- 14 Şubat 2018
- 406
- 1.291
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.221
evet cok sessiz hep böyle mi?Kimse yok muuuu?
Buralar çok sessiz.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cok sessiz hep böyle mi?Kimse yok muuuu?
Buralar çok sessiz.
![]()
Canım onuMerhaba Ayşeciğim,
Ben gmail tabloyu göremiyorum.
Spor bilgilerimi giremedim.
Bana yeniden bir paylaşım linki gönderebilir misin?
Genelde böyle değildir. Ama bu aralar bişeyler oldu galibaevet cok sessiz hep böyle mi?
ay benim nasibimeGenelde böyle değildir. Ama bu aralar bişeyler oldu galiba![]()
Perşembe gecesi yapmama gereken bişeydi ama Regliyle beraber dirençim düştü sanırım![]()
kahvemi yeni ictim bendeAnam toplasın bakayım neredesiniz gelin kahve yapayım![]()
Anam toplasın bakayım neredesiniz gelin kahve yapayım![]()
Akşama artık spor ve yoğurt olur. Bu öğlen köfte salata yedimBugun protein agirlikli beslen gitsin yerlesmeden
Boyle bir kacamaktan sonra ertesi ogunde onun kalorisi kadar bir yiyecegi menuden cikarirsan dengeliyormus
Sabah oglen iste olduguna gore aksami hafif gecireceksin cnm
Aaaa.. kahve gelmişAnam toplasın bakayım neredesiniz gelin kahve yapayım![]()
gülden cim öğleyin parkurdaydım 45 dk yürüdüm ama sen yoktun sanırım baktım çünkü çevremdekilereDün bir bu işlerden iyi anlayan bir kişinin paylaşımını okudum squatgirl'de, haftada 1 gün böyle vücudun alışkın olmadığı şeyler yersek her zaman yediğinden farklı bir şey olunca metabolizma şaşırıyormuş ve bu durum kilo vermeyi tetikleyebiliyormuş. Ama spor yapmak şartıyla tabii. O olmazsa olmaz.
Senin de 1 günlük böyle bir serbest günün olmuş diye düşünelim. Diğer günlerde dikkat edersin ve spor yaparsın, telaffi edersin inşallah. Üzülme hiç, sevgiler.![]()
Anam toplasın bakayım neredesiniz gelin kahve yapayım![]()
Ben de kantindeyim valla kahve içiyorum yanına çikolata filan almamak için zor tutuyorum kendimi![]()
sevgili murya07 sana kısaca ne diyelim tatlım murya desek olur mu?bana bi hoşgeldin bile yapmadınız aşkolsun.
yağmur diyebilirsiniz.sevgili murya07 sana kısaca ne diyelim tatlım murya desek olur mu?
şimdi profiline baktım da inşallah düzenli katılım olursa 2 hafta sonra listeye girerken kedin olacak
Valla denemeyı bıraktımcanım sen bişey deniyordun neydi o
tamam yağmur cum hatta ilk sayfaya ekleyeyim seni deyağmur diyebilirsiniz.
ayyy heycan yaptım şimdi..fena gaza geldim çünkü kıyafetlerim olmuyor.yaz gelmeden vermem lazım.
Hosgeldin istedigin kilolara hemen ulasirsin insallah bende gecen sene mezun oldum 5. Takimdanyağmur diyebilirsiniz.
ayyy heycan yaptım şimdi..fena gaza geldim çünkü kıyafetlerim olmuyor.yaz gelmeden vermem lazım.