• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kızlar bilgisi olan var mı Bende Hormonlu spiral var mirana bu Merhaba bayanlar da bazen hormonlarda değişiklik yaptığı için kilo ile ilgili sorunlar olabiliyormuş hiç bilgisi olan var mı Çünkü ben hiç regli olmuyorum

Canm bizdeki kedi beni hasat ettı oyle olunca elim yuzukler bıde el sısınce takamadım cıkardım vallahıEki Görüntüle 2120718 baksana halee

Bir ara atıstırmalık yapıyordum Bir gün burada da tarifini yapayım fotoğrafını paylaşayım onda mesela chia tohumu keten tohumu hurma kayısı yulaf unu yumurta akı o şekilde bir cevizli Bademli fındıklı fıstıklı bir atıştırmalık yapıyordum ben seni bir oyunda Onu yediğim zaman baya doyurucu oluyordu Ama mesela çiye yoğurdu koyup yiyorlar o şekilde yedim öyle pek hoşuma gitmedi kızlar Şimdi bir chialı puding puding yazmışlar Hani belki o şekilde tüketebilir mi iki paket şeye var anasını satayım ne yapacaksam
anladim simdi kediye neden ev aradigini:KK53::KK70:
Yalniz fena cizmis yiaa suna bakkk:KK60: gecmis olsunn. Senin yontemleri de not ediyorumm canim safol:KK24:

Canm bizdeki kedi beni hasat ettı oyle olunca elim yuzukler bıde el sısınce takamadım cıkardım vallahıEki Görüntüle 2120718 baksana halee

Bir ara atıstırmalık yapıyordum Bir gün burada da tarifini yapayım fotoğrafını paylaşayım onda mesela chia tohumu keten tohumu hurma kayısı yulaf unu yumurta akı o şekilde bir cevizli Bademli fındıklı fıstıklı bir atıştırmalık yapıyordum ben seni bir oyunda Onu yediğim zaman baya doyurucu oluyordu Ama mesela çiye yoğurdu koyup yiyorlar o şekilde yedim öyle pek hoşuma gitmedi kızlar Şimdi bir chialı puding puding yazmışlar Hani belki o şekilde tüketebilir mi iki paket şeye var anasını satayım ne yapacaksam
Simdilik bademli fındıklı fıstıklı tarif bekledim onlar çok kalorili yapınca 15 tane yeriz animallah :-)

Simdilik bademli fındıklı fıstıklı tarif beklesin onlar çok kalorili yapınca 15 tane yeriz animallah :-)

anladim simdi kediye neden ev aradigini:KK53::KK70:
Yalniz fena cizmis yiaa suna bakkk:KK60: gecmis olsunn. Senin yontemleri de not ediyorumm canim safol:KK24:
Yok canm yeni yaptı kedi dün oldu .bugun kuduz asısına basladı enfeksıyon doktoru kanadı dıye. Kedi tuyu vs ben yapamadım yayarın ciftliğe gonderıyorum zaten

Havuc ta ve patateste yuksek oranda seker var kan şekerini etkileyeceği için cabuk aciktirir ve bence kiloda aldırır
Ben mercimek çorbasını sadece soğanla pişiriyorum. Düdüklüde normalden fazla pişiriyorum. sonra pişince hızlıca karıştırıyorum. Blendera da gerek kalmıyor. İstersen bir dene belki beğenirsin:KK66:

Ben chiali sevdiğim için her turlu kullanırım
Mesala karnabahar la bir tarif vardı biraz degistirdim ben
Haşlanmış karnabahari yumurta chia sut yulaf kepegi ve baharatlardan oluşan karışıma bulayip firinliyorum uzerinede biraz peynir ekliyorum indirmeden

Birde tepsiye koyduğum haşlanmış karnabahara a yulaf kepegiyle yaptığım beşamel sosu döküp sonrasında üzerine chia serpip pisiriyorum
Hayal gücüne kalmis yani salata da bile yenebilir

Ben mercimek çorbasını sadece soğanla pişiriyorum. Düdüklüde normalden fazla pişiriyorum. sonra pişince hızlıca karıştırıyorum. Blendera da gerek kalmıyor. İstersen bir dene belki beğenirsin:KK66:
Bende önceden soğan koyardim simdi soğanlı sevmiyor oğlum içlerine bir bütün patates atiyorum pişince çıkarıp blendardan geciriyorum biraz ev salçası koyuyorum yaparken bazen tavuk bazen et suyu koyuyorum hafif

Ya kızlar bilgisi olan var mı Bende Hormonlu spiral var mirana bu Merhaba bayanlar da bazen hormonlarda değişiklik yaptığı için kilo ile ilgili sorunlar olabiliyormuş hiç bilgisi olan var mı Çünkü ben hiç regli olmuyorum
regl olmuyorsan dr a git neden bekliyorsun:tokat:
Ben olmuyorum ama emzirmekten benimki normalmis:KK55:
Tok tutuyor metabolizmayı hızlandırıyor
gben bunu begendi:KK59:
Ben de almıştım chia uzun süredir kullanmadım. :rapci:
bugunku dengesiz menunde de mi kullanmadin:cool: ne vardi menude ne vardi ne vardi:KK64:
Merakim:olamaz:
Simdilik bademli fındıklı fıstıklı tarif beklesin onlar çok kalorili yapınca 15 tane yeriz animallah :-)
ben yerim size kalmaz:oops:
ben herseyi atip pisirip en son blendir:spor:
Ben chiali sevdiğim için her turlu kullanırım
Mesala karnabahar la bir tarif vardı biraz degistirdim ben
Haşlanmış karnabahari yumurta chia sut yulaf kepegi ve baharatlardan oluşan karışıma bulayip firinliyorum uzerinede biraz peynir ekliyorum indirmeden

Birde tepsiye koyduğum haşlanmış karnabahara a yulaf kepegiyle yaptığım beşamel sosu döküp sonrasında üzerine chia serpip pisiriyorum
Hayal gücüne kalmis yani salata da bile yenebilir
aaa supersin yaaa tamam herseye atiyim bendee:rolleyes:

bugunku dengesiz menunde de mi kullanmadin:cool: ne vardi menude ne vardi ne vardi:KK64:

Doktor normal dıyor canm 3senedır olmuyorum
Ben emzirirken bile hep olurdum yani

Uzun süredir kullanmadıgıma göre bugünkü dengesiz menümde de kullanmamis oluyorum canım..:rolleyes::rolleyes:

ayyy kiyamam herkes yedi sen baktin mii:KK19: kisir 1 kase olabilirdi bir nevi salata o da. İnan ki biskuviden iyi:KK68:

ben olsam baska dr a giderdimo_O
Bak nette ne buldum

""Evet. Mirena kilo vermenizi yani zayıflamanızı engelleyebilir. Ancak bu illa da böyle olacak diye bir kural yok. Bu birazda vücudunuzun bu hormonel değişimden nasıl etkilendiği ile alakalı bir durumdur. Bazı kişilerin hali hazırda yavaş çalışan metabolizmalarının üzerine bir de hormonel ilaçlar ya da spiral eklenince metabolizma iyiden iyiye yavaşlamakta ve vücut gittikçe daha fazla kilo almaktadır."":mad:

Back
X