Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar hepiniz mi hastasınız dökülüyorsunuz?
Bu arada dünkü menümü yazayım.

evden çıkarken 1yeşil elma

kahvaltı(iş yeri yemekhanesinde yaptım)
1kk peynir 5tn siyah zeytin 1haşlanmış yumurta 2dilim ekmek

öğlen
90gr hindi füme, salata, z.yağlı kereviz 1yk

akşam
tavuk sote, pazı kavurma, kıvırcık salata

aralar
1hurma
2ceviz içi
1kupa yeşil çay
1 sade türk kahvesi
2lt su
spor yok
kaçamak var :(
Zennep arkadaşlarına kek yapmak istedi. onunla önce damla çikolatalı kek yaptık. sonra baktım çikolata sos var. onuda yapıp üstüne döktük. arkadaşlarına götüreceği kabı hazırlarken sanıyorum çok ince bi dilim boğazıma kaçtı. Yakalamaya çalıştım ama çok hızlıydı. Yakalayamadım :KK42:

Bugun protein agirlikli beslen gitsin yerlesmeden
Boyle bir kacamaktan sonra ertesi ogunde onun kalorisi kadar bir yiyecegi menuden cikarirsan dengeliyormus
Sabah oglen iste olduguna gore aksami hafif gecireceksin cnm
Perşembe gecesi yapmama gereken bişeydi ama Regliyle beraber dirençim düştü sanırım :işsiz:

Bugun protein agirlikli beslen gitsin yerlesmeden
Boyle bir kacamaktan sonra ertesi ogunde onun kalorisi kadar bir yiyecegi menuden cikarirsan dengeliyormus
Sabah oglen iste olduguna gore aksami hafif gecireceksin cnm
Akşama artık spor ve yoğurt olur. Bu öğlen köfte salata yedim :(

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-02-15 at 13.19.20.webp
    WhatsApp Image 2018-02-15 at 13.19.20.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 36
Dün bir bu işlerden iyi anlayan bir kişinin paylaşımını okudum squatgirl'de, haftada 1 gün böyle vücudun alışkın olmadığı şeyler yersek her zaman yediğinden farklı bir şey olunca metabolizma şaşırıyormuş ve bu durum kilo vermeyi tetikleyebiliyormuş. Ama spor yapmak şartıyla tabii. O olmazsa olmaz.
Senin de 1 günlük böyle bir serbest günün olmuş diye düşünelim. Diğer günlerde dikkat edersin ve spor yaparsın, telaffi edersin inşallah. Üzülme hiç, sevgiler.:KK200::KK200::KK19:
gülden cim öğleyin parkurdaydım 45 dk yürüdüm ama sen yoktun sanırım baktım çünkü çevremdekilere

sevgili murya07 sana kısaca ne diyelim tatlım murya desek olur mu?
şimdi profiline baktım da inşallah düzenli katılım olursa 2 hafta sonra listeye girerken kedin olacak
yağmur diyebilirsiniz.
ayyy heycan yaptım şimdi..fena gaza geldim çünkü kıyafetlerim olmuyor.yaz gelmeden vermem lazım.

canım sen bişey deniyordun neydi o
Valla denemeyı bıraktım
Haftıcı aksamları 3-4 hun sadece corba ıctım
Kabak kerevız sapı lahana acı bıber seklınde
Ama sabah tartıldım sabıt cıktım demek kı bunyeme ters
Ben haftasonu sapıtıp 3 kg alıp haftıcı dıkkat ederek cumaya eksı gelebılıyorum
Boyle ısler bana tersss mış
Daha gelmem :)))))

Back
X