• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet zor ve sonra devam etmekte zor heleki bu zamanda.biz yine azı karar çoğu zarar deyip dengeyi bulmalı. Elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum. millete ayrı kendime ayrı zor oluyor dün millete princli yaptım biber dolma kendimë siyez buğday ve kinoalı. millete Karniyarik bana koz patlıcan. . millete baklava bana kuruyemiş karpuz. tek başına olsan daha kolay bebeler dondurma yiyo yalamiyorum bile.
Kıyamam ya dislamissin kendini ev halkından :KK48:

Evet zor ve sonra devam etmekte zor heleki bu zamanda.biz yine azı karar çoğu zarar deyip dengeyi bulmalı. Elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum. millete ayrı kendime ayrı zor oluyor dün millete princli yaptım biber dolma kendimë siyez buğday ve kinoalı. millete Karniyarik bana koz patlıcan. . millete baklava bana kuruyemiş karpuz. tek başına olsan daha kolay bebeler dondurma yiyo yalamiyorum bile.

Aynen ben de oyleyim. Genelde ayri ayri yapiyorum. Zor oluyo boyle. Evde sekerli bi dunya yiyecek var.

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari @parkbyull

Şekersiz 7. Gün
Kahvaltı
Sütlü filtre kahve
1 dilim ekmek üzerine krem peynir ve beyaz peynir

Ara
Sütlü filtre kahve

Akşam (17:30)
3 tam buğdaydan krep arasına tahin pekmez
Misafirim vardı @balpamuk ve biz hiç cısslara bulaşmadan sadece krep ve kahvelerle takıldık. Yarın şekersiz 2. günü olacak arkadaşımın. :rapci:

Ara (20:30)
1 içli köfte (kocam yerken dayanamadım yaaa, 1 tanecik yedim.)

Maden suyu

Su ve sporu bilahare yazıcim.

Aaa, Balpamuk takımdaydı değil mi? Görüşüyor musunuz? Neden ayrılmıştı?

Sağol canım valla nasıl dogdular nasıl büyüdüler hiç anlamadım çok hızlı geçti bu 8 ay kendime hic bakmamışım ama ona üzüldüm :110:

Zararın neresinden dönsen iyidir tatlım.
Hepimiz bir noktaya kadar kendimizi bırakma hatasını yaptık ama toparlanmasak bunun ucu yoktu. O nedenle hiç geçmişe pişman olma, başladığına sevin.

Aaa öyle mi, inşallah canım, allahım nasip etsin, en erken 13 günde belli oluyormuş, yapmışsın madem hiç moralini bozma. İnşallah güzel haber ver.
Sağol canım erken olduğunu bildiğim için moral bozmuyorum :spor:
canla başla önlem almaya uğraşıyorum asıl sen dikkat et kendine bu aralar :KK66:
Dikkat ediyorum canım. Evdeyim zaten, tatile denk gelmesi çok iyi oldu. :KK39:

selam kızlar o şehir senin bu şehir benim seyyah oldum resmen yaa geçen hafta urfada idim ptesi elazığa gittim ordan bingöl gece ankaraya döndüm bugün izmir e gidiyorum yarın manisa cumaya ankara evimi özledim bu koşuşturma arasında sizlere de merhaba diyemedim ses vereyim dedim ama @candy_candy yyi gördüm ikiz anası olmuş maşallah bi de büyütmüş wendigom da anne adayı
sevgili suzi sıra sende varmı yeni haber transferden çok detaylı okuyamadım allahım bebiş isteyenlere versin
kızlar az sonra uçağım kalkacak kend,nize iyi bakın ben fırsat bulunca gene uğrarım
Kolay gelsin çok yoğunsun ablacım. Gerçi abla dedim ama yaşını da bilmiyorum:-) umarım rahatsız olmazsın. Henüz yeni bir haber yok. Bu pazar test yapmayı düşünüyorum. Bakalım ne olacak:KK73:

Canım bence çok iyi gidiyorsun. Evdeki mücadeleni de takdir ediyorum. Eskiden olsa neler yerdin sibelcim, harikasın. Tartıda da sonucu görünce kimse bırakmak istemeyecek bence

Günaydın günaydın günaydın güzel hatuncuklarımmmm :KK200::KK200:
Hepinizden özür diliyorum dün hic ugrayamadım, dısarıda işlerim vardı. Menülere beni etiketliyorsunuz puanlamadan mesajları gecmek istemiyorum arada atladıgım olmasın diye. Musait olunca bakarım diyip toptan okuyorum mesajları. O sebeple de konusmalara katılamadımmm, simdi hepinize cevaplar yaziciiim :KK48:

Yoğunluk çok bu sıralar sanırım ördeğim. :KK200::KK200:

Sıradaki kişi olurum umarım. Bende geçen perşembe transfer oldum. Dün evlilik yıldönümümüzdü. Test için erkendi ama bir umut yaptım. Çıkmadı tabiki :63: bakalım pazar günü büyük ihtimal kan testi yaparım:KK55:

Çok istiyorum Suzancım ya.
Henüz çok erken ama inşallah önümüzdeki günlerde güzel sonuç çıkar, bizi de sevindirirsin. :KK72:

selam kızlar o şehir senin bu şehir benim seyyah oldum resmen yaa geçen hafta urfada idim ptesi elazığa gittim ordan bingöl gece ankaraya döndüm bugün izmir e gidiyorum yarın manisa cumaya ankara evimi özledim bu koşuşturma arasında sizlere de merhaba diyemedim ses vereyim dedim ama @candy_candy yyi gördüm ikiz anası olmuş maşallah bi de büyütmüş wendigom da anne adayı
sevgili suzi sıra sende varmı yeni haber transferden çok detaylı okuyamadım allahım bebiş isteyenlere versin
kızlar az sonra uçağım kalkacak kend,nize iyi bakın ben fırsat bulunca gene uğrarım

Maşallah, koşuşturmaca devam kaptanım.

Çok istiyorum Suzancım ya.
Henüz çok erken ama inşallah önümüzdeki günlerde güzel sonuç çıkar, bizi de sevindirirsin. :KK72:
Ayyyy canım çok mutlu ettin beni mesajınla. Bende bu aralar bu konuyu çok yazıp, grubu meşgul ediyorum diye düşünüyordum. Bende önce eşime sonrada size güzel haberler vermeyi çok istiyorum :KK200:

Ayyyy canım çok mutlu ettin beni mesajınla. Bende bu aralar bu konuyu çok yazıp, grubu meşgul ediyorum diye düşünüyordum. Bende önce eşime sonrada size güzel haberler vermeyi çok istiyorum :KK200:

Olur mu hiç Suzancım.
Burada minik bir aileyiz biz.
İnan ki güzel haberlerin bizi de çok mutlu edecek.
Hepimizin aklının bir yerinde var gelecek sonuç. Merakla ve heyecanla bekliyoruz.:KK200:

Olur mu canım meşgul etmek ne demek hepimiz duacıyız. İnşallah tez zamanda alırsın kucağına. Birbirimize omuz vermezsek dertleşmezsek ne anlamı kaldı buranın.

Sıradaki kişi olurum umarım. Bende geçen perşembe transfer oldum. Dün evlilik yıldönümümüzdü. Test için erkendi ama bir umut yaptım. Çıkmadı tabiki :63: bakalım pazar günü büyük ihtimal kan testi yaparım:KK55:
Daha erken Suzicim. Insallah haftaya güzel haberlerle gel :)
Kolay gelsin kaptanicem yine başlamışsın gezilere
Yoğunluk çok bu sıralar sanırım ördeğim. :KK200::KK200:
Anlamıyorum aslında hedefcim çok öyle iş bitirdiğim de yok neden vakit bulamıyorum, galiba çok verimsiz geçiyorum zamanımı. Bir de sabah yazdığım gibi girdiğimde menü puanlamam gerekiyor, hadi onları atlayıp normal mesajları okuyayım dediğim zaman arada kaçırdığım menüler oluyor falan. Ay aman ne yaptığımı ben de bilmiyorum bazen :KK53:
morordek morordek cuma gününe hedefime ulaşabilirsem kurabiye izni istiyorum.
Tamamdır hedefcim
Olur da bu balık hafızalı ördek unutur ve ceza yazarsa hatırlat lütfen kendime güvenemiyorum :bicak:

Olur mu hiç Suzancım.
Burada minik bir aileyiz biz.
İnan ki güzel haberlerin bizi de çok mutlu edecek.
Hepimizin aklının bir yerinde var gelecek sonuç. Merakla ve heyecanla bekliyoruz.:KK200:

Olur mu canım meşgul etmek ne demek hepimiz duacıyız. İnşallah tez zamanda alırsın kucağına. Birbirimize omuz vermezsek dertleşmezsek ne anlamı kaldı buranın.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim :KK200::KK200:

Ben de aksine, spor yapınca çok doymuş hissediyorum kendimi.
ya aslinda btun gun dengesiz beslenip yaji az beslenip aksamda spor yapinca dhaa fazla aclik hissediyorum ama normal olculu beslenip spor yapinca acikmiyorum ama canim bseyler istiyo ozmanda sporuma yazik diyip yemiyorum bsey:KK39:

S Suzi1704 canim daha cok erken test icin moralini bozma insallah guzel haberler vericeksin bize dualarimiz seninle :dua::KK200::KK15:

Daha erken Suzicim. Insallah haftaya güzel haberlerle gel :)

Kolay gelsin kaptanicem yine başlamışsın gezilere

Anlamıyorum aslında hedefcim çok öyle iş bitirdiğim de yok neden vakit bulamıyorum, galiba çok verimsiz geçiyorum zamanımı. Bir de sabah yazdığım gibi girdiğimde menü puanlamam gerekiyor, hadi onları atlayıp normal mesajları okuyayım dediğim zaman arada kaçırdığım menüler oluyor falan. Ay aman ne yaptığımı ben de bilmiyorum bazen :KK53:

Tamamdır hedefcim
Olur da bu balık hafızalı ördek unutur ve ceza yazarsa hatırlat lütfen kendime güvenemiyorum :bicak:

Bende de verimsizlik çok bu aralar ördeğim.
Havalar ısındı, herkeste bir moduna düşüklüğü, gerginlik var sanki.
1 saatte yapacağım işler 2 saat sürüyor resmen.

Unutturmam ben hiç merak etme :)

ya aslinda btun gun dengesiz beslenip yaji az beslenip aksamda spor yapinca dhaa fazla aclik hissediyorum ama normal olculu beslenip spor yapinca acikmiyorum ama canim bseyler istiyo ozmanda sporuma yazik diyip yemiyorum bsey:KK39:

S Suzi1704 canim daha cok erken test icin moralini bozma insallah guzel haberler vericeksin bize dualarimiz seninle :dua::KK200::KK15:

Kişiden kişiye değişiyor muhtemelen. Eşim de acıkır spor yapınca aslında.

Bende de verimsizlik çok bu aralar ördeğim.
Havalar ısındı, herkeste bir moduna düşüklüğü, gerginlik var sanki.
1 saatte yapacağım işler 2 saat sürüyor resmen.

Unutturmam ben hiç merak etme :)

Kişiden kişiye değişiyor muhtemelen. Eşim de acıkır spor yapınca aslında.
evet dgrudur canim

1.kesin sensin herhalde :işsiz: maşallah. .
İnşallah bakalım belki biri bir hamle yapıverir :KK48:

Hadi bakalım fensicim bu azmini korumanı diliyorum, bu haftayı birinci kapat bence :KK66:
Evet bana da güzel motivasyon olur ördekim. :KK50:

içli köfteden korkacak bir durumun yok içi kıymalı dışı ince bulgur az irmikli harç iki tanesi sağlıklı bir öğün bile sayılabilir kızartma olmadığı sürece :KK66:
Evet hep haşlama yerdik ama bu defaki kızartmaydı. :olamaz: Ama neyseki kızımla oğlum yardım ettiler. Yarısından biraz fazlasını yemiş oldum. Kar kardır :halay:

Back
X