Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mehlika ben 33 yasında 3 cocuk annesyim,
Kendimi bildim bileli hep tombiş biriydim.
Gecen sene 9. Takımdan 90 kg ile girip 70 hedef almıştım 67 ile mezun oldum.
Şimdi yine Ramazanda fazla yuklendim ve 77 yi gördüm malesef.
Hedefim 70 ilk etapta.
Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum.
Gözlemleyerek durumu ilerletmeyi düşünüyorum inşallah.
90dan 67ye tam 23 kilo. Süper. Kaç ayda verdin canım bu kadar kiloyu.
23 kilo büyük bi başarı, eminim bu defa daha kolay olacak vermen

90dan 67ye tam 23 kilo. Süper. Kaç ayda verdin canım bu kadar kiloyu.
23 kilo büyük bi başarı, eminim bu defa daha kolay olacak vermen
Yaklasık 3 bucuk ay gibi bir surede verdım ))
Evet bu sefer daha kolay olacagına ınanıyorum, tecrubelerim bana faydalı olacaktır.
Tabii en buyuk etken takım arkadaslarım.
Tereddürt ettiğim tek konu Ramazanda nasıl verebilirim. Varmı verebılenler, ufak tüyolar alabilirsek zorlanmayız umarım.

Evet bu sefer daha kolay olacagına ınanıyorum, tecrubelerim bana faydalı olacaktır.
Tereddürt ettiğim tek konu Ramazanda nasıl verebilirim. Varmı verebılenler, ufak tüyolar alabilirsek zorlanmayız umarım.
Ben deniyorum sürekli birşeyler ama malesef ramazan için bir sonuca ulaşamadım :kızgın:
Ramazanda olmuyor ya

Çok güzel kilo vermişsin canım. Nasıl verdin nelere dikkat ettin bizimle paylaşır mısın

Çok güzel kilo vermişsin canım. Nasıl verdin nelere dikkat ettin bizimle paylaşır mısın

Esasında bol su içmek ve saglıklı beslenmek diyebilirim
Tabiiki sporda bütünün bir parçası.
Bu üçünü sadık kalarak yapınca kilo vermek işten bile değil. Bu sürecte asla kaçamak yapmamak en buyuk prensip olmalı ki hedefe ulaşabilelim.
Mezuniyeti tatmış biri olarak bunun verdiği hazzı anlatamam.
Giyim tarzım artık zevkime gore, ne olursa gıyerım derdınden kurtuldum.
Gorenlerın saskınlıkla cok guzel oldugumu soylemeleri ayrı bir mutluluk.

Mehlika ben 33 yasında 3 cocuk annesyim,
Kendimi bildim bileli hep tombiş biriydim.
Gecen sene 9. Takımdan 90 kg ile girip 70 hedef almıştım 67 ile mezun oldum.
Şimdi yine Ramazanda fazla yuklendim ve 77 yi gördüm malesef.
Hedefim 70 ilk etapta.
Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum.
Gözlemleyerek durumu ilerletmeyi düşünüyorum inşallah.

İnşallah canım,
Takım ruhunun gücü iradeyi ayakta tutuyor gerçekten.
Sanırım hedefe ulaşsakmda bırakmamak lazım uzunca bir süre.
Çok güzel kilo vermişsin ve mutlaka tekrar yaparsın. Bence koruma dönemide diyetteymiş gibi bir süre daha devam etmeli. Bende daha önce kilo verdim ve koruyamadım. Başa sarmak can sıksa da artık daha tecrübeliyiz. İstediğimiz kiloya bir inelim de bu sefer daha dikkatli oluruz :KK76:
Günaydın güzel kadınlar ben hariç ben nobetten çıktım çok çirkinim o yüzden bana iyi geceler olacak az sonra :işsiz:

Minikpanda nickli bi yarışmacı vardı 2 hafta üst üste 4-5kilo vererek 1. Olmuştu bu hafta alarak sonuncu olmuş :110:
İyi uykular canım. Evet o arkadaş benim de dikkatimi çekti ama sonuncu olduğunu bilmiyordum. Zaten bir haftada o kadar kilo vermesi tuhaftı. Geri gelmemesi şaşırtıcı olurdu. Üzücü bence. Bir an önce toparlar umarım.

Kızlar en büyük desteklerden birisi de motivasyon hedefi koymak.
İleriye oyle bir motivasyon koymalısınız ki sizi oraya goturürken iradeniz oradan güç alıyor.
Benim en büyük motivasyon hedefim eşime sürpriz yapmak olmuştu.
İş dolayısıyla iki sene yurtdısından hiç gelmedi ve ben bu sürecte bir değişime ugradım olumlu manada.
ZAyıflayınca çökme dedikleri olay sanırım bilincsiz ve yetersiz beslenme sonucu kilo verildiginde oluyor, saglıklı ve bilinçli kilo verdıgım için, yaşım
10 sene geriye attı, bu anlatılmaz yasanır bır mutluluk )))
Kendime olan ozguvenım daha da arttı ve o motivasyonla diyetime daha sıkı sarıldım ))

Back
X