Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam magickcim cuma listeye girersen mezun edelim seni

Oh süper gelsin puanlar

Seni pıtırcıklara ekliyorum o halde, zaten orada 2 kişiden ses yok
Ama lütfen kaçamak olmasın menülerinde candycim. Çikolataları sütlü değil bitter tercih et. O akşamki kokoreç de hiç olmamış... Artık grubuna karşı da sorumlusun :KK66:
Benim de içimden pıtırcık geciyordu :KK68:

Grubuma ve takımıma karşı sorumlulugumu yerine getireceğim hiç şüpheniz olmasin:KK5:

Tamam magickcim cuma listeye girersen mezun edelim seni

Oh süper gelsin puanlar

Seni pıtırcıklara ekliyorum o halde, zaten orada 2 kişiden ses yok
Ama lütfen kaçamak olmasın menülerinde candycim. Çikolataları sütlü değil bitter tercih et. O akşamki kokoreç de hiç olmamış... Artık grubuna karşı da sorumlusun :KK66:
Tamam kaptanım :KK76:

Günaydın
morordek morordek benşm cuma puanlamamda bir sıkıntı mı var acaba 15bin adım yürüyüşüm vardı 150puan o ediyor zaten bir de menüm vardı kaçamaklı ama 100puan da o
Canım kağıdını getir baksın hoca. aynen öyle oldu. lisede bir kağıda baksak hocam ona bu soruda çok bana az verdin gibi oldu

Selam kızlar. Annemin yanına yazlığa geldim. Akşama cumaki hedef listesini paylaşacağım. Yenisini de. :KK49: Çok sık uğrayamayabilirim. Spor ve menü bildirimi yapacağım sanırım sadece. Fazla gelemeyebilirim kızlar. Dünde çok fena kaçamak yaptım. Sonunda midyeci Ahmet’e gittik. :olamaz: Başka da bişi demiyorum. :KK22: Öpüldünüz fıstıklar.

Bireysel sıralama listesi hazırlanmış hanımlar:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-56599192

Şu anda yarışmacı olan arkadaşlar yarışma başlangıcından beri olan durumlarını kontrol edebilir.

parkbyull parkbyull ve hedef38beden hedef38beden sizleri ilk 10'a girdiğiniz için tebrik ediyorum :KK9::KK9:
Arkadaşlar ikinizi de can-ı gönülden tebrik ediyorum:KK9: çok güzel bir uygulama. Gelişimimizi görebiliyoruz. Bir öncekin de 33. Bunda da 16. Olmuşum:KK49:

Arkadaşlar ikinizi de can-ı gönülden tebrik ediyorum:KK9: çok güzel bir uygulama. Gelişimimizi görebiliyoruz. Bir öncekin de 33. Bunda da 16. Olmuşum:KK49:
Evet senin de ilerlemen çok iyi Suzicim
İnsallah doğumdan sonra hedefine ulaşıp mezun olacaksın :)

Back
X