- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.481
Herkese hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim.Gunaydin arkadaslar ......motivasyonum için bana iyi gelceginizi biliyorum ve gece her emzirmeye uyandığımda bol su icerek gune mutlu uyandigimi soyleyebilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım,Hosgeldin. Maşallah çok güzel sonuçlar almışsın yine başarırsin bence.
90dan 67ye tam 23 kilo. Süper. Kaç ayda verdin canım bu kadar kiloyu.Mehlika ben 33 yasında 3 cocuk annesyim,
Kendimi bildim bileli hep tombiş biriydim.
Gecen sene 9. Takımdan 90 kg ile girip 70 hedef almıştım 67 ile mezun oldum.
Şimdi yine Ramazanda fazla yuklendim ve 77 yi gördüm malesef.
Hedefim 70 ilk etapta.
Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum.
Gözlemleyerek durumu ilerletmeyi düşünüyorum inşallah.
HarikasınHerkese hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim.Gunaydin arkadaslar ......motivasyonum için bana iyi gelceginizi biliyorum ve gece her emzirmeye uyandığımda bol su icerek gune mutlu uyandigimi soyleyebilirim.
Yaklasık 3 bucuk ay gibi bir surede verdım ))90dan 67ye tam 23 kilo. Süper. Kaç ayda verdin canım bu kadar kiloyu.
23 kilo büyük bi başarı, eminim bu defa daha kolay olacak vermen
Ben deniyorum sürekli birşeyler ama malesef ramazan için bir sonuca ulaşamadımYaklasık 3 bucuk ay gibi bir surede verdım ))
Evet bu sefer daha kolay olacagına ınanıyorum, tecrubelerim bana faydalı olacaktır.
Tabii en buyuk etken takım arkadaslarım.
Tereddürt ettiğim tek konu Ramazanda nasıl verebilirim. Varmı verebılenler, ufak tüyolar alabilirsek zorlanmayız umarım.
Çok fazla sıktı demekkı kendısını bırakınca vucut svunmaya gecmıs olmalı. Fazlasıda zarar demekkiMinikpanda nickli bi yarışmacı vardı 2 hafta üst üste 4-5kilo vererek 1. Olmuştu bu hafta alarak sonuncu olmuş![]()
Bende bugun baslıyorum bakalım olacakmı ))Ben deniyorum sürekli birşeyler ama malesef ramazan için bir sonuca ulaşamadım
Ramazanda olmuyor ya
İyi uykular canımGünaydın güzel kadınlar ben hariç ben nobetten çıktım çok çirkinim o yüzden bana iyi geceler olacak az sonra![]()
Çok güzel kilo vermişsin canım. Nasıl verdin nelere dikkat ettin bizimle paylaşır mısınYaklasık 3 bucuk ay gibi bir surede verdım ))
Evet bu sefer daha kolay olacagına ınanıyorum, tecrubelerim bana faydalı olacaktır.
Tabii en buyuk etken takım arkadaslarım.
Tereddürt ettiğim tek konu Ramazanda nasıl verebilirim. Varmı verebılenler, ufak tüyolar alabilirsek zorlanmayız umarım.
Ben de öyle olduğunu düşünüyorumÇok fazla sıktı demekkı kendısını bırakınca vucut svunmaya gecmıs olmalı. Fazlasıda zarar demekki
Hadi BismillahBende bugun baslıyorum bakalım olacakmı ))
Çok güzel kilo vermişsin canım. Nasıl verdin nelere dikkat ettin bizimle paylaşır mısın
Mehlika ben 33 yasında 3 cocuk annesyim,
Kendimi bildim bileli hep tombiş biriydim.
Gecen sene 9. Takımdan 90 kg ile girip 70 hedef almıştım 67 ile mezun oldum.
Şimdi yine Ramazanda fazla yuklendim ve 77 yi gördüm malesef.
Hedefim 70 ilk etapta.
Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum.
Gözlemleyerek durumu ilerletmeyi düşünüyorum inşallah.
Çok güzel kilo vermişsin ve mutlaka tekrar yaparsın. Bence koruma dönemide diyetteymiş gibi bir süre daha devam etmeli. Bende daha önce kilo verdim ve koruyamadım. Başa sarmak can sıksa da artık daha tecrübeliyiz. İstediğimiz kiloya bir inelim de bu sefer daha dikkatli oluruzİnşallah canım,
Takım ruhunun gücü iradeyi ayakta tutuyor gerçekten.
Sanırım hedefe ulaşsakmda bırakmamak lazım uzunca bir süre.
Günaydın güzel kadınlar ben hariç ben nobetten çıktım çok çirkinim o yüzden bana iyi geceler olacak az sonra![]()
İyi uykular canım. Evet o arkadaş benim de dikkatimi çekti ama sonuncu olduğunu bilmiyordum. Zaten bir haftada o kadar kilo vermesi tuhaftı. Geri gelmemesi şaşırtıcı olurdu. Üzücü bence. Bir an önce toparlar umarım.Minikpanda nickli bi yarışmacı vardı 2 hafta üst üste 4-5kilo vererek 1. Olmuştu bu hafta alarak sonuncu olmuş![]()