Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler tatlım.

Evet ördeğim. Etmezsen daha iyi olur.
Çok da istemiştim ama işte..

Paylaş tabi ki şekerim.
Beraber bekledik sonuçta dimi :)

Ben kendi adıma konuşuyorum o bebisin herseyini merak ediyorum :KK36:

Ben de ben de :rolleyes:

S Suzi1704 kuzucum eskiler bilir ben Umut'u bu takımda doğurdum nerdeyse her şeyi yazıyordum :confused: aile gibi oluyoruz bir süre sonra senin bebiş de 5. takım bebisi olacak inşallah :emir_bebek:

Ay aşkolsun bak bir sürü anneyiz burada, her kafadan bir ses çıkarırız. :KK48: Umut paşamızda 5.takımın bebeği olmuştu inşallah seninki-ler de öyle olur. :anne:

Sağol canım benim. :KK15: Herkesin bünye farklı tabii. Bunu da bir deneyeyim bakalım. Zaten eskiden çok et tüketmezdim eşim seviyor diye protein ağırlıklıydı menüler. Neyse sonuca bakmak lazım. :KK45:

Ahahahaaaa sen kaçamak olayını yanlış anlamışsın hedefcim. :KK70::KK70:
Yaaaa çok mutlu oldum mesajlarınızı okuyunca :KK200:

Yani ben gibi :halay:
Az kaldı 2 ay sonra hemen geliyorum.
2019 yazina 90 60 90 gireceğim :KK48:
Şuan 71 kiloyum
Maşallah canım:nazar: başlangıcın kaç bilmiyorum ama kilon iyi duruyor. Benim başlangıcım 74.5 :bicak: bakalım bitiş kaç olacak:olamaz: gerçi öncelikle sağlıkla doğsun da ben de direk soluğu grupta alacağım:rapci:

Hanımlar sizleri 2 gruba ayırdım
Menü ve sporlarınızı puanlıyorum bildiğiniz gibi. Cuma günü bireysel birinciyi açıkladığım gibi toplamda en çok puanı toplayan takımı da açıklayacağım. O yüzden artık sadece kendinize değil takımınıza karşı da sorumlusunuz. Dağılımı rastgele yaptım. İzinde ve tatilde olanları dahil etmedim. @rint seni ekledim cunku tatilde olmana rağmen her gün menü bildirip spor yapmıştın diye. Eğer fırsatın olmayacaksa çıkaralım
@0zlem ve @candy_candy sizlerin de menüleri bir var bir yok o yüzden takıma karşı sorumluluk almayı kabul edecekseniz ekleyeyim? Şu an eklemedim.
Gruplarınız şöyle

İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da cumaya dek sussun :KK53:

Haftaya cuma performanslarınıza göre grupları değiştirme hakkı kaptanınızda saklıdır :KK53::KK53:
Ayy kaptanım ya beni etiketlediğini görünce haftanın 1.si oldum sandım:KK45: magickk magickk sen nerden çıktınn :))neyseki aynı grupdaymışız yoookksaaa sana çok güzel tatlı tarifleri göndercektim:KK53:

İşte buna çok sevindim :halay:
Suzicim ben yine bugün diğer gruplarda hafiyelik yaparken gördüm :)))) bakıyım dedim 1 2 kg veren var mı yok hep gram gram. Sonra birini artı gördüm pehhh dedim artı çıkmış birde övünüyor meğer hamileymiş :confused: o da kendine 10 kg hedefi koymuş :) ona göre grupta takılıyor bence sende öyle yapabilirsin :)

Ayy kaptanım ya beni etiketlediğini görünce haftanın 1.si oldum sandım:KK45: magickk magickk sen nerden çıktınn :))neyseki aynı grupdaymışız yoookksaaa sana çok güzel tatlı tarifleri göndercektim:KK53:
Canım benim bu verdiğim ödem büyük ihtimal çünkü o kadar kaçamak yaptım ki bu hafta acayip sıkı tuttum farklı bir diyet yapıyorum bundan sonra o kiloyu zor veririm yani :KK43:

Suzicim ben yine bugün diğer gruplarda hafiyelik yaparken gördüm :)))) bakıyım dedim 1 2 kg veren var mı yok hep gram gram. Sonra birini artı gördüm pehhh dedim artı çıkmış birde övünüyor meğer hamileymiş :confused: o da kendine 10 kg hedefi koymuş :) ona göre grupta takılıyor bence sende öyle yapabilirsin :)
:KK70:İyi ki hamile olduğunu farketmişsin. Benim de aklımda verdiğim kiloyu almak var :-) yani en fazla 11.5 kilo. Ama işte hala bir ton ilaç ve iğne kullanıyorum. Özellikle bu hafta çok şiştiğimi hissettim. O yüzden çok iddialı olamayacağım ama elimden geleni de yapacağım :KK24: olmadı bende o arkadaş gibi grubun bir kenarında kendi kendime oynayabilirim :KK70:

Hanımlar sizleri 2 gruba ayırdım
Menü ve sporlarınızı puanlıyorum bildiğiniz gibi. Cuma günü bireysel birinciyi açıkladığım gibi toplamda en çok puanı toplayan takımı da açıklayacağım. O yüzden artık sadece kendinize değil takımınıza karşı da sorumlusunuz. Dağılımı rastgele yaptım. İzinde ve tatilde olanları dahil etmedim. @rint seni ekledim cunku tatilde olmana rağmen her gün menü bildirip spor yapmıştın diye. Eğer fırsatın olmayacaksa çıkaralım
@0zlem ve @candy_candy sizlerin de menüleri bir var bir yok o yüzden takıma karşı sorumluluk almayı kabul edecekseniz ekleyeyim? Şu an eklemedim.
Gruplarınız şöyle

İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da cumaya dek sussun :KK53:

Haftaya cuma performanslarınıza göre grupları değiştirme hakkı kaptanınızda saklıdır :KK53::KK53:

haftaya beni de gruplardan birine alırsın değil mi ördekim. :KK66:

Menüm morordek morordek

Sabah hastanedeydik kahvaltı kaynadı
Orta boy kase müsli yarım yağlı sütle

Öğlen çay kahve...

Akşam
Şehriye çorbası
Kabak yemeği
İki kaşık yoğurt

Spor
Henüz yapmadım oğlumu uyutuyorum :bicak:
30 dk bisiklet yapacağım fazlası olursa eklerim ama pek sanmıyorum dün gece hiç uyutmadı oğlum :(

Back
X