- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #292.401
Evet hanımlar
Bana en yakın tartılarınızı yazın bakayım bu sabah olur, dün sabah olur. Artık kişiye özel menü oluşturacağım neredeyse
Hiç boşlamaya gelmiyormuşsunuz onu bir kere daha anladım.
Cumaya göre ekside misiniz artıda mı?
Hatırladıklarım:
@beyazinci veazaydidem sanki artıdayım yazmışsınız. Bu iki gün sıfır kaçamak, özellikle bugüne bol spor ve su, proteini bol menüler istiyorum. Mümkünse karbonhidratı da sıfırlayın. Yarın akşamı da erkenden hafif bir menü ile kapatın. Gözüm üzerinizde
Diğerlerine de durumlarına göre yazacağım
Ben hic soylemesem

Ben de bugun saf protein yapiyorum. Aksam da egzersizimi yaparsam super olur Yapabilirsem yarin da yapicam. Saf protein candirtamamdir kaptanim icini okumus gibi bgun saf protein yapiyorum bol bol horeket ve spor esliginde yesil cayimida demledim hadi bakalim ödemler![]()

Katiliyorum ben de. Tamamen psikolojik. Yoksa insan ac degilken neden biseyler yeme ihtiyaci duysunki? Benim tamamen stresten ona eminim.Canım yaptığımız kaçamakların çoğu psikolojik. Belki şu an mutsuzsun, hiç bişey umduğun gibi olmuyo yada zaman zaman kilo konusunda başarısız olmaktan kendine kızıyorsun bundan yiyorsun. Seni anlayan insanlarla birliktesin. Ben bu takıma girdiğim zaman en çok buna sevinmiştim. Kimseye kendimi uzun uzun anlatmam gerekmiyordu. Çünkü herkes hemen hemen aynı şeylerden muzdarip. Sana tavsiyem önce bi ruh halini düzeltmeye çalış. Sabah gülümseyerek şükrederek uyan. Başka güzelliklerin farkına var. Yanlış anlama sakın ahkam kesmek değil benimkisi. Kendim de aynen bu şekilde ilerlediğim için tavsiye sadece. Hiç birimiz dörtdörtlük değiliz. İnanır mısın İnternette bulduğum kilo verme ile lgili telkinleri bile dinliyordum yatmadan önce. Yemek yemek ihtiyaç olmaktan çok herşeydi benim için de.