Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kardio olduğu içindir
moni moni , leslie sürekli yürüyor ama neden öyle dedi ki :KK64:

Bol kabak ve vicdan çorbası. 2 güne hiçbir şey kalmaz içinde bağırsakların bile seni terk eder :KK48::KK48::KK48:

Bazı iddalı arkadaşlara göz dağı vermek için di o. isim yazmayayım:cool:
gben gben :KK70::KK70::KK70:
ilk günden itibaren yasaklamıştı,hareketler kas yapıyormuş,her ne kadar yürüyüş temalı olsadaHoppa
herkes iddialı bakalım,o arkadaşa da selamlar:KK70:

Hadi bakalim herkese başarılar.
Kaçamaksız zor olacak ama sonu güzel olacak. Tek sıkıntım cumartesi yiyenimin doğum günü var. Orada yemeden atlatırsam benden korkun derim.

Kızlar ben geçmiş geçmiş zsmanlarda diyetisyene gitmiştim. O demişti ki ideal kiloya kadar sadece yürüyüş. Sonrasında spor salonu diyordu.

Hep birlikte çıtır hatunlar olacağız yaza.
Birbirimize destek en önemlisi zaten. Tek başına olunca yılıyorsun zaten.
iddialı bir rakip daha. güzell:KK39:
evet canım benim diyetisyenim de kilo verme sürecinde sadece hafta da 47 gün 45 dk yürüyüş veriyorHoppa
hep destek,tam destek:KK19:

Beni de listeye ekler misin moni moni ciğim :KK200::KK200::KK19:
@bluedolphin 16 gün "kaçamaksız" etkinliğine hazır.:super:
tamamdır Gülden'cim sende listedesin:KK19:

listemiz bu şekilde,katılmak isteyen olursa beni etiketlesin:KK56:
toplight toplight kaptanımız da uygun görürse başlıyoruz:kahve:
:KK5:
Kaçamaksız 16 Gün Yarışmacılar:KK5:

gben gben
moni moni
nilsub nilsub
whitedaisy84 whitedaisy84
Z Zynpelf38
0zlem 0zlem
@wendigo
lydznp lydznp
@bluedolphin
besbb9 besbb9
ve fahri üye:confused:
oynakbasi34 oynakbasi34

1.gün :8 şubat perşembe
16.gün:23 şubat cuma

kurallar:
16 gün 'kaçamaksız'devam edilecek.
en ufak bir kaçamak bile yapılsa burada paylaşılacak ve kaçamak yapılan gün sayısı listeden düşülecek.
16 gün sonunda en az kaçamak yapan/lar derecelendirilecek.

ödül: kaçamaksız geçen günler sonrası gelen eksiler ve bolca mutluluk:sampiyon::KK9::KK68::KK71::KK73::nazar::KK200:

Son düzenleme:
:KK70: :KK70: :KK70: Genelde beni bilen arkadaşlarım hep derler senin kadar koştursak kesin baygın düşeriz diye :KK70: gerçi şu an hakikaten uzansam kesin uyurum ama direniyorum :KK66:
Kendime yeşil çay yaptım bari kendime geleyim diye :KK66:
Artık akşam yemeğine kadar sırf çay kahve ve su :KK66: ödem oluşmasın diye :KK66:

Bazen çok söyleniyorum 24 saat bana yetmiyor diye ama bir yandan da seviyorum :KK66: iki gün dışarı çıkmazsam ( ki çok çok nadiren olur ) oturup bunalıma girip ağlarım zaten evde hapis hayatı yaşıyorum falan diye :KK70: Çocuklar olmasa kesin sadece yatmaya gireriz karı koca :KK70:

Bende 3 - 4 ay evvel kendime biri 42 beden biride 40 beden şu dikişli tayt pantalonlardan almıştım :KK66: Tayt dediğime bakma çok esneme yapmayanlardan :KK66: 42 beden olan kırmızı :KK48: 40 beden olan da mor :KK48: İkiside gram olmuyordu hatta 42 beden olan dizlerimde kalıyordu :KK70: ama eşim çok uygundu al nasılsa veriyorsun demişti ve şu anda 42 beden olan rahat oluyor :KK71::KK71::KK71: Hatta birde uzun hırkam var aynı kırmızı tonda :KK70: içine beyaz yada siyah gömlekle süper oluyor :KK68::KK68::KK68::KK68:
Bu haftasonu değil de bir sonraki cumartesi görümcemde mevlüt var oraya giyeceğim inşallahhhhhhhhhhh :KK48::KK48::KK48::KK48:
Enerjin bol olsun daim olsun, bende evde duramam hergün dışarı çıkmam lazım

ilk günden itibaren yasaklamıştı,hareketler kas yapıyormuş,her ne kadar yürüyüş temalı olsadaHoppa
herkes iddialı bakalım,o arkadaşa da selamlar:KK70:

iddialı bir rakip daha. güzell:KK39:
evet canım benim diyetisyenim de kilo verme sürecinde sadece hafta da 47 gün 45 dk yürüyüş veriyorHoppa
hep destek,tam destek:KK19:

tamamdır Gülden'cim sende listedesin:KK19:
benide alabilirmisiniz ?

Enerjin bol olsun daim olsun, bende evde duramam hergün dışarı çıkmam lazım
Beni bırakın evde miskin miskin dururum. :KK45:
Ama gün olarak bişey diyemeyeceğim. Kaç gün sürer bu miskinlik.:işsiz:
Birde evde kimse olmasın akşama yemek çamaşır bulaşık derdi vermeyin. Ayy canım çekti şimdi:KK53::KK53::KK53:

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

Takım kaptanı: @toplight
Kaptan Yardımcıları : morordek morordek ve @inatettimolacak

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise listeye girecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

Üye IsmiBaşlangıç KilosuBaşlangıç TarihiHedef KilosuMezun Olabilecegi KiloNot
moni10310.01.20136068,6Listedeki üye
prensesss0165915.02.20135354,2Listedeki üye
0zlem74,201.06.20136970Listedeki üye
nilsub8215.02.20165862,8Listedeki üye
wendigo68,125.08.20165759Listedeki üye
toplight7713.10.20166567,4514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrildi
fancynancy8620.02.20176770,8534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrildi
lydznp9223.02.20177074,4Listedeki üye
bluedolphin97,803.10.20176773,1Listedeki üye
besbb979,828.11.20177071,9Listedeki üye
gben7006.12.20175860,4Listedeki üye
esd_0492,627.12.20176570,4Listedeki üye
balpamuk68,107.01.20185860Listedeki üye
whitedaisy849006.02.20186570Deneme sürecindeki üye
fancynancy fancynancy kuzum sen 71,4 ile izne ayrılmışsın. 70,8ile mezun olabiliyormuşsun:KK57: İnsan mezuniyete 800gr kala izne niye çıkar? @wendigo 2 vakası :KK12:
Bu arada anca okuyabildim. Ellerinize sağlık kaptanım ve yardımcıları @morordek ve inatettimolacak inatettimolacak :KK15::KK15::KK15:

kutluyorum kizlar sizi boyle bir yarışma yaptiginiz için :KK9::KK9:hep destek tam destek arkanizdayim :halay:

ve karbonhidrati mümkün oldugunca aksam tuketmemek gerekir hatta diyette minumum duzeyde tuketmek gerekir ben bunun farkini endimde cok iyi farkettim:super:

hadi bakalim canim hayirlisi olsun insalah:KK19:

benide öyle bi hafta sonu cilginligi mahvetmisti. Hep soyluyorum yaptığımız en ufak kacamak bizi basa atmaktan baska bir işe yaramıyor o yuzden sıfır kacamak:super:

Canim aradaki tost gözüme batti sadece sanki olmasa daha iyimi olurdu. Bide meyveleri bence gündüz tuketin derim ben
spor gibisi varmi canim yaaa bütün derdi kederi sıkıntıyı alır kutlarım :KK9:

Günaydın canim hadi bakalim bol eksiler:KK73::KK73:
Diyetisyenimin verdiği liste bu :) tost herkesin dikkatini çekti :) ama etkisi var listenin 2 günde 1,5 kilo vermişim :halay:

Back
X