• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahaha ayyyneen :)) şu gözlere baksana :KK53:yutmayızzz bizzz blonde ambition blonde ambition :))) şaka bir yana sevindim gelmenize spor yapanlar iyidir candır makbuldür :))
:KK60: ay yanliz benden beklentiyi yukselttiniz:KK57: yandm ben napicam ya kilo veremessem yuzunuze nasl bakarm artk diye utancimdan ac gezicem galiba:KK70: zorla kilo verdirir bu grup insana belli:-)

Teşekkür ederim canım:KK68: zaten şu süreçte ilk önceliğim sabit kalmaktı. 100-200 eksi olması da beni mutlu etti:halay:

Bence de çok güzel bir sonuç. En büyük tebriklerden birini sen hak ettin bence

Ve ve ve beklenen gün geldi çattı menü ve spor puanlamaları sonucu hafta birincimiz fancynancy fancynancy :sampiyon::sampiyon: Kendisini tebrik ediyor, şekersiz günlerine aynen devam etmesini diliyorum :KK48:

@karabiber01 bak farkında mısın takıma salı günü katılan candy_candy candy_candy bile senden çok puan almış :63: Kilo veriyorsun diye ses etmiyorum ama menülerin ramazandan beri hep eksik eksik

Yüzde birincisini ve haftalık hedef listesini de bildirimler tamamlanınca açıklayacağım

Eki Görüntüle 2163174

:sampiyon:5. Takım 576. Etap Menü ve Spor Birincisi:sampiyon:

Tebrik ederim fancynancy fancynancy . Seni geçmeye çalıştım ama başaramadım. Bilemediğin eli. öpeceksin derler. Tebrikler tekrardan

Evet kızlar ben ve arkadaşım blonde ambition blonde ambition 1.takımdan geldik ben izinliydim 60 kiloyla izne ayrılmıştım şu an 62.2 geliyorum toplamda 9 kilo vermiştim inşallah sizinle daha iyi kilolara ulaşacağız :anne:bizi kabul ettiğiniz için teşekkürler bu arada diyetisyene başladım hemen menü bildirimine başlayabilirim :KK24:
Hoşgeldiniz kızlar

Dünün menüsünü de yazayim

28.06.2018 persembe

Sabah: 1 tek şekerli Nescafe + 1 kızarmış ekmek
Oglen: 1 haşlanmış yumurta + 100 ml tuzsuz lor + 1 havuc
Ara: 1 yesil elma + 1 kase yoğurt
Akşam: 1 dilim ekmek + 1 tabak kıymalı yesil fasulye + 1 kase yoğurt

Spor: 40 dk yürüyüş (regl oldugum için çok yürüyemedim)
Su ne kadar içtim emin değilim dikkat etmedim

Canım pazar günü bir idrar testi patlatayım diyorum. Transfer sonrası 10. Gün olacak. Pozitif çıkarsa hemen kan veririm. Negatif çıkarsa da ne olur ne olmaz diye salı günü yani 12. Gün kan testi veririm. Yani en geç Salı’ya dananın kuyruğu kopacak. :bicak:

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımızdasın
Oooo pek faal pek aktifmişsin maşallah. Eeee şeyyy, spor odanı kullanabilir miyiz takımca :KK48::KK48:
Aramıza tekrar hoşgeldiniz. Bende 2 çocuk anası şimdilik hala evinin kadını morundayım. :kahve:
Hayat şu an çok hızlı akıyor bana pek bişi anlamıyorum çünkü hiçbirşeye yetişemiyorum :KK53:

Çokkk tatlısın fancyciğim
Cumaları bizim buralar şenlikli olur
:halay::rapci::21::p:KK3::cool::KK69::KK73::KK75::KK75::KK5::KK6::confused::KK36:
Vallahi ben de oku oku bitiremedim.

:sampiyon: 5. Takım 576. Etap Birincisi :sampiyon:

Bu haftamızın yüzde birincisi de hedef38beden hedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum :KK48::KK9:
tebrik ediyorum hedef38beden hedef38beden

Kızlar ben hemen bugünkü menümü yazayım sonra unutuyorum bu arada diyetisyene gidiyorum onuda belirteyim
Sabah 20 kiraz 3 dilim kavun 1 büyük mor erik
Ara 1 dondurulmuş muzla 5 hurmayı blenderdan geçirdim alın dondurma
40 dk spor 300 kalori yakıldı
Akşam 1 patatesle yarim avokadolu bol yeşillikli salata
1 lt detoks suyu ve yatana kadarda 2 lt suyu bitiririm
Ve arada bitki çayı 1 bardak hibiskus çayı akşamda kekik çayı icicem

Kızlar ben hemen bugünkü menümü yazayım sonra unutuyorum bu arada diyetisyene gidiyorum onuda belirteyim
Ay bu ne kadar guzel bir yaz menusu olmus boyle ya oohhh freş freş ne guzel hepsi bide spor yapilmis misss.... şu avakadolu patates salatasi kulagima cok hos geldi en yakin zamanda deniycem onu :dondurma: diyet dondurmada tam benlik zaten super:kk77:

Ay bu ne kadar guzel bir yaz menusu olmus boyle ya oohhh freş freş ne guzel hepsi bide spor yapilmis misss....
Canım ya çok iyi geldin bana hemen şimdi aslında aynı şeylerden sıkılmıştım biliyomusun meyveyi çok severim 5 günlük kahvaltım böyle hep yumurta peynir :kusmuk:bu çok iyi geldi canım kendimi çok hafif hissediyorum:dondurma:

Menün cok güzel canım
Yalnız sporun ne oldugunu yazarsan ben ona göre puanlayabilirim :)

Bende ilk nette görmüştüm youtube da bir sürü videosu var benim gibi fazla dışarı çıkamayalar için çok iyi tavsiye ederim
Squat girl'müş ismini duymustum ama o zamanlar sporları puanlamıyorduk
Dakikasına kaç puan versek? Başka yaptıgın sporlar var mıydı önceden Leslie, Jessica ya da Jillian gibi? Onlarla kıyaslayıp verebiliriz.
Leslie dakikası 1.5 puan
Jillian dakikası 3 puan
Jessica dakikası 2.5 puan

Back
X