- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.881
Hadi ben yatmaya canlarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun canım aramızda kalsın seni tutuyorumAynen bak bende ole dusunuyorum ikisi bi arada gzel gidicek sanirim bakalim
Gec kaldin cok pis hırslandim bile![]()
Iyi kurtarmışsın vallaben seni tutuyorum
![]()
Aynen öyle. Daha 15. dakikada sırılsıklam oldumBir jessica smith çide burdaymışyaparken kan ter içinde kalıyorum. Sende öylemisin?
Anaamm kizz sen de az fena değilmissin
Bu cevizli su ne işe yarıyor? Kolesterole iyi geldiğini biliyorum sadece.Ramazanda iftardan sahura birsey cignememek gerekliymis. Sindirim tamamlanması açısından. Ben uygulayamiyorum belki yapabilen çıkar .
Cikilatacanavari ceviz lere başlamissin inşallah iyi gelir şifa olsun ben çok alıştım mutlaka şişemë koyuyorum ceviz lerini yemek çok güzel oluyor taze ceviz gibi
Tam olarak bilmiyorum zayıflamaya yardım ediyor diye başladım hoşuma gitti. Yag yaktırıyor galiba. Kabızlık falan iyi geliyor bence. Uzun zamandır yapıyorum tadı iyi bence.sabah aç karna içiyorumBu cevizli su ne işe yarıyor? Kolesterole iyi geldiğini biliyorum sadece.
Helal olsun canım aramızda kalsın seni tutuyorumAynen bak bende ole dusunuyorum ikisi bi arada gzel gidicek sanirim bakalim
Gec kaldin cok pis hırslandim bile![]()
Valla canım bence de kalsın, daha az gelirsen daha mutlu olursun ciklatımın dedigi gibiMerhaba kızlar.. KızımIn gosterisi vardı. kuliste gorevliydim 4 saattir ayaktayım.Daha şimdi oturdum. Bugunku sporumu fazlasiyla yapmis oldum.Saat 2 de evden cikmadan tartildigimda 79 kiloydum.
Cuma hedefim 78.9 du bunu 77.9 mu yapsam ?
morordek
Olsun hafta sonunu artı olmadan kotardıysan süperrİftar öncesi kilo bildirimimi yapayım ben de.
Cuma 65.400 bugün: 65.300 . Çok bir fark yok ama ben yine de mutlu oldum
30 puan cezaMenüm;
Sahur;
1 yumurta
Salatalık, domates
Avuç içi kadar ekmek
Ve bir parça helva (canım çekmisti)
İftar;
Yarım kase mercimek çorbası
Yarım kase buğdaylı yoğurt
2 yk makarna
2 yk tavuk kıymasindan köfte
Ara: Nescafe fincani kadar dondurma
2,5 L su
2 t.kahvesi
Hadi bakalım insallah zorlanmadan kesersin yavrucagımorordek inşallah biraktircam 2 buçuk olcak artık kaynanam geldi şimdi de ramazanda ugrasamam dedim. Ama artık abartı biraz gece falan. Inşallah dediğin gibi iştah gider ama bilemiyorum extra spor yapmam lazım. IP atlamak bile iyi geldi gobus gitti baya bacaklarım falan sikilasti.
Evet cumadan beri 1 kilo şaşırdım gerçi Sahursuz olmak belki etki etti.yada dün akşamki kinoa çok etkili oldu dedim. Çünkü çok etkili bişey miş amma övmüşler.
Birazcık helva ne kadarBu günkü menümmorordek
Sahur:
2 yumurta
1 dilim kaşar
Domates
2 dilim ekmek
1 ceviz
İftar
1 kepçe çorba
4 Yemek kaşığı köfteli nohut yemeği
1 dilim ekmek
Salata
Birazcık helva
Ara:
4 kiraz
1 yeşilçay
2 ceviz
Su: 2 litre
Spor yok
Canım ben menünü beğenmedim. Neden diyecek olursan hep karbonhidrat yemişsin tüm gün. Sabah güzel bir kahvaltıyla başla güne, bence mutlaka yumurta olsun. Öğle ve akşam da sebze yemeği ya da protein ağırlıklı et, tavuk falan olsa süper olur. Mesela öğle menün çorba, ekmek, erişte. Hepsi ekmek yerine geçiyor. Akşam da köfte var ama o da çorba. Menünde protein olursa hem daha uzun süre tok hissedersin.İyi akşamlar arkadaşlar
İlk menüm :)
1 kase tahıllı gevrek
Şekersiz sade Nescafe
4 5 tane çilek
Öğlen 1 kase şehriye çorbası yarım dilim ekmek
yarım tabak erişte
Misket köfteli çorba
Salata
çay ve kuş üzümü leblebi
3lt su
150 mekik
30 çift bacak hareketi
40sn plank
Yukarıda emnis'e yazdıgım seyler senin icin de gecerli canım.İlk günüm olduğu için menümde eksikler olabilir.
Kahvaltı:
1 yumurta sarısı
Üç tane avuç içi kadar krep
İki kiraz domates
Öğlen
İki tatlı kaşığı kaymak
Bir tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek
Ara: 3 4 kuru kayısı +1 avuç içi kadar krep
Akşam:
3 kaşık makarna,
1 kase mercimek çorbası
Kırmızı biber iki kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek
2,5 lt su
Yarım saat yürüyüş
@morordek
Yarım saat parkta bebe oynatma![]()
Sen de mi Ankara'dasın?Hahaha demi birde küçük beyleri yazmak lazım eforun çoğu onlara gidiyor öğleden önce çıktınız herhalde parka bugün Ankara pekkk yağmurluydu
Oo kaçak geri dönmüsBenim tatlimi tatli güzel Kaptanim ramazandan sonra hepimiz herkez düzene girecektir canim
Pek minik olmus cidden. Oldu olacak sabit gelme hedefi koysaydınmorordek bende minik tutacagim 79.9 canim korkuyorum fazla koyarsam ya göremezsem diye
Kaçamaklı menü ama ceza yazmıyorum, birazcık spora ağırlık verPazartesi menümorordek
Sahur yok 1 gibi 3 4 galeta yemistm
Iftar
Bitmek bilmeyen taze fasulye
Kinoa pilavı
Karpuz
Cacık
bir parça ekmeğe 1 tk. Fındık ezmesi
6 7 tane fırında elma dilim patates
Kuruyemiş
12 gibi kaynanam dondurma almış 3tk yedim
Su 1 lt iftarda sahur olmayınca az oldu ama karpuz çay dengeledi galiba
Spor 10 dk jessica ay çok nefessiz bıraktı birde sguat ve Omuz kol çalıştık anca dayandım sporsuz kimseleri zorluyor biraz. Ama öğrenmem iyi oldu. Mübarek sağ sol beynide fena çalıştırıyor hep karıştı ayak kol. 25 puan cezÃCikilatacanavari
Peki o zaman 60 puan cezaBana 2 günlük ceza yazz kaptanim
Evet ben de Ankara'dayım :)morordek evet haklısın öyle olmuş :) neyseki bugün güzel kahvaltı yaptım
Ankara'dayım evet sende mi ?:)
Sporu arttıracağım kondisyon bisikleti ve baskül aldım kargoda :)))
İstedigin ceza olsun ama daha çok girmeye calıs takıma da. Biliyorsun buraya girmeyince ipin ucu kacıyorKaptanım geldim. Yoğundum çok misafir vs çoktu. siteye de mecbur olduğum için giriyorum.
Ben 3 gündür menü yazamadım. En iyisi ceza alayım ben bunun karşılığında. gerçi bu hafta hep misafirlik davet vs olacak ama sporlarla telafi etmeye çalışacağım.
Evet ben de Ankara'dayım :)
Oo hadi bakalım bisikletle gitsin kilolar
İstedigin ceza olsun ama daha çok girmeye calıs takıma da. Biliyorsun buraya girmeyince ipin ucu kacıyor
4 gündür menü yok o sebeple 120 puan cezaCikilatacanavari
Maalesef bazı günler benim böyle oluyor. Oğlandan vakit bulamıyorum ya da ondan kalanı yiyorum. Öğlen onu bile zor yedim. Kaymağın tarihi geçiyormuş da çöpe gitmesin diye yedim itiraf ediyorum :)Valla canım bence de kalsın, daha az gelirsen daha mutlu olursun ciklatımın dedigi gibi
Olsun hafta sonunu artı olmadan kotardıysan süperr
30 puan cezaCikilatacanavari
Hadi bakalım insallah zorlanmadan kesersin yavrucagı
Ben o aşamaya nasıl gelicem gelebilicem mi merak ediyorum, sanki hiç kıyamayacagım gibi geliyor memeden kesmeye
Birazcık helva ne kadar
Bir de spor olsa menülerinde daha şahane olacak ama neyse :)
Canım ben menünü beğenmedim. Neden diyecek olursan hep karbonhidrat yemişsin tüm gün. Sabah güzel bir kahvaltıyla başla güne, bence mutlaka yumurta olsun. Öğle ve akşam da sebze yemeği ya da protein ağırlıklı et, tavuk falan olsa süper olur. Mesela öğle menün çorba, ekmek, erişte. Hepsi ekmek yerine geçiyor. Akşam da köfte var ama o da çorba. Menünde protein olursa hem daha uzun süre tok hissedersin.
Sporun iyi bu arada
Yukarıda emnis'e yazdıgım seyler senin icin de gecerli canım.
Ögleni bal kaymakla gecistirmissin
Aksam da yine corba, makarna ve ekmek var.
Sen de mi Ankara'dasın?
Oo kaçak geri dönmüs
İnsallah bakalım. Ama bayramda herkes löp löp tatlıları götürürse bi de onu telafi etmeye ugrasıcaz
Pek minik olmus cidden. Oldu olacak sabit gelme hedefi koysaydın
Kaçamaklı menü ama ceza yazmıyorum, birazcık spora ağırlık ver
Peki o zaman 60 puan cezaCikilatacanavari
Çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor diye biliyorum ben diyetisyene giden arkadaşlardan.. İçinde un yoksa belki sayılmayabilir.Maalesef bazı günler benim böyle oluyor. Oğlandan vakit bulamıyorum ya da ondan kalanı yiyorum. Öğlen onu bile zor yedim. Kaymağın tarihi geçiyormuş da çöpe gitmesin diye yedim itiraf ediyorum :)
Bu arada çorba ekmek yerine mi geçiyor? Mercimek çorbası protein diye yiyordum ya ben onugün aşırı oruç tutuyorum. Gece mesela tam sahur vakti bir buçuk saat ağladı oğlan. Bu ara fenayız yemek konusunda. O yüzden kilo alıyorum sanırım
(