Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın ballaaar;)
morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

sabah:
2 salatalık
1 kapya biber
2 incir
1 avuç kaju
2 kaşık yoğurt üstüne zerdeçal
1 kupa açık şekersiz çay

öğlen:
2 çatal spagetti makarna
1 fırın karnıyarık (kızartma değil)

akşam:
smoothie yapacağım..

dün akşam 15 dk ağır eliptik
150 mekik çektim..

su 4 litre ..
suyla derdim yopk yazın içerim..

bugün kbb ye gideceğim
cuma da iki randevum var
bu midem için komplike gideceğim doktorlara çünkü şişkinlik ve nefes darlığı mafetti..

ördekciğim 86 da ki uzun süreli takılmamı 74 de de yaşıyorum bir önerin var mı takıma zarar veriyorsa bu durum izne ayrılabilirim zaten yakın zamanda ağustos ayı için isteyecektim kararı sana bırakıyorum..yediklerimde ve egzersizlerimde sorun olmadığını görüyorsunuz..hatta istersen instagramıma da bak ben diyet hesabı kullanıyorum uzun zamandır ne yiyorsam resmi var ,hani yalan menü yazmıyorum ondan şettim :D

No kaçamak grubu nerdesinizzzz
Grupça felaketiz resmen fark atmışlar bize, hadi birlik olalım spor yapalım, dışarı çıkabilen yürüyüş yapsın çıkamayan bölgesel çalışsın puanları toplayalım
ben dün spor yaptım çok şükür :dua: valla kayınvalidemler de kahve içmeye geldiler de dedim her gün geliyorsunuz siz oturun ben bisiklet sürecem az :KK48: zaten yeter ki ben spor yapayım bişey demezler :KK51:

16.07.2018 pazartesi menüm

kahvaltı 8.00
kaşarlı tost
şekersiz çay

ara 9.30
şekersiz çay

öğle 12.00
4 adet fırın köfte
salata
1 kase mercimek çorbası

ara 16.00
kaşarlı omlet
150 ml portakal suyu

akşam 20.00
sebzeli et güveci
cacık
2 yk pilav

ara 23.30 (spordan sonra)
yarım kase çiğ çekirdek
şekersiz çay

spor
20 dk eliptik
10 dk düz bisiklet
50 mekik
25 squat

70,5 çıktı sabah Didemcim.

ne kadar az kalmııııııışş:rolleyes::rolleyes:

canım 88le mi başlamıştın gruplara baya bi vermişsin :KK9:

Aslında pek tatil sayılmaz gelin burda bizim çocuklarda bu yazı mersinde geçirecekler bende perşembeye kadar burdayım
Güzel kızının doğum günü kutlu olsun
teşekkür ederim kaptanım müsait bi vaktiniz olursa görüşelim yaa :KK51: ben öğle arası müsait olurum saat 2 de çıkıyorum saat ikide de 1 saatliğine müsait olurum sonra eve geçmem lazım. mersinin ne tarafındasın hangi ilçe yakın mıyız acaba :KK64:
valilikteyim ben saat 2 ye kadar buraya da gelebilirsin rahat otururuz sıkıntı olmaz :KK53:

morordek morordek kaptanım cumartesi sadece 90 puan yazılmış ama yanlış olmuş ben detaylı yazayım menümü
Cumartesi
Sabah klasik kahvaltı 1haş yumurta domates salatalık bir dilim ekmek

Öğlen yarım muz
Akşam ekmeksiz porsiyon döner ve ayran
Spor
Yarım saat bisiklet

Pazar günü
Omlet
Şekersiz çay

Akşam üzeri karpuz

Akşam yoğurtlu fasulye
Spor yok
Canım sen bir mesajında sanki menü yazmayayım sadece 30 dk bisiklet yaptım gibi bir şey yazmıştın ben de o yüzden 90 puan verdim sadece :)) Şimdi güncelledim
Umarım herkes iyidir kızlar.
Kaptanım morordek morordek malum, ben misafirler ve haftaya gidip geleceğimiz şehir dışı ve tekrar misafir maratonunda yaklaşık 1 ay daha katılımsız olacak gibiyim.
Eğer listeyi bekleyen arkadaşımız varsa haksızlık olmaması adına beni izne çıkarabilirsin.
Onun dışında, diyetime devam ediyorum. Direkt spor olmasa da günlük 15.000-20.000 arası yürüyorum. Şu an -0,5 kg eksideyim.
Hedefcim şu anda liste için sıkıntımız yok. Birçok arkadaşımız izne ayrıldığı için listede çokça yer var. Eğer tek izne ayrılma sebebin buysa bence ayrılma. Zaten yanlış hatırlamıyorsam 1 kere ayrıldın, bunu da kullanırsan yıllık izin hakkın bitecek. Eğer beslenmene dikkat ediyorsan cumaları bildirim yaptığın sürece bence kalabilirsin listede.
Aaaa benimde 1 tane pisicigim olmusss hemde en grisindennn:KK36::rolleyes:
Hayırlı olsun kedicigin de o sanki tee geçen hafta eklenmişti sana :KK48:
Ahahah iradesiz ben direk vazgeçtim detokstan akşam yeşil fasülke yiyeceğim :KK33:
Ya ben bu detokslardan hemencik tiksiniyorum :mad:
Bence detoks yapma ciklatım sen gayet iyi gidiyorsun. 8 lanetini de kıracaksın bence az kaldı
Menüm;
11:00
1 yumurta
1 d.tb ekmeği
Yarim kase maydanoz,nane
Salatalık domates

13:30
Yarım kase salata
400 ml ayran+2 yk yulaf ezmesi

15:00
Yarım şeftali
1 kayısı ,Yarım erik
8 kiraz

18:00
4 yk lübye
2 yk etsiz çiğ köfte
Bol salata
1 bardak ayran

2 kupa 5&1 bitki çayı
1 kupa yeşil çay

3 L şu
3 t.kahvesi

2.maden suyu

Az önce de yarım bardak sprite içtim:işsiz:

Spor;

30 dk eliptik
30 dk zumba
1000 ip :spor:

20 burpee
40 mutfak tezgahına tutunarak şınav
10 yerde şınav
20 mutfak tezgah köşesinden tutup bacakları yukarı çekme
1 dk plank
Oh oh spor mükemmel
Sprite olmayaymış iyiymiş
Teşekkürler kaptanım.
Yarın bildirimlere başlayacağım inşallah
Tamamdır rintcim
morordek morordek ben menü bildirimi yapacakmiyim yoksa sadece spor bildirimi mi yapayım bu arada bugün 40 dk bölgesel çalıştım yine :KK49:
Canım seni gruplara ekledim biliyorsun o yüzden menü de paylaşırsan iyi olur bu hafta da
Iyi gecelrr herkese bugunku menumu yazayim morordek morordek
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates

Ogleden sonra
Nohut yemegi
Pirinc pilavi
Yogurt

2 lt su
10 dk bacak hareketleri
30 dk leslie
Canım sen de gruplara katılmak istemedin ama zaten listede oldugun icin menü paylaşımı yapıyorsun :) Eklese miydim seni de? :)
İyi geceler kızlar
maşallah güzel kilolar verilmiş. ben tartilmadim bugün 28 tepsi su boregi yaptık yenge ler yaptı ben ortaci oyana buyana hiç fırsatım olmadı. veee 3 gündür berbat besleniyor um pzrtesi sonucu bende çok merak ediyorum inşallah 1 kilodan fzla almam . 23 nden sonra şekersize başlamayı
düşünüyorum. .
28 tepsi su böreği mi? :KK57:
Umarım hepsi kendiniz için değildir Sibelcim
GünaydınHoppa Epeydir yazamıyorum. Hamileyken 27 kilo aldim , bunu 18ini 18 gunde verdim. 1kilo da sonradan verdim. Bir buçuk aydir tartilmiyorum. En son 72 kiloydum. Su an bilmiyorum. Fazla su içiyorum. Faydasi oluyordur umarim.
Aa hoşgeldin Haticecim, doğum yaptın demek. Ne kadar oldu minikler? İkizdi değil mi yanlış hatırlamıyorum? :) Aramıza katılabilirsin eğer istersen tekrardan
morordek morordek Tatlım kızımı jimnastik kursuna götürüyorum. Saate baktım da sadece gidiş tam 20 dk sürüyor.Yavaş yürümüyoruz normal tempoda yürüyoruz.Bunu da spor olarak ekleyebilirim sanırım.:KK64:
Evet sayabiliriz Özlemcim, menülerine eklersin yürüyüşlerini

ördekciğim 86 da ki uzun süreli takılmamı 74 de de yaşıyorum bir önerin var mı takıma zarar veriyorsa bu durum izne ayrılabilirim zaten yakın zamanda ağustos ayı için isteyecektim kararı sana bırakıyorum..yediklerimde ve egzersizlerimde sorun olmadığını görüyorsunuz..hatta istersen instagramıma da bak ben diyet hesabı kullanıyorum uzun zamandır ne yiyorsam resmi var ,hani yalan menü yazmıyorum ondan şettim :KK70:
Hala sabit mi çıkıyorsun? Detoks yap diyeceğim ama zaten menülerin detoksvari hem smoothie tarzı
Smoothie içmeyip bünyeyi mi şaşırtsan? Normal diyet menüsü gibi hafif ama sağlıklı falan? Yani bilemedim...
Ağustosun ilk haftası mı izne ayrılacaktın? Bu cumaki duruma göre karar verelim istersen zaten 1 hafta falan kalıyor galiba...

Canım sen bir mesajında sanki menü yazmayayım sadece 30 dk bisiklet yaptım gibi bir şey yazmıştın ben de o yüzden 90 puan verdim sadece :)) Şimdi güncelledim

Hedefcim şu anda liste için sıkıntımız yok. Birçok arkadaşımız izne ayrıldığı için listede çokça yer var. Eğer tek izne ayrılma sebebin buysa bence ayrılma. Zaten yanlış hatırlamıyorsam 1 kere ayrıldın, bunu da kullanırsan yıllık izin hakkın bitecek. Eğer beslenmene dikkat ediyorsan cumaları bildirim yaptığın sürece bence kalabilirsin listede.

Bence detoks yapma ciklatım sen gayet iyi gidiyorsun. 8 lanetini de kıracaksın bence az kaldı

Oh oh spor mükemmel

Tamamdır rintcim

Canım seni gruplara ekledim biliyorsun o yüzden menü de paylaşırsan iyi olur bu hafta da

Canım sen de gruplara katılmak istemedin ama zaten listede oldugun icin menü paylaşımı yapıyorsun :) Eklese miydim seni de? :)

Aa hoşgeldin Haticecim, doğum yaptın demek. Ne kadar oldu minikler? İkizdi değil mi yanlış hatırlamıyorum? :) Aramıza katılabilirsin eğer istersen tekrardan

Aaa yeni farkettim ben ama:KK48:

Silikon vadisi şifa orucunu keşfetti
Yemek saatini sadece 15 dakika geçirince açlık krizlerine tutulanlar anlamayabilir ama dünya üç ila 10 günlük açlık süreçleriyle bedenini sağlıklı tutuyor, zihnini arındırıyor, iş verimini artırıyor. Silikon Vadisi’ndeki teknoloji devleri şifa orucunu keşfetti..

Hiç durmaksızın tüketiyoruz. Gıda, teknolojik cihazlar, ilişkiler... Biri bitince hemen ötekine geçiyor, üstelik tüketim hızımız düştüğünde bir şeyleri kaçırdığımız endişesi yaşıyoruz. Oysa daha fazla tüketmek bizi mutlu etmediği gibi giderek yalnızlaştırıyor, depresif bir ruh haline sokuyor.
Daha mutlu ve verimli bir hayat arzulayanlar ise birbirinden farklı formüller geliştirme gayreti içinde. Psikiyatristlerin kapısını aşındıran da var, farklı spor dallarıyla sağlıklı yaşamın peşinden koşan da..

Silikon Vadisi'ndeki girişimciler de daha uzun ve sağlıklı bir hayat için son yıllarda Mezopotamya'nın kadim geleneği şifa orucunu keşfetti. WeFast adlı bir grubun üyesi olan teknoloji guruları vücutlarını 36 saatlik oruçlarla resetliyor, daha konsantre ve başarılı oluyor. Bu oruçta ilk gün akşam normal bir yemek yeniyor. İkinci gün hiçbir şey tüketilmiyor. Oruç üçüncü gün sabah kahvaltıyla bitiriliyor. Üç günlük oruçtan sonra vücudun bağışıklık mekanizması yeni akyuvar oluşumunu tetikliyor, vücudun bağışıklık sistemi tamamıyla yenileniyor. Üstelik bu şekilde oruç tutanlar bunu yalnız yapmıyor. Teknoloji firmaları çalışanları 36 saatlik oruçları birlikte tutuyor. Çalışanlar hep birlikte yemek yiyip kampa giriyor, önemli projeler bir bir halledildikten sonra 36 saat sonunda oruç bitiriliyor. Bu şekilde konsantrasyon ve verim artıyor, yaratıcılığın tavan yaptığına inanılıyor.

Birçok ülkede uygulanan şifa orucu adlı yöntemin Ramazan ayında tutulan oruçla hiçbir ilgisi yok. 1-35 gün arasında değişen sürelerde tutulan şifa orucu Rusya, Azerbaycan, Almanya, Bulgaristan ve ABD gibi birçok ülkede çok popüler. Bu ülkelerde oruçla tedavi yapan merkezler bulunuyor.

Faruk Günindi Selahattin Dönmez (Geleneksel Tıp Dergisi Genel Yayın Yönetmeni)
Yemek yemek vücut için büyük yük

10 yıldır Türkiye'de ev hanımları, öğrenciler, CEO'lar, doktorlar, gazeteciler, siyasetçiler Silikon Vadisi'nin yeni keşfettiği su orucuyla metabolizmalarını sıfırlıyor.

İnsan vücudu oruç tutmaya, yemek yemekten daha yatkındır. Ben tedavi olarak iyileştirici açlığı (derviş orucu, su orucu) Aidin Salih Hanımefendi'den öğrendim. 2006'da kendisiyle hastası olarak tanıştım. Sekiz yıl dizinin dibinde talebeliğini yaptım. Bu sürede belki yüzlerce kez üç günlük (84 saat) su orucu, üç kere 10 günlük su orucu ve saymadığım kadar 36 saatlik oruçlar yaptım. Tüm bu oruçlardan sonra yemek yemenin yani sindirimin vücut için ne kadar zahmetli bir durum olduğunu fark ettim.

Hz. Adem Aleyhisselam yeryüzüne geldikten bir süre sonra karnı guruldar. Cennette böyle bir his bilmeyen Hz. Adem Aleyhisselam Allah'a yönelerek bu "derdin" ne olduğunu sorar. Bunun açlık olduğunu ve yemek ile geçeceği kendisine bildirilir. Hz. Adem kendisine gösterilenden yer. Ancak bir süre sonra da bağırsakları çalışmaya başlar ve kötü bir koku duyar. Çok utanır. Bu dert, öncekinden de fazladır. Oruçtan sonra işte sırasıyla önce midede oluşan açlığın zahmetini, sonra yemek yedikten sonra o zahmetin daha da büyüdüğünü bir Ademoğlu olarak anlayabiliyorsunuz.
Açlık, İslam'da övülen bir haldir. Allah'ın emrettiği Ramazan orucu dışında iyilik halinin sürmesi, nefsin ve arzuların eğitilebilmesi ve vücudun terbiye edilmesi için gerekli görülmüştür. Hatta uzun süre ilim taliplilerinin açlık yapmadan öğrenci olamadığı bir sistemin mirasçısıyız. Hz. Mevlana'nın dervişleri dergaha önce mutfaktan girerdi. Mutfakta yemek pişirir ama yemezlerdi. Çünkü o mutfakta "yemek pişmez, adam pişer"di. Adamın açlıkla piştiği bir kültüre sahibiz.
Niyetli/bilinçli açlıkla, aç kalmakla arasında dev bir fark var. İnsan doğada bilinçli olarak aç kalmayı tercih edebilen tek varlık. Aç kaldığınızda her an yiyecek bulma "korkusu" (İslam'da rızık endişesi) vücutta bazı hormonların salgılanmasıyla yıkıcı bir süreç başlatır. Teslimiyet/rıza/iç huzur ile başlayan açlık 10 gün de sürse vücuda iyilikten başka bir şey getirmez. Açlık ile hem vücutta depolanan enerji kaynakları enerjiye dönüşür, hem de metabolik atıklar, kireçlenmeler gibi atıklar çözülerek hücresel olarak su elde edilir ve diğer kısımlar vücuttan atılır. Yani esasen açlık-oruç süresince kötü olan ne varsa vücuttan atılır. Çünkü iyileşme içeriden dışarıya doğru olur. Ruhsal iyileşme de böyledir. Cerrahi şeyhi Muzaffer Efendi İngilizce education yani eğitim kelimesinin kökü olan 'educa'nın Latincede içeriden çıkarmak anlamına geldiğini söylüyor. Çünkü insan yaratılış itibariyle iyi olmaya yatkındır. İnsan vücudu da dış etkenlerin, tercihlerin, girdilerin terk edilmesiyle düzelme eğilimi gösterir. Bu, onun yaratılışında vardır.

Selahattin Dönmez (Uzman diyetisyen)

Metabolik kalkan oluşturuyor

Kısa süreli açlık bireyin başarı performansını artırmaz. Fakat 36 saate kadar yemek alımını azaltan kişilerin metabolizmasında olumlu etkiler meydana gelir. Kısa süreli açlık yerine bireylerin metabolik durumlarına göre sağlıklı besin seçimi ile uygun porsiyonlarda öğün planlamak başarı, dinç kalma, performans artırma hatta genç kalma açısından daha etkili. Çünkü kısa süreli açlık uzun vadede yorgunluk, halsizlik, açlık sonrasında aşırı yeme ataklarının gelişmesine neden oluyor. Yılda üç-dört kereyi geçmeyecek şekilde tutulan oruçların bedenimize etkileri sayısız.
Açlık serbest radikallerin miktarını azaltarak hastalıklar ve yaşlanma sürecini yavaşlatabilir. İnsülin direncini ve vücudumuzun enerji ocakları olarak belirttiğimiz mitokondride enerji azalmasını engelleyerek yaşlanmayı durdurabilir.

Bazı araştırmalar açlığın kronik hastalık oluşturmada görev alan genlerin çalışmasını azaltıp hastalıklardan koruyucu genlerin daha iyi çalışmasını sağlayabildiğini işaret ediyor. 36 saatlik açlık vücutta metabolik bir korumanın gelişmesine olanak sağlayabilir. Bu oruç, açlığı tetikleyen hormonları azaltıp tok kalmayı sağlayan leptin gibi hormonlarının normale dönmesine yarar, bu sayede de kısa sürede doymak mümkün olabilir.

Açlık bu sürede enerji harcamasını sağlar ve insülin seviyesini azaltarak yağ yakımını artırır. Bu sayede kan yağları düşebilir ve kolesterol yükselmesi de baskılanabilir.

Açlık Nobel getirdi
2016'da Nobel Tıp Ödülü, açlık mekanizmasının hücresel iyileşmedeki önemini ortaya koyan Japon bilim adamı Yoshinori Oshumi'ye verildi.

Hücrenin kendi kendini yemesi olarak da bilinen otofaji alanındaki çalışmalarıyla ödülü alan Ohsumi'nin buluşu açlığın kanser ve Parkinson gibi hastalıkların tedavisinde kullanılmasını öngörüyor.

Otofaji vücut stres altındayken çok daha fazla çalışıyor. Mesela oruç tutarken ya da açlık sırasında. Bu durumda hücre enerji üretimini kendi iç imkanlarını kullanarak yapmaya çalışıyor ve tabii ki ilk olarak çöpünü ve patojen bakterileri sindirerek başlıyor.

alıntıdaki bilgileri teyit etmedim ama açlık oruçlarının işe yaradığını şifa olduğunu hem çok okudum hem de çok duydum. ve kızlar ben çarşamba 19 ile başlayan 36 saatlik su orucunu her hafta aynı gün yapmaya karar verdim. başka bir sayfada da şöyle yazıyor

1 Günlük açlık

Sünnet oruçları her pazartesi ve perşembe günü tutulur. Bu, şüphesiz, oruç için en hayırlı günlerdir, fakat haftanın herhangi bir gününde de oruç tutulabilir. 1 günlük, 36 saatlik açlık orucu bu şekilde yapılır:

Pazar akşamı saat 19:00'dan itibaren hiçbir şey yenmez. Uykudan önce sinameki ya da magnezyum kalsine gibi bir bağırsak boşaltıcı içilir. Pazartesi sahurda bir şey yemeden büyük abdestin gelmesi için 1 bardak su içilir ve oruca başlanır. Kabızlık sorunu olanlar lavman da yapabilir. Kabızlık sorunu yoksa 1 günlük ve 3 günlük oruçta lavman yapmaya veya sinameki içmeye gerek yoktur. İftarda bir şey yemeden, 1 -3 yudum su ile oruç açılır. Fakat su içmek isteyenler istediği kadar içebilirler. Salı sabahı saat 07:00'de meyve suyu içilir veya meyve yenir ve bu şekilde 36 saatlik oruç tamamlanır. O gün, gün boyu yalnızca meyve suyu içilir, meyve veya salata yenir, akşama yakın yemek yenebilir. Oruç tatlı veya yemekle açılmaz. Oruç tatlı ile açılırsa, pankreasa tehlikeli bir biçimde yüklenilmiş olabilir. Yemek ile açılırsa bağırsağın burkulmasına yol açabilir.

1 günlük oruca devam etmek isteyenler, haftanın hep aynı gününü seçmeli, mesela her pazartesi ara vermeden devam etmelidirler. Çünkü vücut haftanın aynı günü tutulan oruca kolay alışır, oruç günü geldiğinde iştah kendiliğinden kesilir ve oruç rahat geçer. Farklı günlerde olursa, vücut şaşırır, iştah kesilmez ve oruç da kolay geçmez. Çocuk ve gençler oruca çok kolay alışır ve kısa zamanda tüm hastalıklardan arınır. Haftada 1 gün oruç tutanlar ve yemek düzenini bozmayanlar hastalık yüzü görmezler. Hastalıklardan ömür boyu korunabilmek için akıllı insan, haftada 1 gün oruç tutmayı ihmal etmez.

Yaşlıların gençler kadar kolay sağlığına kavuşması mümkün değildir. Onlar bütün temizlemeleri yaptıktan sonra 1 günlük oruca devam etmelidirler.

hem kazaya da niyet edip en azından yılda 40 gün kaza orucu tutmuş olurum. eşime de söyledim belki o da yapar bişey demedi. perşembeleri sporda da dinlenme günüm hem perşembe oruç tutmak da sünnet o yüzden en ideali o gün hem de ertesi gün tartı var :KK8: ben zaten çocuklar doğmadan önce pazartesi ve perşembe oruç tutardım umarım başarılı olurum biraz nefs terbiyesi olur

alıntıdaki bilgileri teyit etmedim ama açlık oruçlarının işe yaradığını şifa olduğunu hem çok okudum hem de çok duydum. ve kızlar ben çarşamba 19 ile başlayan 36 saatlik su orucunu her hafta aynı gün yapmaya karar verdim. başka bir sayfada da şöyle yazıyor

hem kazaya da niyet edip en azından yılda 40 gün kaza orucu tutmuş olurum. eşime de söyledim belki o da yapar bişey demedi. perşembeleri sporda da dinlenme günüm hem perşembe oruç tutmak da sünnet o yüzden en ideali o gün hem de ertesi gün tartı var :KK8: ben zaten çocuklar doğmadan önce pazartesi ve perşembe oruç tutardım umarım başarılı olurum biraz nefs terbiyesi olur
Onu bi kac kisi daha yapmisti sanki ben gecen seneler bu gruptayken ama kimdi hatrlayamadim yap bakalik iyi olur belki senin icin:KK19:

Günaydınlarrrr güne 500 iple basladim bi 500 daha geliyo brazdan dünü telafi etmem lazim :spor::spor:

şu ip atlamayı ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum yaa :KK14: çok ağırım ya dizimde sıkıntılı biraz sakatlık çıkmasın :KK53: bi de göbeğim langur lungur sallanır kesin :KK70: aa ben size hiç kendi 135 kilo halimi atmadım di mi dur atayım da görün halimi:olamaz:

morordek morordek canim evet ikiz. Emir& Eren. 2ay 1hafta oldu. Biraz daha zaman gecsin. Ondan sonra devam edeyim , listeye gireyim. :KK200:

canım hayırlı olsun ikizlerin benim de 8 aylık ikizlerim var :emir_bebek::emir_bebek: benimkiler kız ikra ve hira :KK200:

mayıs ayının sonunda çektirmiştim bunları arkadaşıma.. ramazan bitince diyete başlayacaktık :KK14: 135 kiloyum bu resimlerde

InShot_20180717_104158347.webp InShot_20180717_104335497.webp

bu da doğumdan 12 gün önce fotoları karıştırırken buldum çok seviyorum bu fotoyu onu da ekliyim :KK23:

InShot_20180717_104508317.webp

pilates topu yutmuş gibi görünüyorum :KK70:

ben dün spor yaptım çok şükür :dua: valla kayınvalidemler de kahve içmeye geldiler de dedim her gün geliyorsunuz siz oturun ben bisiklet sürecem az :KK48: zaten yeter ki ben spor yapayım bişey demezler :KK51:

16.07.2018 pazartesi menüm

kahvaltı 8.00
kaşarlı tost
şekersiz çay

ara 9.30
şekersiz çay

öğle 12.00
4 adet fırın köfte
salata
1 kase mercimek çorbası

ara 16.00
kaşarlı omlet
150 ml portakal suyu

akşam 20.00
sebzeli et güveci
cacık
2 yk pilav

ara 23.30 (spordan sonra)
yarım kase çiğ çekirdek
şekersiz çay

spor
20 dk eliptik
10 dk düz bisiklet
50 mekik
25 squat

ne kadar az kalmııııııışş:rolleyes::rolleyes:

canım 88le mi başlamıştın gruplara baya bi vermişsin :KK9:

teşekkür ederim kaptanım müsait bi vaktiniz olursa görüşelim yaa :KK51: ben öğle arası müsait olurum saat 2 de çıkıyorum saat ikide de 1 saatliğine müsait olurum sonra eve geçmem lazım. mersinin ne tarafındasın hangi ilçe yakın mıyız acaba :KK64:
valilikteyim ben saat 2 ye kadar buraya da gelebilirsin rahat otururuz sıkıntı olmaz :KK53:
Sporlar cezaya morordek morordek

mayıs ayının sonunda çektirmiştim bunları arkadaşıma.. ramazan bitince diyete başlayacaktık :KK14: 135 kiloyum bu resimlerde

Eki Görüntüle 2169689 Eki Görüntüle 2169690

bu da doğumdan 12 gün önce fotoları karıştırırken buldum çok seviyorum bu fotoyu onu da ekliyim :KK23:

Eki Görüntüle 2169691

pilates topu yutmuş gibi görünüyorum :KK70:
Karnın inmiş cnm ya

Hala sabit mi çıkıyorsun? Detoks yap diyeceğim ama zaten menülerin detoksvari hem smoothie tarzı
Smoothie içmeyip bünyeyi mi şaşırtsan? Normal diyet menüsü gibi hafif ama sağlıklı falan? Yani bilemedim...
Ağustosun ilk haftası mı izne ayrılacaktın? Bu cumaki duruma göre karar verelim istersen zaten 1 hafta falan kalıyor galiba...
bizim 6 ağustosta düğün var
kurbandan sonraki hafta da var
3 hafta memlekette olacam zaten yani ağustosun ilk haftasından eylülün ilk haftasını sayabilirsin ..
bu duruma göre kararı sana bırakıyorum takımın selameti daha önemli ben her türlü kırarım bunu ama bu üçüncü hafta hala sabitteyim..

Spor yapamazsam puan eksik olur diye istememistim canim. Yer varsa ekle istersen. Elimden geldigince yaparim.
morordek morordek canim evet ikiz. Emir& Eren. 2ay 1hafta oldu. Biraz daha zaman gecsin. Ondan sonra devam edeyim , listeye gireyim. :KK200:
Saglikla buyutun bebislerinizi.

Oh oh spor mükemmel

Tamamdır rintcim

Tamam o zaman :KK66:

Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsün Emir ve Eren :KK200::emir_bebek::emir_bebek:
Her zaman bekliyoruz canım, sadece diyet için değil muhabbete de bekleriz :)
bizim 6 ağustosta düğün var
kurbandan sonraki hafta da var
3 hafta memlekette olacam zaten yani ağustosun ilk haftasından eylülün ilk haftasını sayabilirsin ..
bu duruma göre kararı sana bırakıyorum takımın selameti daha önemli ben her türlü kırarım bunu ama bu üçüncü hafta hala sabitteyim..
Allah Allah ya.
Neyse bu hafta da zaten listede oldugun icin izne ayrılsan bile sabit olarak yazacagız. Ama 3 haftadır 1 gr gitmemesi ilginç.. Spora ağırlık mı versen biraz daha acaba?
Spor yapamazsam puan eksik olur diye istememistim canim. Yer varsa ekle istersen. Elimden geldigince yaparim.
No kaçamak grubuna ekleyeyim madem canım, sen kendi günlük sporunu yaparsan yazarsın zaten :)

Back
X