Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen 2 gun saf protein yapmayacak miydin canim? Ben bugun yaptim ama cok halsizdim. Yarin yapamayacagim sanirim.
Aslinda oleydi ama pazardan bir suru sebze salata malzemesi alinca bozulmasin dye persembe yapayim dedim bgunde cat kapi misfirim geldi kısır yapinca sadece ondan yedm bende bgunluk bole oldu yarin yapicam insallah safprotein:KK51:

Bugunku menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
3 minik dukan krep(1 yemek kasigindan)

Ogle
2 haslanmis tavuk but
Kucuk kase yogurt

Ara
1 bardak sut

Aksam
Oglenin aynisi

2 lt su
Spor yok malesef morordek morordek
Aslinda baya doyurucu bi menun olmus canim niye halsizdinki acaba istersen yarn yapma sen blirsin canim sagligindan onemli degil:KK19:

Aslinda oleydi ama pazardan bir suru sebze salata malzemesi alinca bozulmasin dye persembe yapayim dedim bgunde cat kapi misfirim geldi kısır yapinca sadece ondan yedm bende bgunluk bole oldu yarin yapicam insallah safprotein:KK51:

Aslinda baya doyurucu bi menun olmus canim niye halsizdinki acaba istersen yarn yapma sen blirsin canim sagligindan onemli degil:KK19:
Evet doyurucuydu canim. Hatta saf protein yaptigim gunlerde asagi yukari boyle yiyorum. Ama bugun halsizlik hissettim. Yarinki duruma gore bakicam artik.

Bgunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates biber
1 siyah zeytin
3 kare kasar peynir
Kk beyaz peynir
Cay

Saat 4 gibi
1 tabak kısır
2 bardak cay

Arada
sekersiz turk kahvesi

Su 2 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
600 ip atlama

Dun cardio yaparken dizlerimi cok zorladim sanirim bi dizimde cok agri var bgunluk bu kadr sporum yarin iyi olursa yapicam insallah

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari 50 puan cezam vardi canim
Hemen aldım cnm hiç kaçırmam :ıslık:

Menü
Sabah
3.5 yk yulaf sut ve kakaoyla pişmiş Üzerine çeyrek şeftali minik muzun yarısı 2 gün kurusu 1tk findik ezmesi ve biraz findik
Ara
Spora gitmeden önce çok acıktığım için yedim
2 kuru incir 1 hurma üzerine tahin
1 bardak süt
Akşam
1 firinda derisiz tavuk kalça
Salata
Yogurtlu semizotu Salata
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
4-5 uzum çeyrek muz
Şu 2.5lt
Spor
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk bisiklet
60dk ağırlıklı bölgesel çalışma

Dün çok yorulmuşum. Gece 12 ydı eve süpürge tutuyordum:)))

Dünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber peynır zeytın 1 dilim ekmek acı salçalı

Öğlen
1 yemek kaşığı tava güzeli patlıcanlı bı yemek

Akşam
Fırın tavuk
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
4 dılım karpuz

Spor yok mısafırler olunca yapamadım

morordek morordek

Back
X