Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ordekim günde 1 kilo nasıl verir bi insan ya bu kurallar dahilinde olmalı yasaklanmalı bu benim motivasyonumu düşürdü şu an
Biz bunu gündeme getirmeye çalıştık aslında bi ara toplight toplight kaptanım paylaşıma yazmıştı ama değişen bir şey olmadı maalesef :110:
Gezdim geldim tahminlerime göre ya 3.yüz ya 4. Peki biz 3. Olduk diyelim yüzdemin 0.30un altında ama 3.yüz notamiz mi silinecek sarı kart mi alacaz
Ay bilmiyorum ki nasıl olur performansı kaptaniçem yapınca göreceğiz :) Mantıken silinmesi lazım sonuçta ilk 3'e girenlerin tüm cezaları siliniyor

İnşallah cnm ama şu an o 14 kiloyu gördüm ya gidip deli gibi yemek yiyesim var benden bi halt olmaz diye
Canım sakın yapma öyle bişey. Haftaya o kişi kesin artı gelecek zaten bedeni için çok sağlıksız bişey yapmış belliki. Sen emin adımlarla bir daha kilo almamak üzere veriyorsun. Rahat ol psikolojini bozma.

İnşallah cnm ama şu an o 14 kiloyu gördüm ya gidip deli gibi yemek yiyesim var benden bi halt olmaz diye
ciklatım sakın öyle bi şey yapma
Saglıksız oldugunu hepimiz biliyoruz. İmkansız gibi bi şey oldugunu da. Lütfen aynen devam et, cok iyi gidiyorsun

Son düzenleme:
Bu arada mezunları karneleriyle birlikte tablolamaya başladım ilk sayfada. Tabi aslında bu takımdan çok daha fazla mezun var ama ben sadece benim kaptanlık dönemimdekilerden başlayabildim :)

Sırada kardelelen321 kardelelen321 var, onun da karnesi hazır olunca ekleyeceğim :)

Sonra da sanırım @beyazinci :)

S Suzi1704 cnm nasıl gidiyor hamilelik hiç ugramiyorsun buralara
İyiyim canım, bu zamana kadar hep stresli geçirdim. Her an kötü birşey olacakmış gibi. Şimdi de test stresi sardı. İnşallah bu da güzel geçer. Burayı arada okuyorum aslında :KK68: diyet yapmayı özledim :KK70:hayırlısıyla Doğumdan sonra buradayım :KK200:

İyiyim canım, bu zamana kadar hep stresli geçirdim. Her an kötü birşey olacakmış gibi. Şimdi de test stresi sardı. İnşallah bu da güzel geçer. Burayı arada okuyorum aslında :KK68: diyet yapmayı özledim :KK70:hayırlısıyla Doğumdan sonra buradayım :KK200:
Yaaa yerim seni 12 hafta bitmiş bile :KK200:
Cinsiyet de belli olabilir artık her an :rolleyes: bizim sormamızı beklemeden yaz mutlaka Suzicim :KK37:

Kaç haftalık oldu canım

Menüm;
09:00
1 elma+Biraz kavrulmamış yer fıstığı

11:00
3 yk yulaf ezmesi+1 c.b süt +çay kaşığının ucuyla bal

17:00
2 yumurta ile menemenn
Salatalık
Yarım su bardağı yogurt
1,5 dilim tb ekmeği

3 t.kahvesi
3,5 L

Spor:
5 dk zumba +250 jumping jack ile ısınma

30 dk 5 kg dumbel ile kalça bacak (squat ve lunge çeşitleri)

20 squatı kızımı boynuma oturtarak yaptım (30 kg)

40 dk ZUMBAAA

100 ip atlama

Ayy seni gördükçe ben de heyecanlanıyorum benim çalışmalara da az kaldı önümüzdeki ay itibariyle her an hamile olabilirim çok güzel bi duygudur eminim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini temiz tut tüm testler temiz çıkacak inşallah

Ayy seni gördükçe ben de heyecanlanıyorum benim çalışmalara da az kaldı önümüzdeki ay itibariyle her an hamile olabilirim çok güzel bi duygudur eminim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini temiz tut tüm testler temiz çıkacak inşallah
Yaaa cidden mi ciklatim başlıyor musunuz calismalara :anne:
Eşin bedelli yaptı değil mi ne zaman gidiyor?
Benim dediğim oldu valla ordekim diğer takımlara gore biz masallah çok iyiyiz
Evet ya başta kötüyüz sanmıştım ama herkes batmış bayramda :KK53:

Yaaa cidden mi ciklatim başlıyor musunuz calismalara :anne:
Eşin bedelli yaptı değil mi ne zaman gidiyor?

Evet ya başta kötüyüz sanmıştım ama herkes batmış bayramda :KK53:
Ne zaman gideceği belli değil cnm ya ama ilk başvuruyu yaptık artık sıra bebise geldi 21 gün çok uzun değil çünkü

Back
X