Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet hanımlar
Bana en yakın tartılarınızı yazın bakayım bu sabah olur, dün sabah olur. Artık kişiye özel menü oluşturacağım neredeyse :KK53:
Hiç boşlamaya gelmiyormuşsunuz onu bir kere daha anladım.

Cumaya göre ekside misiniz artıda mı?

Hatırladıklarım:
@beyazinci ve azaydidem azaydidem sanki artıdayım yazmışsınız. Bu iki gün sıfır kaçamak, özellikle bugüne bol spor ve su, proteini bol menüler istiyorum. Mümkünse karbonhidratı da sıfırlayın. Yarın akşamı da erkenden hafif bir menü ile kapatın. Gözüm üzerinizde

Diğerlerine de durumlarına göre yazacağım

Ben hic soylemesem:bicak: dikkat ediyorum bu hafta ama cumaya sonuc ne olur bilmiyorum.
tamamdir kaptanim icini okumus gibi bgun saf protein yapiyorum bol bol horeket ve spor esliginde yesil cayimida demledim hadi bakalim ödemler:KK55:
Ben de bugun saf protein yapiyorum. Aksam da egzersizimi yaparsam super olur Yapabilirsem yarin da yapicam. Saf protein candir:KK76:

Canım yaptığımız kaçamakların çoğu psikolojik. Belki şu an mutsuzsun, hiç bişey umduğun gibi olmuyo yada zaman zaman kilo konusunda başarısız olmaktan kendine kızıyorsun bundan yiyorsun. Seni anlayan insanlarla birliktesin. Ben bu takıma girdiğim zaman en çok buna sevinmiştim. Kimseye kendimi uzun uzun anlatmam gerekmiyordu. Çünkü herkes hemen hemen aynı şeylerden muzdarip. Sana tavsiyem önce bi ruh halini düzeltmeye çalış. Sabah gülümseyerek şükrederek uyan. Başka güzelliklerin farkına var. Yanlış anlama sakın ahkam kesmek değil benimkisi. Kendim de aynen bu şekilde ilerlediğim için tavsiye sadece. Hiç birimiz dörtdörtlük değiliz. İnanır mısın İnternette bulduğum kilo verme ile lgili telkinleri bile dinliyordum yatmadan önce. Yemek yemek ihtiyaç olmaktan çok herşeydi benim için de.
Katiliyorum ben de. Tamamen psikolojik. Yoksa insan ac degilken neden biseyler yeme ihtiyaci duysunki? Benim tamamen stresten ona eminim.:KK43:

20180808_155224.webp

ya listeye alınmadığım için kızıyordum evet :oops: ama haklı olduğun için bişey diyemem ki ve inan ki senden çok da kendime kızıyorum. gerçekten çok istiyorum ama neden böyle olduğunu anlamıyorum :KK43: muazzam bi iştah ve yemek yeme aşkına sahibim :110: onu kıramıyorum bi türlü :KK14: yapmam gerekeni biliyorum ama yapamıyorum:KK14: en ufak bi engel hemen beni yolumdan çeviriyor.. mesela ne zaman ben diyete başlasam benim misafirim gelir ya da birine misafirliğe giderim hemen bırakırım diyeti yarın başlarım derim ama başlamam yarın sonra 1 hafta 10 gün sonra gene başlarım 3 gün 5 gün en fazla:KK11: zaten bi diyet günlüğüm var topu topu 3 sayfa https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/candy_candymin-resimli-saglikli-yasam-gunlugu.931018/ bazen okuyup çok ağlıyorum bazen de gülme tutuyor :KK53: her zaman her mesaj "bu sefer olacak" diye başlıyor ama olmuyor.. benim psikoloğa gitmem gerekiyor bence duygusal yeme bende zaten çok var aç değilim ama yemek istiyorum. hormonlarda bişey yok, vitamin kan değerleri hepsi iyi zaten diyet yapınca da gitmeye başlıyor o yüzden sağlıkla ilgili bi sıkıntı yok (ama insülin direncine baktıracağım) pko yok ona da baktırdım zaten doğurup duruyorum :-) tiroid de temiz :KK51:

ben de istikrarla bi diyeti sürdürmeyi çok istiyorum yapabileceğime de inanıyorum ama iradem zayıf heralde :silah: inşallah bu sefer olacak diyorum yine :dua: valla 3.takıma girdim, gittim 90 kilo üzeri grubuna da yazdım, kendi günlüğüme de yazıyorum, instada da hesap açtım :dondurma: 5 koldan sardım kendimi bu sefer :KK70::KK70: bi diyetisyen eksik kaldı onu da eylül sonu gibi (şimdi param yok :oops:) kesin kararlıyım başlıyorum. bu kadar sene de denemediğim bi diyetisyen kaldı :kızgın: ilk yapmam gereken şeyken di mi :olamaz:gerçi çok denedim tabi ama ikinci kontrole hiçbir zaman gitmedim şimdi haftalık kontrole gidicem :KK51:

seni de çok seviyorum ayrıca :KK15: gördüğüm en kontrollü kaptan sensin (kaptaniçem @toplight ım alınmasın o biraz yufka yürekli :KK19: ) takım olarak kıymetini bilmeleri lazım çünkü gerçekten kaptanlık emek işi bunu kaptan olmadan anlamak zor (iki haftalığına kaptan yardımcılığı yapıp kapanmak üzere olan bi grubu (5 mi 7 mi hatırlamıyorum) yenilere devredip kaçmıştım:KK48: her yiğidin harcı değil yani :KK70: bence harikasın :KK8:

o zaman neden gittin diceksin:KK45:hem listeye giremeyeceğimi anladım :KK48::KK48: hem de burası çok kalabalıktı ve herkes çok yazıyordu kemikleşmiş bi ekipti ben kaynayamadım arada takip edemedim iki gün giremiyorsun huuu takım uçmuş:KK55: o yüzden kaçtım arada göz kırpmak daha güzel:KK39:

Canim bende sağlıklı yasam merkezi diye biryere gittim belki bulunduğun yerdede vardir minik saglik ocagi gibi biryer kanser taramada vardi orda herhalde devletin kilolu insanlari zayıflama adina başlattığı yer özel değil inan ozelden güzel ilgilendi kan tahlilimi tek tek yorumladi gaza getirdi beni yolladi erkek doktordu genc biri eger varsa arastir böyle yeride deniyebilirsin en azindan aylik oraya gidecegim için daha duzenli olurum diye düşündüm o doktorla zatiflayan akarabami gördüm şok oldum

Dün 64.3 idim. Cuma sabıt gelırım ıns.

Ben hic soylemesem:bicak: dikkat ediyorum bu hafta ama cumaya sonuc ne olur bilmiyorum.
Kızlar sizin artı ya da sabit gelme hakkınız oldugunu pek düsünmüyorum. Biriniz geçen hafta artıdaydınız biriniz de sabit. Lütfen dikkat edin yarın cumadan önce son cıkıs. Çok hafif şeyler yiyin, karbonhidrat görmek istemiyorum menülerde ona göre :KK20:

Ben de telefonuma bi uygulama yükledim göbek eritme üzerine. 30 günlük bi program. Göbek egzersizleri yanında sabah gerinmesi ve yatma zamanı gerinmesi diye ayrı egzersizler de var içinde ben çok sevdim. Herkese tavsiye ederim
bu uygulamanin ismi canim ucretlimi bende bi deniyim istiyorum

Ben de bugun saf protein yapiyorum. Aksam da egzersizimi yaparsam super olur Yapabilirsem yarin da yapicam. Saf protein candir:KK76:

Katiliyorum ben de. Tamamen psikolojik. Yoksa insan ac degilken neden biseyler yeme ihtiyaci duysunki? Benim tamamen stresten ona eminim.:KK43:
saf proteinde meyve kuruyemiş var mı kızlar. bende katilayim diyorum sabah protein olduda arada meyve kuruyemiş var Sizinkileri takip edeyim

Slm kizlar yine sabahtan safprotein gunu olsun dyip baslayip aksami sebze meyve protein olrak bitiren bi tek benim sanirim :KK12:bu hafta hic motive degilim birisi beni tutup sirkelesin bosu bosuna gitti bu hafta:mad:
yoo bende varım diyimde moral olsun sana kaçamak için zor tutuyorum dışarıdayım tatlı için Kanıma girmeye çalışıyor eşim yok dedim kuşburnuyla idare etcem .yatarken yogurt

Kızlar sizin artı ya da sabit gelme hakkınız oldugunu pek düsünmüyorum. Biriniz geçen hafta artıdaydınız biriniz de sabit. Lütfen dikkat edin yarın cumadan önce son cıkıs. Çok hafif şeyler yiyin, karbonhidrat görmek istemiyorum menülerde ona göre :KK20:
Haklisin canim dogru soze ne denir. Bugun saf protein yaptim yarinda yapabilirsem cok iyi olacak. Cumaya etkisini goruruzlm umarim:dua:
Cuma hedefimin altındayım şuan kaptanım :KK54:çalışmalarım devam ediyor :))
morordek morordek
Supersin canim. :KK19:
Slm kizlar yine sabahtan safprotein gunu olsun dyip baslayip aksami sebze meyve protein olrak bitiren bi tek benim sanirim :KK12:bu hafta hic motive degilim birisi beni tutup sirkelesin bosu bosuna gitti bu hafta:mad:
Canim keske devam etseydin. Faydasini gorurdun illaki. Bosa gecen her gun hedefinden uzaklastiriyo seni. Oyle dusun. Giyecegin guzel ve kucuk beden kiyafetleri dusun:KK37:
saf proteinde meyve kuruyemiş var mı kızlar. bende katilayim diyorum sabah protein olduda arada meyve kuruyemiş var Sizinkileri takip edeyim
Yok canim saf proteinde meyve vs. Yok. Uc ogunde sadece protein olacak. Ara ogun yaparsan onlar da o sekil olacak.

Canım yaptığımız kaçamakların çoğu psikolojik. Belki şu an mutsuzsun, hiç bişey umduğun gibi olmuyo yada zaman zaman kilo konusunda başarısız olmaktan kendine kızıyorsun bundan yiyorsun. Seni anlayan insanlarla birliktesin. Ben bu takıma girdiğim zaman en çok buna sevinmiştim. Kimseye kendimi uzun uzun anlatmam gerekmiyordu. Çünkü herkes hemen hemen aynı şeylerden muzdarip. Sana tavsiyem önce bi ruh halini düzeltmeye çalış. Sabah gülümseyerek şükrederek uyan. Başka güzelliklerin farkına var. Yanlış anlama sakın ahkam kesmek değil benimkisi. Kendim de aynen bu şekilde ilerlediğim için tavsiye sadece. Hiç birimiz dörtdörtlük değiliz. İnanır mısın İnternette bulduğum kilo verme ile lgili telkinleri bile dinliyordum yatmadan önce. Yemek yemek ihtiyaç olmaktan çok herşeydi benim için de.
Kesinlikle katılıyorum. Psikolojik .Ben hemen yerken keyif alıyorum. Sevdiğim için yiyorum. 25 yaşıma kadar et yemedim. Kokusunu duyunca midem bulanırdı. Koku olayını hala çözemedim ama şu an inanılmaz keyifle yiyorum onu da. Mutlu oluyorum ya... Bir de çöl uzun süre çok çok yiyip kilo almadım. Şimdi durumu kabullenemiyorum sanırım

yoo bende varım diyimde moral olsun sana kaçamak için zor tutuyorum dışarıdayım tatlı için Kanıma girmeye çalışıyor eşim yok dedim kuşburnuyla idare etcem .yatarken yogurt
Bugün inanılmaz tatlı çekti canım. Offf her şey gözümün önünde. Ama madem tatlı dedim. 1 çk bal. Valla çok tatlı geldi kesti arzumu :<)

violin menünü göreyim canım benimki olmadı ozaman
çarşamba menü morordek morordek
sabah 10 buçuk
1 haşlanmış yumurta
2dilim hindi füme ve kaşar
3 zeytin
1 poğaça beyaz un yok karşık tahillı.
ara 1 armut
kuruyemiş
kaçamak isteği bastırmak için 1 kase nesfit sütle tarçınlı
4 buçuk
4 yk bulgur pilavı 2 yk nohut