Listede bu hafta 5 kişi kaldık
Takımın çoğu izinde. Dur bi dürteyim izindeki hatunlarımızı ki bir an önce listeye girsinler takım daha da hareketlensin
fancynancy
haydi kuzucum artık listeye alalım seni lütfen. Bak izne ayrılalı 5 ay olmuş ve 79.5 kg ile. 1 ay daha geçse ekstrem durumdan listeye alabilecek düzeye gelmişsin (aslında bu hiç iyi bir şey değil biliyorsun değil mi?

). Biliyorum bir türlü toparlanacak fırsatın olamadı ama hayat akıp gidiyor, hep bir şeylerin arkasına ertelersek o vakit hiç gelmeyecek. Hadi artık senden güzel adımlar bekliyorum
0zlem
'im Özlemim ah Özlemim... Sen de ekstrem durumdan listeye girebilir durumdasın ama 2 gün diyet yapıp 3. gün bozuyor gibisin

Sonra da hooop tekrar 80'lere çıktım diyorsun. 75,5 kg ile ayrılmışsın izne, bak ne kadar güzel inmişsin, yapabiliyorsun aslında! Hadi o iradeyi bul artık kendinde ve dön aramıza.
hedef38beden
senin üzerine hiiiç gitmiyorum çünkü ara vermek istediğini biliyorum ama yine de listeye dönmeni çok isterim
balpamuk
Esraaaaa artık hadi temelli gel aramıza, bir görünüp bir kaybolmaaa. Seni mezun edelim yahu :) Kızın okula da alışmıştır umarım, işlerini yoluna koyduysan gel ufaktan :)
evlaefe
geçenlerde yazdın, yeni konuştuk, hadi sen de işlerini bitir de dön artık. Hep döneceğim döneceğim diyorsun, görelim seni de aramızda :)
Cikilatacanavari
ciklatım sen ne yaptın, cenazeniz vardı. O sebeple bir şey diyemiyorum. Biliyorum ki gelir yazarsın, bırakmazsın azimki hatunum
H
hayalalemiveben
senden ne var ne yok? İzne ayrıldın, sonra kayboldun gittin. Biraz mola dedin, bence yeterince mola verdin. Dönmek istemez misin artık? :)
@azaydidem Didemcim sen ne yaptın, diyetisyene başlayacağım diyordun? Gerçi başlasan aramıza da dönerdin diye tahmin ediyorum ama arayı çok uzatma benceee :)
@melampusefe aa bir kaçak dahaaa :) Hadi seni de motive edelim bak mezuniyetine ramak kalmıştı, bi silkelenip kepi al artık :))
ve ve ve @emnis emnisoğlu :)) Gitmedi mi misafirlerin, hadi artık bak
rint
de seni bekliyor benceeee. Sen dönünce müthiş ikili olacağınıza eminim, listelerin tozunu attıralımmmm
İzindekileri bitirmişken mezunlarımıza da bir selam edelim:
@beyazinci hadi bak senin de son birkaç kilon kalmıştı mezuniyete rağmen, onları da atıp süper hafif olmaya ne dersiiiinnn?
@kardelelen321 ve @si_bel siz zaten buradasınız, hiç bırakmayın bizi diyorum o yüzden