• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek bu hafta ekstrim durumdan listeye alabiliyosan al beni kaptanim suanda 1.300 kilo vermis gorunuyorum sekersiz21 gunede girdim cumaya 3 gun var insallah dahada gider:KK6:

parkbyull parkbyull Bu sabahki kilom 71.7 listeye eklersin canim:KK15:
Tamam canım cuma günkü bildirimine ve takımın durumuna göre ekleyebiliriz ;)
morordek morordek Canım ben yeni döndüm memleketten. Akraba arkadas vs derken cok iyi gecmedi diyet acisindan. Sen beni en iyisi izne ayır. Ben toparlanayim öyle döneyim takimi olumsuz etkilemek istemiyorum
Canım kızlar da demiş izni düsünme diye. Bak herkes çok motive olmus durumda. Daha çok katılım gösterirsen bu motivasyon rüzgarından etkilenirsin diye düsünüyorum :) Tabi ki son karar senin.
Var canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğne:KK43: akşam 10 da vurdurdum. O zaman sıkıntı yoktu. Sabaha çok fena uyandım valla. Bu akşam 2. Vurulacak bakalım 5. Gün ne halde olacağım :olamaz: eşime diyorum ki şimdi sağa yatıyorum yarın ne tarafa yatacağım:KK61:
Canım insallah güzel sonuclar alırsınız, emekleriniz boşa gitmez :KK68:
Günaydın Kızlar, dün oğlumun sünneti vardı. İki gündür koşturmacadan giremedim. Neyseki sıkıntısız atlattık sayılır.
Hemen iki günlğk menümü yazayım morordek morordek
Pazartesi menü

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 fıstık

Öğle
3 kaşık makarna

Akşam
4 köfte
5 6 çatal patates
1 dilim ekmek

Şu 2..5 litre
Spor 30 dk bisiklet Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Geçmiş olsun canım, atlatmışsınız sünnet olayını :)

Tamam canım cuma günkü bildirimine ve takımın durumuna göre ekleyebiliriz :KK66:

Canım kızlar da demiş izni düsünme diye. Bak herkes çok motive olmus durumda. Daha çok katılım gösterirsen bu motivasyon rüzgarından etkilenirsin diye düsünüyorum :) Tabi ki son karar senin.

Canım insallah güzel sonuclar alırsınız, emekleriniz boşa gitmez :KK68:

Geçmiş olsun canım, atlatmışsınız sünnet olayını :)
22 haziran hedefime 1 kilo kaldi onumde 2 gun var ulasamasamda belki yakinlasicam suan cok mutluyum 2 kilo gitti gecen haftadan bgune:KK71: artık listeye gireyim brakmak istemiyorum sonuna kadr motive bi sekilde gitmek istiyorum :KK6:

Ya benn onceden 2 şeker kaşığı dolusu koyardim sonra 2 küp oldu o sonra 1 derken bugün hic katmadim
Harkasın tatlim :KK15::KK9:
Günaydın Kızlar, dün oğlumun sünneti vardı. İki gündür koşturmacadan giremedim. Neyseki sıkıntısız atlattık sayılır.
Hemen iki günlğk menümü yazayım morordek morordek
Pazartesi menü

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 fıstık

Öğle
3 kaşık makarna

Akşam
4 köfte
5 6 çatal patates
1 dilim ekmek

Şu 2..5 litre
Spor 30 dk bisiklet Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Hayırlı olsun cnm ve geçmiş olsun :dua:

Kızlar o kadar motive hissediyorum ki kendimi nobete gelmeden sabah suyumu hazırladım içine nane ve salatalik attım yanıma maden suyu yeşil çay ve metobolizma hızlandırıcı karışımımi hazırlayıp aldım çok mutluyum :eğlence:
Sabah sabah motivw olunca aksama kadr ole gidiyo dmi canim benide bu sekersiz 21 gun cok motive etti gercekten agzima daha 1 lokma bile kacamak almadim ne olursa olsun insallah hep bole devam eder:21:

Kızlar o kadar motive hissediyorum ki kendimi nobete gelmeden sabah suyumu hazırladım içine nane ve salatalik attım yanıma maden suyu yeşil çay ve metobolizma hızlandırıcı karışımımi hazırlayıp aldım çok mutluyum :eğlence:

Sabah sabah motivw olunca aksama kadr ole gidiyo dmi canim benide bu sekersiz 21 gun cok motive etti gercekten agzima daha 1 lokma bile kacamak almadim ne olursa olsun insallah hep bole devam eder:21:

Bayram yaramış :) süpersiniz kızlar
Cikilatacanavari Cikilatacanavari belki bayramda yaptığın kaçamaklar işe yaradı insan sonuçta diyetten de sıkılıyor kısa süreli kafandan atmak iyi gelmiş gibi

upload_2018-6-20_12-36-10.webp

Hala hedefini belirlemeyenler varmış. Ya da ben mi kaçırdım?
H hayalalemiveben 0zlem 0zlem Cherry Mom Cherry Mom gonulll gonulll rint rint

Kızlar bırsey danışmak ıstıyorum. Süpürge alacağım çok karar degıstırdım su zamana kadar.
En son fakır range elektronik toz torbasız süpürgede karar kıldım gıbı kırmızı olanı. 900 Watt mıs. Vatanda 400 lira. Sızce nasıl kullanan varmı aranızda.

Bayram yaramış :) süpersiniz kızlar
Cikilatacanavari Cikilatacanavari belki bayramda yaptığın kaçamaklar işe yaradı insan sonuçta diyetten de sıkılıyor kısa süreli kafandan atmak iyi gelmiş gibi
tesekkur ederim canim aslinda ramazan yaradi kndimi skmadan az yiyerek istedgimi yiyerek ve spor yaparak verdim kilo hatta ramazanda tam 3 kilo verdim bunada sukur bayramda aldgim 800 gr saymazsak byramdada abartmadn beslendim ama genede odem oldu onlarda hizla gtti oda baya motive erti beni :KK76:

Back
X