Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senden gizli saklım mı var bea :KK68: 72,0 tam Allahın izni ile bugün haftanın ikinci günü inşaallah cumaya kadar -1 en az yaparım gözüm daha yüksekte yeter gari 6 lı rakamları görmek istiyorum ,hayal etmek başarmanın yarısıdır :KK37::KK75:
Bak işte kaç benden canim kilin 72 imiş benim 73.4 sana yetismeden uzaklasmaya çalış

A ben sana durumla ilgili bir mesaj yazacaktım dün, unutmuşum
Sen eski üye olduğun ve izne ayrıldığın kilonun çok daha üstünde olduğun için ekstrem durumdan listeye girme hakkın var. Cumaya kadar kilo verme durumuna ve listenin durumuna da bir bakalım, ona göre bu hafta ya da öteki hafta alırız :)
Gerçekten mii yihuuu gerçek olsun çünküü :)) çok çalışcam takımı hayal kırıklığına uğratmıcam.

Gunaydin arkadaşlar
Az önce diyetisyen randevumdan geldim 73.4 geldim gecen ay 76.9 diye kaydetmisler beni buuu doktor çok hosuma gitti kizlar inanin seninle okadar çok konuşuyor motive ediyor adim sayar yukletmisti telefonuma ve her hastanin telefonunu eline alip takip ediyor aldi el8ne tek tek inceledi tebrik etti arkadasimida telefonun yoksa bile kola takilan adimsayar almasini istedi bu konuda taviz vermiyorum dedi devlete ait biryerin bu kadar ilgisine şaşırdım doğrusu şimdi 16 kasim düz 70 olmanizi istiyorum dedi

Çok şanslısın canım valla buradakiler herkese aynı listeyi verip şutluyo

Gunaydin arkadaşlar
Az önce diyetisyen randevumdan geldim 73.4 geldim gecen ay 76.9 diye kaydetmisler beni buuu doktor çok hosuma gitti kizlar inanin seninle okadar çok konuşuyor motive ediyor adim sayar yukletmisti telefonuma ve her hastanin telefonunu eline alip takip ediyor aldi el8ne tek tek inceledi tebrik etti arkadasimida telefonun yoksa bile kola takilan adimsayar almasini istedi bu konuda taviz vermiyorum dedi devlete ait biryerin bu kadar ilgisine şaşırdım doğrusu şimdi 16 kasim düz 70 olmanizi istiyorum dedi
tebrikler tatlım eminim sen 70 olacaksın bir dahaki aya

günaydınlarrrrrr

arkadaşlar doğum günü mesajları için teşekkürler dün modum çok düşüktüğ ama bugün keyifliyim dün akşam bir hasta ziyareti bir arkadaş ziyareti derken eve girdiğim gece 2 idi koca kişisi nerdeyse evden kovacaktı bu saate kadar nerdesin diye :duduk::duduk: haksız da sayılmaz şimdi doğruya doğru sabah duş alıp işe geldim 3-4 saatlik uylku ile bir arkadaşım çiçek göndermiş ama isim yazmamış şimdi merakla kimin gönderidğini arıyoruz:KK53::KK53:
bu arada ördeğim annenin de doğum günü kutlu olsun 1 gün ara ile doğmuşuz ona da mutlu yıllar
fancy cim insta durum da vardı resim sanırım ördeğim orda görmüş saçlarımı
Doğum günün kutlu olsun kaptanım nice nice mutlu yıllar :KK200:

Gunaydin arkadaşlar
Bravo edacım azmine hayranım. Doktorunu sevmen çok güzel. diyete sıkı sıkı sarılman takdire şayan. 16 kasımda 70 olacağına eminim. Böyle devam et bana da güç veriyorsun.

20181016_120649.webp öğlen yemeğim 4 yemek kaşığı kabak ve salata

Bravo edacım azmine hayranım. Doktorunu sevmen çok güzel. diyete sıkı sıkı sarılman takdire şayan. 16 kasımda 70 olacağına eminim. Böyle devam et bana da güç veriyorsun.
Çok sağol birtanem inan sizlerde yapabilirsiniz,eskiden 1 haftada 3 kilo vermek isterdim ama simdi 1 ayda 3 buçuk kilo vermisim ve bu beni artik mutku ediyor doktor bilmiyorum kendini sevdirmek için elinden geleni yapıyor bütün danisanlar çok memnun birde bu doktor erkek bir kan tahlilini bile tek tek yorumluyor sana

Çok geçmiş olsun annesi
Sağol canım
Ateşi arttı biraz maalesef
Evet ya kaptanım yeni gelen arkadaşımız çok kararlı listemizde olursa çok iyi okur
Evet bence de öyle görünüyor. Ama şimdi listeye kilo almış olarak gireceği için hani olur da ortalamamız 0,3 sınırına yakın falan olursa o sebeple haftaya kalabilir dedim :)
senden gizli saklım mı var bea :KK68: 72,0 tam Allahın izni ile bugün haftanın ikinci günü inşaallah cumaya kadar -1 en az yaparım gözüm daha yüksekte yeter gari 6 lı rakamları görmek istiyorum ,hayal etmek başarmanın yarısıdır :KK37::KK75:
Yakındır bence 6'lara inişin, aynen devam
Gunaydin arkadaşlar
Süper gidiyorsun Edacım diyetisyenin de iyiymiş çok şanslısın.
Gerçekten mii yihuuu gerçek olsun çünküü :)) çok çalışcam takımı hayal kırıklığına uğratmıcam.
Evet hadi o zaman performansını bekliyoruz :)

bende sevdim bu saç modelini bugün nedense modum çok düşük kendimi çok şişko kötü hissediyorum belki şu son dönem sürekli hastanelerde olmak çok yordu beni ama artık yeter demenin zamanı geldi yarın benim dıoğum günüm artık yeni bir yaş yeni güzelliklerle gelsin istiyorum

Doğum günün kutlu olsun kaptanım. Nice mutlu yıllara. :KK200::KK200:

Biz iyileştik gibi ben fire vermeyeydim :cry: Ayağımı burktım yaaa, sek sek sekerek mahmure modundayım. Nasıl oldu anlamadım da, tarak kemiğimin olduğu kısım sağlı sollu çok acıyo. Biraz dinlendirince geçiyor biraz üstüne basınca yine başlıyor. Buna da hayır olsun.

Çok geçmiş olsun Fancycim.

Aynen ben de mesela bugün 3 4 kornişon turşuya izin olduğunu öğrendim :)

Benim ilk yaptığım zamanlarlar kornişon yasaktı. Sonradan eklenmiş ama ben verilen kiloyu azaltacağını düşünüyorum tuzdan dolayı.

Gunaydin arkadaşlar

Harikasın karabibercim. En güzeli zaten ufak ufak vermek.

Back
X