Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar kizlar
sabah rapor mailiyle baslayinca kahvaltida sadece 1 yumurta
ara turk kahvesi
oglen 1 kase mercimek corbasi
2 yemek kasigi barbunya

ara turk kahvesi 2 avuc nesfit

aksam 2 kofte
bir dilim tam bugday ekmegi
domates salatalik

bu kadarrr
Su?
Menüm gelsin.
Sabah 8.30
1 kk kaşar az yağlı
2 dilim tam buğday ekmeği

Öğle 12.30
3 közlenmiş biber
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt
1 salatalık

Ara 16.00
20 - 25 tane fındık

Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği

Gün içinde 3 şekersiz kahve
2 litre su
30 dk spor
20-25 adet fındığı diyetisyen mi verdi?
Birde kahve çok mu? su da az
Kh günü mü yapıyorsun?

Dukan krep ile 2 çatal et sote çay ay kaç gündür WC sorunum var ondan galiba:işsiz:

kuzum hiç form çayın yokmu, 1 bardağa 2 tanesini demle o zaman azıcık sıkıntı çözülüyor.

kayısı mayısı boşa kalori diyim sana yeme boşuna dukanda hayatta işe yaramıyo.

Bende seni kutluyorum banuşum:KK9:bu sefer olacak başarıcaz inşallah:dua::nazar:
Ayy inşallahhh:dua:korumaya geçtiğimiz günleri rabbim bize göstersin:KK200:
Çok sıkıldım aylardır ,emeklerim boşa gidiyor al ver al ver:110:
Bir dur demek gerekiyor artık,80,4 ü görüp 79 u bir türlü görememek :KK42:
Olacak monişim daha iyilerini de göreceksin. Sabır, sabır, sabır.... Vazgeçmek yok. :KK200::KK15:
Ya bende cok mutsuzum haftasonu bi gece kestane yedim hersey mahvoldu hastaligima ragmen almamisken simdi cuma arti gelcem sanirim pztsi 69.6ydim dun 68.8 sanmiyorum cumaya 68in altina inecegimi:KK43:
Fikri olan soylesin:KK43:
Bugunku menum:
Sabah: peynirli dukan krep
Aksam: 2 tavuk but, 3 tbe
Aralar: 1 kase yulafli yogurt, 1 muz, 2 ceviz

Su 3lt dolmak uzere. Spor 45dk yuruyus
İmzayı hazırlarız. Kilo Aldı diye :KK48:
Uyku duzenim bozuk o kesinlikle cok etkiliyor 1kilo verdigim hafta cok guzel uyuyordum. Erken uyumaya calisicam.
Ben en çok kiloyu az ve düzensiz uyuduğum dönemde aldım. Bilginiz olsun kızlar :olamaz:
Takiliyorum tabii yarindan saycaz:KK70:
Yalniz haberler iyi degil, biz versek de hormonlar geri aldiriyormus:-) bu link oyle diyor:KK53:

https://www.dunyahalleri.com/kilo-vermenin-intikamini-hormonlar-aliyor/
Bunun için kilo koruma yapıyoruz ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmaya çalışıyoruz. O kiloya hormonlar alışsın diye.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugünde şükür güne dinç ve erkenden uyandım :KK66: kahvemi yapıp kendimi buraya attım :21:
Yine yoğun bir gün beni bekliyor :KK48:
Görümcemin görümcesinde bebek mevlüdü var öğlende :KK66: Eşimin halasıyla belli bir yerde buluşup birlikte gideceğiz ( onlar yeni taşındığı evi bilmiyor ) Kuran okunduyktan sonra hemen çıkıp küçük kuzuyu Annemden almaya gideceğim sonrada direk havuza koşturacağız :KK66:
Bir ara gitmesem mi diye düşündüm ama ayıp olur çünkü Görümcemin KVsi ve Görümcesi benim her şeyime gelirler sağ olsunlar :KK66:

Bu arada dün çooook hoşuma giden bir şey oldu :KK48:
Geçen sene ben elde kurdele nakışı kursuna gitmiştim :KK66: bu sene daha yoğun olurum diye yazılmadım yeni döneme ama kız kardeşim devam etti aynı kadroyla :KK48: Tabi her fırsatta benim muhabbetim geçiyormuş ve daha o zamanlar kursun son bir kaç ayında diyetisyene başladığımı biliyorlardı :KK66: ama bir türlü görüşmek nasip olmamıştı :KK66:
Dün tam Pazardan dönerken kurstan bir ablayla karşılaştık ve hatun beni görünce resmen böyle oldu :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Kızzzzzzzzzzzzzzzz sen resmen yok olmuşsun demezmi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Okadar hoşuma gitti ki anlatamam size :KK68:
Baya sohbet ettik ve inanılmaz fark var valla helal olsun sana dedi :21::21::21::21:
Kız kardeşide ( ki o bile benden baya büyük ) o dönem başka bir diyetisyene başlamıştı ama vazgeçmiş :KK53: o dayanamıyor çok seviyor yemek yemeyi dedi :KK70: dedim Ablacığım inan bende aynıydım ama cidden motivasyon çok önemli :21::21::21::21:
Bakalım onada dedim daha dün kızkardeşime pazartesi kursa gidince tembihle sonraki hafta geliceğim öğlen yemeğimizi birlikte yiyelim siz kursta yemek molası verdiğinizde dedim :KK48: hani tam kadro bir arada olsun diye bir hafta önceden tembihledim kızkardeşimede dedim çok sevindi :KK48:
Şu önümdeki 10 günü de sıkı tutup o zamana kadar az daha fark yaratırsam Kursa ziyaretim muhteşem olacak :KK70:

Gerçi kurs hocasıyla çok frekansımız uyuşmamıştı :KK70: daha doğrusu hatunu diğerleri gibi pohpohlamadığım için çok fazla benle ilgilenme gereği duymuyordu ama ben nasılsa her işimi kendim gördüğümden pekte tınlamamıştım :KK70:

Kuzummm bizim bu sefer destek ekibimiz şahane :KK68: eeee biz şahaneyiz zaten :KK6: o direnç de kırılacak canı gönülden inanıyorum buna :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
O direnç kırıldıktan sonra ( ki aynısı malum bende de var bu ara :KK70: ) ikimizde bir 10 kiloyu daha patır patır vereceğiz :KK71:Biliyorsun her 10 kiloda bir böyle bir direnişle karşı karşıya kalıyoruz ama bizi hiç bir şey yıkamaz :KK60:

Canım suyunu yeterli içiyorsun zaten istersen biraz yeşil çayı çoğalt :KK66: Diyetisyenimiz genelde rakama takılma arada rakam oynamasada yağdan gitmesi önemli diyor her zaman :KK66: belki seninde yağdan gidiyordur :KK66: pes etmek yok aynen devam harikasın :KK9:

Şu intikam olayını bende bir inceliyeyim küçük kuzuyu okula gönderdikten hemen sonra :KK66:

Yaaaaaaaaa banane bende istiyorummmmmmm :mad:
Fahri üye olarak beni kabul edermisiniz :KK48:

Allah korusun canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim bir daha asla o kilolara dönmeyi nasip etmesin kimseye ....Aminnnnn
O zamanlar tek devam ediyorduk bıkkınlık geliyordu ama artık her an imdadımıza yetişecek profesyonel bir ekip var be güzelim :KK66: cepten bile ulaşabiliyoruz eee daha ne olsun :KK66: üstelik hedefe ulaştıktan sonra koruma daha önemli yoksa Sibel niye her danışanına hedefe ulaştıktan sonra 6 ay koruma uygulasın dimi ama :KK66:
Bizde o günleri göreceğiz Allahın izniyle :21::21::21::21:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helallllllllllllllllll
Aleyküm selam Banucuğum. Biz farketmiyoruz ama gerçekten çok ciddi bir yol katettik. :KK39:
Bedenler küçüldü. Belimiz ortaya çıktı. Boynumuz var :KK48::KK48::KK48:

Hadi bakalım.
Hırslıyımdır ama bunu deneyerek göreceģim.

Bence de.
Ara öğün sonuçta.

Menü paylaşacağım.
Benim spor şansım sadece akşamları mümkün.
Gece yapacağım sporumu.
Bantta yürüyüş.

Ne kadar güzel anlatmışsın herşeyi.
Bana büyük örneksin.
Senin sıkı takipçin olacağım.
Çok güzel kilo vermişsi .
Tebrikler.

Bence de bu zamanda böğle dosta can kurban.

Benim dolapta 38 bedenden 48 bedene kadar kıyafet var.
Ben de bir küçük bedenleri çıkarsyım iyi fikir.

Süpersin canım.
48 den 40 a yolculuk olmuş.
Harika bir değişim.
İnşallah benim de böğle güzel anılarım olur.
Çok teşekkür ederim Zeynepciğim Z Zynpelf38
Birbirimize destek oluruz kilo verme sürecimizde.:KK5:
Günün güzel geçsin canım.
Sevgiler.:KK200::KK200::KK19:

zumba kas yapmıyor demek ki
Kardio olduğu içindir
moni moni , leslie sürekli yürüyor ama neden öyle dedi ki :KK64:
Dukan krep ile 2 çatal et sote çay ay kaç gündür WC sorunum var ondan galiba:işsiz:
Bol kabak ve vicdan çorbası. 2 güne hiçbir şey kalmaz içinde bağırsakların bile seni terk eder :KK48::KK48::KK48:
tamamdır şekerim not aldım listeye eklicem:kahve:
geçmişi saymıyoruz ,bugünden itibarenHoppa
:KK200::KK200:
Bazı iddalı arkadaşlara göz dağı vermek için di o. isim yazmayayım:cool:
gben gben :KK70::KK70::KK70:

listemiz bu şekilde,katılmak isteyen olursa beni etiketlesin:KK56:
@toplight kaptanımız da uygun görürse başlıyoruz:kahve:
:KK5:
Kaçamaksız 16 Gün Yarışmacılar:KK5:

gben gben
moni moni
nilsub nilsub
@whitedaisy84
Z Zynpelf38
0zlem 0zlem
wendy wendy
ve fahri üye:confused:
@oynakbasi34

1.gün :8 şubat perşembe
16.gün:23 şubat cuma

kurallar:
16 gün 'kaçamaksız'devam edilecek.
en ufak bir kaçamak bile yapılsa burada paylaşılacak ve kaçamak yapılan gün sayısı listeden düşülecek.
16 gün sonunda en az kaçamak yapan/lar derecelendirilecek.

ödül: kaçamaksız geçen günler sonrası gelen eksiler ve bolca mutluluk:sampiyon::KK9::KK68::KK71::KK73::nazar::KK200:

Hadi bakalim herkese başarılar.
Kaçamaksız zor olacak ama sonu güzel olacak. Tek sıkıntım cumartesi yiyenimin doğum günü var. Orada yemeden atlatırsam benden korkun derim.

kızlar bu arada, geçen hafta banuş sibele lesliyi tekrar sordu :kahve:
sibel, kas yaptığı için kesinlikle yapmayın dedi yapabileceğiniz en güzel şey bu zamanlarda yürüyüş dediHoppa
zumbayı önerdi ama:KK6:

Kızlar ben geçmiş geçmiş zsmanlarda diyetisyene gitmiştim. O demişti ki ideal kiloya kadar sadece yürüyüş. Sonrasında spor salonu diyordu.

Dilara koçak'ın tarifi.
Kabak, kereviz, kuru soğan, kapya biber, acı sivri biber, sarımsakğı 1yk z.yağı ile kavurdum. Az su koyup pişirdim. Ocağı kapatınca da üzerine bol bol dereotu nane maydanoz ve kereviz sapını ince ince kıyıp ekledim. Zencefil, zerdeçal, pul biber, karabiber, kimyon koydum. Öğlen akşam istediğin kadar içebilirsin. Ben kabak ve kerevizi rendeledim taneli bi çorba oldu. Blenderla da çekebilirsin.

Canım çok teşekkür ederim.
Kaydettim listeme.

Su?

20-25 adet fındığı diyetisyen mi verdi?
Birde kahve çok mu? su da az
Kh günü mü yapıyorsun?

Yok canım.
Okulda karadenizli bir arkadaş var o evde kendi kavurmuş çok güzel olmuş. Ben de biraz fazla kaçırdım.

Çok teşekkür ederim Zeynepciğim Z Zynpelf38
Birbirimize destek oluruz kilo verme sürecimizde.:KK5:
Günün güzel geçsin canım.
Sevgiler.:KK200::KK200::KK19:

Hep birlikte çıtır hatunlar olacağız yaza.
Birbirimize destek en önemlisi zaten. Tek başına olunca yılıyorsun zaten.

İste en guzeli uzun zsman gormedigin birine rastlamak:-)
Kaptanim emzirdigim icin bitki caylari sakincaliymis kullanamiyorum.Hoppa

Eveet merhaba 1.gunn:KK73:

Ozlemcim senin her mesajini gordugumde kalkip spor yapasim geliyor nasil ozdeslestirdiysem:KK8: Dun 1dk wall sit yaptim bu sabah 30sn, giderek artirmam gerekmiyor muydu artmadi:deli:

Flash degil ama baska bir caresini buluyum, o is bende:KK8:
Tatlim yeni yapmaya basladigin icin olabilir. Zamanla artacaktır..
Biraz dinlen tekrar yap. Gun icerisinde aklina geldikce yap.
Plank yap.O da cok etkili.. ip ip ip ipte atlamalisin bence..:spor:

Hadi bakalim herkese başarılar.
Kaçamaksız zor olacak ama sonu güzel olacak. Tek sıkıntım cumartesi yiyenimin doğum günü var. Orada yemeden atlatırsam benden korkun derim.

Kızlar ben geçmiş geçmiş zsmanlarda diyetisyene gitmiştim. O demişti ki ideal kiloya kadar sadece yürüyüş. Sonrasında spor salonu diyordu.

Canım çok teşekkür ederim.
Kaydettim listeme.

Yok canım.
Okulda karadenizli bir arkadaş var o evde kendi kavurmuş çok güzel olmuş. Ben de biraz fazla kaçırdım.

Hep birlikte çıtır hatunlar olacağız yaza.
Birbirimize destek en önemlisi zaten. Tek başına olunca yılıyorsun zaten.
Kesinlikle.:spor::spor::KK5::KK200:

listemiz bu şekilde,katılmak isteyen olursa beni etiketlesin:KK56:
@toplight kaptanımız da uygun görürse başlıyoruz:kahve:
:KK5:
Kaçamaksız 16 Gün Yarışmacılar:KK5:

gben gben
moni moni
nilsub nilsub
@whitedaisy84
Z Zynpelf38
0zlem 0zlem
wendy wendy
ve fahri üye:confused:
@oynakbasi34

1.gün :8 şubat perşembe
16.gün:23 şubat cuma

kurallar:
16 gün 'kaçamaksız'devam edilecek.
en ufak bir kaçamak bile yapılsa burada paylaşılacak ve kaçamak yapılan gün sayısı listeden düşülecek.
16 gün sonunda en az kaçamak yapan/lar derecelendirilecek.

ödül: kaçamaksız geçen günler sonrası gelen eksiler ve bolca mutluluk:sampiyon::KK9::KK68::KK71::KK73::nazar::KK200:
Beni de listeye ekler misin moni moni ciğim :KK200::KK200::KK19:
@bluedolphin 16 gün "kaçamaksız" etkinliğine hazır.:super:

Back
X