• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım regli dönemim bitti. Menülerim aynen yazdığım gibi. Hani kaçamak yapsam ona yoracağım. Çok sinir oldum. Bende anlayamadım. İşte sınırlı yemeye çalışmama yordum ama. Bakalım haftaya da böyle olmaz umarım. Bu hafta çok iyi olmak istedim ama olmadı:KK43:
Olsun menülerin çok iyiydi. Arada olur öyle :)
Süpersiniz kızlar yarın güzle eksiler göreceksiniz inşallah, ben de artı çıkıp ortalamayı düşürmem inşallah bu hafta pek iyi geçmedi bugün elma kürü yapıyorum bir günde etki eder inşallah
Canım sen kür falan yaparken dikkat mi etsen? Malum emziriyorsun
Kahvaltı: ev yapımı 2 poğaça,labne, sütlü khv
Öğle: mercimek çorbası, köz patlıcan salatası,kahvem
Ara:1elma
Akşam:etli kuru fasulye,yoğurtlu kereviz salata, karnabahar salatası
2,5-3lt su, 20dk bölgesel,600 ip
2lt elma ve tarçınlı su yaptım yarın öğlene kadar bitecek o da
Ama canım benim o 2 poğaça nedir? Hem de perşembe perşembe..
600 ip daha

Iyi aksamlar kizlar cok kosturdum bugun yeni oturdum yaa

Hormonlardsn cnm daha tam ergen olamadik bi de olsak ne olacak allahim

Cnm yiyen cocuk yemeyenden cok daha zor maalesef

Canim sen elinden geleni yaptin sikma canini bozma moralini lutfen
Teşekkür ederim. Moralim bozuldu ama toparlayacağım kendimi.

Canım kilo verme grafiğimizin her zaman ekside olması mümkün değil, zaman zaman duraksamalar olabiliyor diyetimize uysak da. Örneğin bende spor yaptığım zamanlarda kas artışı oluyor, yağdan kaybediyorum, tartıda az bir eksi görüyorum belki; ama sıkılaşıyorum çok. Yakın zamanda 1 beden küçüldüm örneğin. 1 beden küçük pantalon alıyorum kendime. Diyetisyen kontrolünde olunca anca onun tartısında bu durumu görebiliyorum. Evdeki tartılarda bunu anlayamıyoruz maalesef.
Bir de stres kilo vermeyi çok olumsuz etkiliyor. Tüm diyetisyenler aynı şeyi söylüyor.
Bir tek kilo vermeye odaklanmıyorum bundan dolayı, sağlıklı yaşam ve fit olmak ilk hedef.
Sen kaçamaksız bir şekilde aynen diyetine ve sporuna devam et, haftaya güzel eksiler görürsün tartıda inşallah.:KK200::KK200::KK19:
Evet kilo vermeye fazla odaklandım galiba. Dünden beri kendimi rahat bıraktım ama bu seferde gözüm sürekli tartıda. Yapabilirsem sadece pazartesi ve cuma tartılmaya çalışacağım. Umarım başarırım.

Ohhhh süpersin :KK49::KK49::KK49:

Valla bende de durum aynı. Eskiden çok kaçamak yapardım, yapmadığım halde dün sabah artı çıkmıştım. Bugün tartılmadım canım sıkılmasın diye. Bakalım yarın nasıl olacak...

İnşallah canım. Hiçbirimiz artı gelmeyiz umarım.

1 tane yeseydin bari canımcım. Karnabahar ve fasulye ikisi de şişkinlik yapıp su tutabilecek yiyecekler. Öğleyle akşam yer değiştirse daha iyi olurdu.

Yarın da tartıldık bitti diye gevşemeyelim, cuma, cumartesi ve pazar aktif katılım yapıp birbirinizi kollayalım kızlar. Foruma iki dakika açıp bakalım olur mu? Hepimizin hayrına :KK24:
Ben bugünde tartıldım bir umut diye. Ama maalesef olmadı. İnşallah diğer arkadaşlar çok iyi sonuçlar alır da takımı kötü etkilemem. Buna da üzüldüm.

Ben bugünde tartıldım bir umut diye. Ama maalesef olmadı. İnşallah diğer arkadaşlar çok iyi sonuçlar alır da takımı kötü etkilemem. Buna da üzüldüm.
Yarın ola hayrola arada herkesin vücudu direniyor zaten sürekli verilse kısa sürede verilir biterdi birkaç gün daha bak değişme olmazsa suyunu sporunu artirirsin menulerinide diyetin neye izinliyse ona göre ayarlarsin

@karabiber01 canım sen önceden mezuniyet almışsın galiba değil mi?
moni'nin geçen gün paylaştığı listede adını gördüm ama mezunlar konusunda nickin sıcak browni olarak geçiyor.
Mezuniyetten sonra da tekrar yarışmaya dönüp 317. etapta kendi isteğinle ayrılmışsın sanırım? Aşağıdaki etap sonucundan onu anlıyorum. Durumu netleştirelim, yarın listeye girersen ona göre not düşeceğiz.

***2. TAKIM 317. ETAP *** BİRİNCİ

akrep33 ( 64 / 63,3 / 0,7 / 1,09%)
bahiresemanur ( 72 / 71,6 / 0,4 / 0,56%)
karabiber01 (68,8 / 67 / 1,8 / 2,62%)Kendi isteği ile ayrıldı.
cceylin ( 65 /63,6 /1,4 / 2,15 %)
seldom ( 88,3 / 88,2 /0,05 / 0,06% )Kilosu ikiye bölündü
trabzonspor ( 91 / 92,3 / -1,3 / -1,43%)
aymudo ( 70,7 / 69,3 / 1,4 / 1,98%)
fatta83 ( 86 / 83,7 / 1,15 / 1,34%) Hamilelik nedeni ile ayrılan üye geri döndü.. Kilosu 2' ye bölündü. Hedef :70

2. TAKIMIN ORTALAMASI:1,05%

***5. Takım 563. Etap***

bluedolphin (86/)
prensesss016 (55,3/)
besbb9 (72,4/)
balpamuk (61,4/)
fancynancy (81,1/)
evlaefe (71/)
beyazinci (58/)
Cikilatacanavari (89,5/)
ssyykk123 (81/)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

Hedef48 (56,8/) Yeni üye baş. kg: 57,4 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 48
karabiber01 (83,9/) 317. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Baş. kg: 85 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 60
si_bel (71,3/) Yeni üye baş. kg: 71,3 baş. tarihi: 19.03.2018 hedef: 60

***İzindeki Üyeler***

toplight (72,9/)
0zlem (75,5/)

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (60,8/)
medusa38 (55,6/)

Olsun menülerin çok iyiydi. Arada olur öyle :)

Canım sen kür falan yaparken dikkat mi etsen? Malum emziriyorsun

Ama canım benim o 2 poğaça nedir? Hem de perşembe perşembe..
600 ip daha
Dün akşam yapmıştım poğaçayı eşim karşımda bir sürü yedi saat geç oldu diye yiyememiştim ondan çok canım çekmişti, ama perşembe periembe hiç olmadı, sonra suçluluk duydum zaten bir haftalık şeker un diyetine girdim:(

morordek morordek şu kürü yapayım bir günlük dedim elma ve tarçın var sadece bol su tüketmiş oluyorum zararı Olmaz herhalde diye düşündüm ama baya sık tualete gittim devam etsem mi bıraksam mı bilemedim

Eklentiler

• 29439B46-41F7-4B77-BFE8-1ACEE0202B5D.webp
    29439B46-41F7-4B77-BFE8-1ACEE0202B5D.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 32
morordek morordek şu kürü yapayım bir günlük dedim elma ve tarçın var sadece bol su tüketmiş oluyorum zararı Olmaz herhalde diye düşündüm ama baya sık tualete gittim devam etsem mi bıraksam mı bilemedim
Sen böyle şeyler değilde şekersiz beslenmeyi deneyebilirsin bu sıra o trend bir hafta yapar duruma bakarsın güzel kiloda veriliyor hem onla

Sen böyle şeyler değilde şekersiz beslenmeyi deneyebilirsin bu sıra o trend bir hafta yapar duruma bakarsın güzel kiloda veriliyor hem onla
Haklısın şekersiz beslensem zaten gidecek kilolar yemekleri aşırı yemem ama tatlıya zaafım büyük. 21günde 4-5kilo verenleri gördüm ya uygulayabilirsem gelsin mezuniyet

Yarın ola hayrola arada herkesin vücudu direniyor zaten sürekli verilse kısa sürede verilir biterdi birkaç gün daha bak değişme olmazsa suyunu sporunu artirirsin menulerinide diyetin neye izinliyse ona göre ayarlarsin
Hosgeldin tekrar Medusa senin nasil gidiyor glutensiz laktozsuz beslenme devam ediyormusun

Hosgeldin tekrar Medusa senin nasil gidiyor glutensiz laktozsuz beslenme devam ediyormusun
Hoş bulduk arada ufak tefek kacamaklar olsa da devam ediyorum genelde uyuyorumda arada yoğurt yiyorum yoğurdu serbest bıraktım bende çok sıkmak kötü oluyor
Yarın itibariyle de kabak detoksu yapacam bakalım

Back
X