle baya bi olsunsonra bende sana yürüyeyim senin gibi
haftaya tığ gibisin
hurma yoğurt detoksuyla güzel ödem atıyorum ama sp evet çok kabız yapıyor. zaten normalde hergün çıkan ben dukana başladığımdan beri 4 günde bir falan çıkıyorum. o zaman ben yarın içn hurma ve yoğurt yapayım. şimdi ben 13 gündür elma ve portakal dışında şekerli hiçbirşey yemediğim için hurma korkuttu biraz
selam canım hoşgeldin. ben ebru 32 yaşında muhasebeciyim.1 oğlum var 7 yaşında. 160 boyunda şimdilik 57.7 kiloyum yani yakında mezun adayıyım. tanıştığımıza memnun oldum. bol eksili günler diliyorum.![]()
günaydın pisicikler![]()
Hoşbulduk Ayşe.Hoşgeldin canım
Ben Ayşe 47 yaşındayım.112,5 lara çıkan kilomun ardından bugünlerde 83 kiloyum.Diyetisyen kontrolündeyim 10 aydır
İnşallah hep birlikte sağlıkla kilolarımızdan kurtulcaz![]()
Hoşgeldin Zeynep. Bende Ayşe. Hiç merak etme gidecek bu kilolar. Bende 21 kilo verdim. Burası olmasaydı çoktan vazgeçmiştim ama arkadaşlarla birlikte bu yolda yılmadan yürüyoruz.![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Dün işlerim oldukça yoğundu, toplantı vardı, giremedim foruma. Akşam da egzersiz yaptım yoğun bir şekilde.
Öğlearasında Anıttepe'deki yürüyüş parkuruna gittik yakın arkadaşımla. 1 saat tempolu yürüdük. Diyetisyen randevum vardı öğleden sonra, oraya da tempolu yürüyerek gittim. 1 saat de o sürdü. Akşam da yürüyüş yaptım.
Diyetisyen randevumda 11 günde 0,5 kg yağdan vermişim. Yine çok ödemim varmış maalesef. Bunun için önlem alacağım. Diyet listemi de diyetisyenim buna göre düzenledi.
5 Şubat'ta 11419 adım, dün 23030 adım yürüdüm. Bugün de yürüyüş parkuruna gideceğiz kısmetse.
Dün yediklerim şöyleydi:
Akşam: 1 kase kereviz çorbası, kırmızı biberli haşlanmış karnabahar, 1 kase light yoğurt
Eki Görüntüle 2107486
Dosya eklerken adım sayısının resmini büyük resim eklemişim bi tuhaf olmuş.
Dün resmen 3 saatten fazla yürümüşüm. 10000'i geçiyordum da 23030 adım alışık olmadığım bir durum. Paylaşmak istedim mutluluğumu.
Kişisel rekorum resmen.![]()
Hoşgeldin canım, wendigo tanıtmış ben kaptan yardımcısıyımGünaydınlar.
Maşallah tüm Ankara'yı dolaşmıssın herhalde GüldencimMerhaba Arkadaşlar,
Dün yediklerim şöyleydi:
Eki Görüntüle 2107486
Ay sorma, birlikte yürüyüş yaptığım arkadaşım benim spor koçum, onun sayesinde 2 gündür Anıttepe'deki yürüyüş parkurunda tempolu yürüyoruz. Dün bir de Emek'e kadar diyetisyenime yürüdüm. Akşam da yürüyüş yaptım.gördüm yazayım diyodum ya naaptın sen 23000 adım![]()
Anıttepe yürüyüş parkurunda dön babam dönHoşgeldin canım, wendigo tanıtmış ben kaptan yardımcısıyım
Kuralları kabul ettiğini yazmış mıydın ya da ben mi göremedim
28 yaşındayım ben de, 9 aylık 1 oğlum var.
İnsallah en kısa sürede hedefine ulaşacaksın :)
Maşallah tüm Ankara'yı dolaşmıssın herhalde Güldencim![]()
canım benim öyle verebileceğim çok tiyom yok burayada 62 kiloyla başladım zaten hedefim 55 olmaktı.Bu sefer bayağı motiveyim.
İnşallah burada sıkı takiple daha güzel olacak.
Hoşbulfuk ebrucum.
Ne güzel mezuniyet yakın.
Sen gidene kadar senden tüyolar kapmalıyım o zaman.
Günaydınlar.
Hoşbulduk Ayşe.
Süper kilo vermişsin tebrikler.
Menülerinden faydalanırım zamanla çünkü benim de yol uzun.
Hoşbulduk Ayşe.
Ne kadar güzel kilo vermişsin. Tebrikler.
Darısı bana inşallah.
Neler yediniz neler yaptınız geçmişi karıştırarak öğrdneceyim artık.