Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben üniversite ikinci sınıfım , evde genelde ev arkadasım yemek yapmıyor , ben de çok bilmiyorum yapmayı o yüzden genelde dışarıdan yiyorduk . Şimdi dışarıdan da söylemeyince aç kalıyorum ya da yemek yaparsam fazladan yapıp bir iki gün öyle idare ediyorum :KK53:
canım yukardaki mesajı sabah yazmıştım ancak gönderebildim ki senin mesajını gördüm tatlım o zaman sana senin yapabileceğin kolay yemek tarifleri verelim hem sağlıklı hem doyurucu hem de kg vermene yardımcı isyermisin mümkünse dışardan yeme bak öğrencisin bütcene de yardımcı olur buşekilde :KK53::KK53:

canım yukardaki mesajı sabah yazmıştım ancak gönderebildim ki senin mesajını gördüm tatlım o zaman sana senin yapabileceğin kolay yemek tarifleri verelim hem sağlıklı hem doyurucu hem de kg vermene yardımcı isyermisin mümkünse dışardan yeme bak öğrencisin bütcene de yardımcı olur buşekilde :KK53::KK53:

Çok iyi olur aslında .Yavaş yavaş yemek yapmayı öğrenmem gerekiyor artık. :KK48: bugün de spora başlıyorum kesinlikle. Bir de Okula gidip dönerken yürüyorum mutlaka geç kalmadıysam Günde 15er dakika toplam 30 dakika

Çok iyi olur aslında .Yavaş yavaş yemek yapmayı öğrenmem gerekiyor artık. :KK48: bugün de spora başlıyorum kesinlikle. Bir de Okula gidip dönerken yürüyorum mutlaka geç kalmadıysam Günde 15er dakika toplam 30 dakika
canım öncelikle alışverişi ona göre yapman gerekiyor mesela şu an evde ne malzeme var sen onu söyle sana menü oluşturalım daha sonra pazar alışverişi market alışverişi yaptırırız sana
okula yürüyerek gidip gelmen gayet güzel spor olarak en kolay ve masrafsızı ip atlamak acaip vücudu da toparlıyor

günaydın şirin pisicikler:KK3:
geceyi ağrıyla geçirdim şu anda da devam ediyor.dün üşüttüm mü ne oldu bilmiyorum:KK51:sol göğsümün altı ve yanı tutulmuş gibi,dokununca da ağrıyor:110:
malum sebepleri okumaktan menü de paylaşamadım,kaçamaksız sağlıklı ve düzgün menülerim o yüzden yazmıyımHoppa
O, 79 görülecek:mapus:

Kızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu :KK70::KK70::KK70:
Bende tabiki sağlıklı beslenip spor yapıyorum dedim.
Masa öyle doluydu ki o poğaçalar börekler keteler aman ALLAH'ım öyle güzel görünüyorlardı ki. Ama ben yeşil mercimek salatasi yedim sadece.
Iclerinde beni tanımayanlar oldu.:KK70::KK70::KK70:
çok güzel bir duygu:KK36:bu ara bende yaşıyorum sık sık:KK48:

510DED43-D723-4E1C-9CBA-85D2B6EFA078.webp

geceyi ağrıyla geçirdim şu anda da devam ediyor.dün üşüttüm mü ne oldu bilmiyorum:KK51:sol göğsümün altı ve yanı tutulmuş gibi,dokununca da ağrıyor:110:
malum sebepleri okumaktan menü de paylaşamadım,kaçamaksız sağlıklı ve düzgün menülerim o yüzden yazmıyımHoppa
Çok geçmiş olsun canım.:KK200::KK200:

Kızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu :KK70::KK70::KK70:
Bende tabiki sağlıklı beslenip spor yapıyorum dedim.
Masa öyle doluydu ki o poğaçalar börekler keteler aman ALLAH'ım öyle güzel görünüyorlardı ki. Ama ben yeşil mercimek salatasi yedim sadece.
Iclerinde beni tanımayanlar oldu.:KK70::KK70::KK70:
Helal olsun sana.:KK9::KK9::KK9::KK200::KK200:Tebrikler.:KK19:

Ben üniversite ikinci sınıfım , evde genelde ev arkadasım yemek yapmıyor , ben de çok bilmiyorum yapmayı o yüzden genelde dışarıdan yiyorduk . Şimdi dışarıdan da söylemeyince aç kalıyorum ya da yemek yaparsam fazladan yapıp bir iki gün öyle idare ediyorum :KK53:
hımmm... o zaman yemek yapmayı öğreneceksin bebeğim :KK48:
aslında zor değil. Mesala ıspanak al. bol bol yıka. en az 6-7 su ama. sonra doğra at ocağa. tuz karabiber 1yk sıvı yağ koy. kısık ateşte yumuşasın, suyunu çektir. sonra üstüne kır yumurtayı al sana hem sebze hem protein. işime kapya biber koyabilirsin. Ben bazen küçük bi havuç rendeliyorum. şeker yerine ıspanağın kirt tadını alsın diye.
kabak hazırlaması pişmesi 10-15dklık bi yemek. sen yeterki 3 öğün bulgur yeme ;) istediğin yemeği söyle biz tarif veririz. en basitinden.
Ben çalışan ve 1saatte 3çeşit yemek + salata yapman biri olarak en hızlı tarifleri bilirim :KK45::KK45::KK45::KK45:

muhteşemsin kuzucum yaa surat nasıl küçülmüş
gıdı baya suratken yok oldu. Sayenizde kaptanım.:KK200:
ben 1 yıl önce buraya geldiğimde 92 kiloydum. motivasyonumu kaybetmek üzere olduğum için geldim ve buradaki can dostlarım elimden tuttunuz hiç bırakmadınız. sizinle bu 17kiloyu verdim ben. Hepiniz iyi ki varsınız :KK15::KK15::KK15:

Geçmiş olsun canım.
ben direkt 78i göreceğini düşünüyorum hala :KK48:
çok güzel bir duygu:KK36:bu ara bende yaşıyorum sık sık:KK48:
güzel bi duyguymuş. ALLAH hepimize tekrar tekrar yaşatsın :KK48::KK48::KK48::KK48:

Geçmiş olsun canım.
ben direkt 78i göreceğini düşünüyorum hala :KK48:

güzel bi duyguymuş. ALLAH hepimize tekrar tekrar yaşatsın :KK48::KK48::KK48::KK48:
gitmiyor canım ya ,her gün tartıda hayal kırıklığı yaşıyorum:110:78 de inan gözüm yok 79,9 bana yetecek,hiç görmedim ki ben onu yıllardır:KK42:

aminnnn:dua::dua::dua:

kızlar before/after görselini albümde paylaştım. Hizmete sunulmuştur :KK70::KK70::KK70::KK70:
Olayy olayy olayyyyy:KK9: senin takima ihtiyacin yok bizim sana ihtiyacimiz var :KK36:bu gorsel devam ettirir artik mitivisyinimiziiii:KK31:
Günaydın kızlaar
Gunaydinnn
Canim bizim hatunlar simdi sana sipsak hazirlanan yemekleri soylerler. Ama proteini unutma her gun mutlaka yumurta yemelisin. Ete ulasmak pisirmek biraz daha zor ama yumurta en az 1 ogununde mutlaka olsun:KK68:
o et benim disimin kovuguna yetmez:KK53:
gıdı baya suratken yok oldu. Sayenizde kaptanım.:KK200:
ben 1 yıl önce buraya geldiğimde 92 kiloydum. motivasyonumu kaybetmek üzere olduğum için geldim ve buradaki can dostlarım elimden tuttunuz hiç bırakmadınız. sizinle bu 17kiloyu verdim ben. Hepiniz iyi ki varsınız :KK15::KK15::KK15:
Maasallah ne akdar azimle guzel devam ediyorsun :nazar: Darisi basimaaa.:KK19:

gitmiyor canım ya ,her gün tartıda hayal kırıklığı yaşıyorum:110:78 de inan gözüm yok 79,9 bana yetecek,hiç görmedim ki ben onu yıllardır:KK42:

aminnnn:dua::dua::dua:
Allah kavuştursun ama bir an önce de daha düşük kilolara doğru kurtarsın.:KK19:
Bu 80 çok dirençlı çıktı. :110:
Olayy olayy olayyyyy:KK9: senin takima ihtiyacin yok bizim sana ihtiyacimiz var :KK36:bu gorsel devam ettirir artik mitivisyinimiziiii:KK31:

Gunaydinnn

Canim bizim hatunlar simdi sana sipsak hazirlanan yemekleri soylerler. Ama proteini unutma her gun mutlaka yumurta yemelisin. Ete ulasmak pisirmek biraz daha zor ama yumurta en az 1 ogununde mutlaka olsun:KK68:

Teşekkür ederim canım.sana mitivasyin kazandırabildiysem ne mutlu bana:KK52:
iştahını biraz kapattı mı?:KK48::KK48::KK48:

Gunaydinnn

Bak takımla ilgili yazdıklarına cvp yazacaktım unuttum.
Takım önemli. Takımdan koptuğun anda iştahına yenik düşersin. Biz yemek yemeyi sevdiğimiz için buradayız. Yemek yemeyi sevmeyenler "nasıl kilo alırım" topiğinde geziyorlar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X