Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hangi diyetmis o beraber yapalim mi :KK19:
Youtube ta videosu var cnm naz isminde bir kızın detoksu 3gun de 3 kilo yazınca çıkıyor valla yapalım hadi pazartesi başlayalım perşembe de hafif şeyler yeriz ohh deymeyin keyfimize :KK49:
O kızı instagramdan da takip ediyorum bn 92 kilodan 50 kiloya düşmüş degisimi muazzam :eğlence:

Ooo Süpersin. Bence başarırsın. Genelde detoksları beceriyoruz ama bi sonraki hafta cozutuyoruzya ona çok dikkat et
En kötü sabit gelsem sonraki hafta o bile kar cnm ya çok takıldım çünkü buralarda :110:

Youtube ta videosu var cnm naz isminde bir kızın detoksu 3gun de 3 kilo yazınca çıkıyor valla yapalım hadi pazartesi başlayalım perşembe de hafif şeyler yeriz ohh deymeyin keyfimize :KK49:
O kızı instagramdan da takip ediyorum bn 92 kilodan 50 kiloya düşmüş degisimi muazzam :eğlence:

En kötü sabit gelsem sonraki hafta o bile kar cnm ya çok takıldım çünkü buralarda :110:
Aaa benim yaptığım detoks. Zorlamıyo fazla. Gerçekten 3 kilo gidiyo. Ama benim bi sonraki hafta hezimeti.

Yapalım Özlemcim yaaa. Akdeniz’i denesek? Protein yüklenemeden o da güzel verdiriyor. Baktık olmuyor ekspresste yaparız.
Olur deneyelim 82-83 olmuşum ben ya nasıl böyle oluyor anlamiyorum spor da yapıyorum.
Sabah yumurta Peynir 1 dilim de ekmek yedim eksprese uymadı ekmek.

supermis bende takip edeyim ama ben vazgectim braz gzum korktu sonra alirsam verdgimi moralim bozulur :eek:

hihihihi:KK48::KK48:

Ordekim 80 den kurtulmam lazım :KK12:

Ertesi hafta kaçını geri aldın merak ediyorum cnm hatırlayamadım o_O
Rakamsal olarak hatırlayamıyorum baya geçti üzerinden ama ben artı gelmiştim sanırım bi sonraki hafta. Adet dönemine denk gelmişti aynı zamanda.

Verdiğimin hepsini almamıştım tabi. Ama geri aldığım 2 kiloya yakındı
Bende bir kere semizotu diyeti yapmıştım 4 5 gün boyunca sadece yoğurt semizotu sonrası 7 kg gitti migrren kusma ve ogün bugündür semizotu yiyememe geldi verdiğimide aldım tabi :))))

Back
X