- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #273.581
Değiştirdim klavyeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk günden itibaren yasaklamıştı,hareketler kas yapıyormuş,her ne kadar yürüyüş temalı olsada
iddialı bir rakip daha. güzellHadi bakalim herkese başarılar.
Kaçamaksız zor olacak ama sonu güzel olacak. Tek sıkıntım cumartesi yiyenimin doğum günü var. Orada yemeden atlatırsam benden korkun derim.
Kızlar ben geçmiş geçmiş zsmanlarda diyetisyene gitmiştim. O demişti ki ideal kiloya kadar sadece yürüyüş. Sonrasında spor salonu diyordu.
Hep birlikte çıtır hatunlar olacağız yaza.
Birbirimize destek en önemlisi zaten. Tek başına olunca yılıyorsun zaten.
tamamdır Gülden'cim sende listedesin
Enerjin bol olsun daim olsun, bende evde duramam hergün dışarı çıkmam lazım![]()
![]()
Genelde beni bilen arkadaşlarım hep derler senin kadar koştursak kesin baygın düşeriz diye
gerçi şu an hakikaten uzansam kesin uyurum ama direniyorum
Kendime yeşil çay yaptım bari kendime geleyim diye
Artık akşam yemeğine kadar sırf çay kahve ve suödem oluşmasın diye
Bazen çok söyleniyorum 24 saat bana yetmiyor diye ama bir yandan da seviyorumiki gün dışarı çıkmazsam ( ki çok çok nadiren olur ) oturup bunalıma girip ağlarım zaten evde hapis hayatı yaşıyorum falan diye
Çocuklar olmasa kesin sadece yatmaya gireriz karı koca
Bende 3 - 4 ay evvel kendime biri 42 beden biride 40 beden şu dikişli tayt pantalonlardan almıştımTayt dediğime bakma çok esneme yapmayanlardan
42 beden olan kırmızı
40 beden olan da mor
İkiside gram olmuyordu hatta 42 beden olan dizlerimde kalıyordu
ama eşim çok uygundu al nasılsa veriyorsun demişti ve şu anda 42 beden olan rahat oluyor
Hatta birde uzun hırkam var aynı kırmızı tonda
içine beyaz yada siyah gömlekle süper oluyor
Bu haftasonu değil de bir sonraki cumartesi görümcemde mevlüt var oraya giyeceğim inşallahhhhhhhhhhh![]()
benide alabilirmisiniz ?ilk günden itibaren yasaklamıştı,hareketler kas yapıyormuş,her ne kadar yürüyüş temalı olsada
herkes iddialı bakalım,o arkadaşa da selamlar
iddialı bir rakip daha. güzell
evet canım benim diyetisyenim de kilo verme sürecinde sadece hafta da 47 gün 45 dk yürüyüş veriyor
hep destek,tam destek
tamamdır Gülden'cim sende listedesin![]()
teşekkür ederimmmTabi ki şekerim
Beni bırakın evde miskin miskin dururum.Enerjin bol olsun daim olsun, bende evde duramam hergün dışarı çıkmam lazım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
Takım kaptanı: @toplight
Kaptan Yardımcıları :morordek ve @inatettimolacak
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise listeye girecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Üye Ismi Başlangıç Kilosu Başlangıç Tarihi Hedef Kilosu Mezun Olabilecegi Kilo Not moni 103 10.01.2013 60 68,6 Listedeki üye prensesss016 59 15.02.2013 53 54,2 Listedeki üye 0zlem 74,2 01.06.2013 69 70 Listedeki üye nilsub 82 15.02.2016 58 62,8 Listedeki üye wendigo 68,1 25.08.2016 57 59 Listedeki üye toplight 77 13.10.2016 65 67,4 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrildi fancynancy 86 20.02.2017 67 70,8 534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrildi lydznp 92 23.02.2017 70 74,4 Listedeki üye bluedolphin 97,8 03.10.2017 67 73,1 Listedeki üye besbb9 79,8 28.11.2017 70 71,9 Listedeki üye gben 70 06.12.2017 58 60,4 Listedeki üye esd_04 92,6 27.12.2017 65 70,4 Listedeki üye balpamuk 68,1 07.01.2018 58 60 Listedeki üye whitedaisy84 90 06.02.2018 65 70 Deneme sürecindeki üye
Diyetisyenimin verdiği liste bu :) tost herkesin dikkatini çekti :) ama etkisi var listenin 2 günde 1,5 kilo vermişimkutluyorum kizlar sizi boyle bir yarışma yaptiginiz içinhep destek tam destek arkanizdayim
ve karbonhidrati mümkün oldugunca aksam tuketmemek gerekir hatta diyette minumum duzeyde tuketmek gerekir ben bunun farkini endimde cok iyi farkettim
hadi bakalim canim hayirlisi olsun insalah
benide öyle bi hafta sonu cilginligi mahvetmisti. Hep soyluyorum yaptığımız en ufak kacamak bizi basa atmaktan baska bir işe yaramıyor o yuzden sıfır kacamak
Canim aradaki tost gözüme batti sadece sanki olmasa daha iyimi olurdu. Bide meyveleri bence gündüz tuketin derim ben
spor gibisi varmi canim yaaa bütün derdi kederi sıkıntıyı alır kutlarım
Günaydın canim hadi bakalim bol eksiler![]()
Aynen bende bulamadım düzgün bir video. Bana da atarmısın? :)bende istiyorum onu yaa? nette bulamadım, hepimize flasha atıp kargola hadi :)
Canım bir kaç safta geride attı o linkten indirdik hepimiz oradan indirAynen bende bulamadım düzgün bir video. Bana da atarmısın? :)
Oooo kimler gelmişselam burası kürkçü dükkanı mı :)) ben gene geldim.... ne olursan ol gene gel falan oluyomuydu burda öyle :)
Tabii canım![]()