- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.581
Hoşbulduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk
Tam olarak kurtulamadım şekerim hala tez düzeltmeleri ile ugrasmam gerekecek ama zor kısmı atlattım diyebilirim :)
Denizcimm hosgeldin sen de
O kadar sevindim ki pozitif sonucaNe kadarlık hamilesin şu an? Dilerim sağlıkla kucagınıza alırsınız. Sağlık problemlerin de en kısa sürede hallolur umarım ki
1senede +13HoşbuldukCherry Mom kilo alarak dönen, şimdilik veremeyecek olsam da ileride kesin verecek olan birisi olarak döndüm. Geçen sene bu zamanlar hafiftim nasıl bu kadar hızlı ağırlaştım çok fena :) sende durumlar nasıl?
Benim tabloda yazdıklarım mı ?Canım sabah kalktım 70 ti... Bekliyorum... Birde geçen haftaki kilolar değil bir önceki haftanın kiloları bu
Evet birinci olduğumuz haftanın kilolarıBenim tabloda yazdıklarım mı ?
Ama o hafta ben yoktum listede ki ilk sayfadan aldımEvet birinci olduğumuz haftanın kiloları
Aa evet çok minikmiş henüz, hayırlısı olsun :)Haftasını tam bilmiyorum henüz çünkü ultrason randevum gelecek Çarşamba canım. Adet tarihine göre 7. Hafta gibi ama kan testlerine göre bir kaç gün geç tutundu. Haftaya çarşamba ilk ultrason randevusunda her şey yolunda mı, kaç haftalık öğreneceğiz. Daha çok küçük yani kuzum :) ama saolsun ufaktan şekerimi yükseltmeye başlamış. Bugün aç ve tok ölçtüm çok yüksek değil ama sınıfların üstünde çıktı.
Sen nasılsın canım ? Umut paşa nasıl?
Sen de epey stresli zamanlar geçirmişsin ama şimdi daha sakin galiba sadece jüriyi bekliyorsun değil mi? Sonrası için planların neler? Umut’un da en güzel zamanları seni zorluyor olabilir ama tam sevmelik dönemleri olduğu için bir o kadar da eğlendiriyor olmalıAa evet çok minikmiş henüz, hayırlısı olsun :)
Umut 2 yaşını bitirdi tam bir yaramaz çocuk kıvamında :) Kıpır kıpır enerjisine yetisemiyoruz, iyi neyse ki :)
Ben de bu arada doktorayı bitireceğim artık, agustos sonunda juriye giriyorum. O yüzden çok yoğundum geçtiğimiz aylarda :)
Aynen haftaya silkelenmek lazım daha bayram gelmeden dağıldıkSelam herkese telefonum acilmiyo maalesef ondan giremedim
Ben sabitim 76.9 yani regl olmama ragmentoplight
Cherry Mom
Yani bu ne demekmelita09 haftaya dereceye oynuyoruzz
Bende de aynı sorun var siteden kaynaklı sanırımSite mi yavaşlık var yazdıklarım gitmiyor iki saat açılmıyor sayfa
(91,9/91,5/0,4/%0,44)kardelelen321 sen ne yaptın gitmiş mi biraZ kilo ? :) Listede olmasanda yaz canım