Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dennisgo dennisgo hoşgeldin sende benim gibi kürkçü dükkanına geri dönen eski bir üyesin sanırım :confused:
Hoşbulduk Cherry Mom Cherry Mom kilo alarak dönen, şimdilik veremeyecek olsam da ileride kesin verecek olan birisi olarak döndüm. Geçen sene bu zamanlar hafiftim nasıl bu kadar hızlı ağırlaştım çok fena :) sende durumlar nasıl?

Canım sabah kalktım 70 ti... Bekliyorum... Birde geçen haftaki kilolar değil bir önceki haftanın kiloları bu

Tam olarak kurtulamadım şekerim hala tez düzeltmeleri ile ugrasmam gerekecek ama zor kısmı atlattım diyebilirim :)

Denizcimm hosgeldin sen de
O kadar sevindim ki pozitif sonuca :KK200: Ne kadarlık hamilesin şu an? Dilerim sağlıkla kucagınıza alırsınız. Sağlık problemlerin de en kısa sürede hallolur umarım ki

Haftasını tam bilmiyorum henüz çünkü ultrason randevum gelecek Çarşamba canım. Adet tarihine göre 7. Hafta gibi ama kan testlerine göre bir kaç gün geç tutundu. Haftaya çarşamba ilk ultrason randevusunda her şey yolunda mı, kaç haftalık öğreneceğiz. Daha çok küçük yani kuzum :) ama saolsun ufaktan şekerimi yükseltmeye başlamış. Bugün aç ve tok ölçtüm çok yüksek değil ama sınıfların üstünde çıktı.

Sen nasılsın canım ? Umut paşa nasıl?

Hoşbulduk Cherry Mom Cherry Mom kilo alarak dönen, şimdilik veremeyecek olsam da ileride kesin verecek olan birisi olarak döndüm. Geçen sene bu zamanlar hafiftim nasıl bu kadar hızlı ağırlaştım çok fena :) sende durumlar nasıl?
1senede +13 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: hamilelikte 7 8;kg almıştım düşün çocuk zaten 4 kg doğdu :))
Sende hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

Haftasını tam bilmiyorum henüz çünkü ultrason randevum gelecek Çarşamba canım. Adet tarihine göre 7. Hafta gibi ama kan testlerine göre bir kaç gün geç tutundu. Haftaya çarşamba ilk ultrason randevusunda her şey yolunda mı, kaç haftalık öğreneceğiz. Daha çok küçük yani kuzum :) ama saolsun ufaktan şekerimi yükseltmeye başlamış. Bugün aç ve tok ölçtüm çok yüksek değil ama sınıfların üstünde çıktı.

Sen nasılsın canım ? Umut paşa nasıl?
Aa evet çok minikmiş henüz, hayırlısı olsun :)

Umut 2 yaşını bitirdi tam bir yaramaz çocuk kıvamında :) Kıpır kıpır enerjisine yetisemiyoruz, iyi neyse ki :)
Ben de bu arada doktorayı bitireceğim artık, agustos sonunda juriye giriyorum. O yüzden çok yoğundum geçtiğimiz aylarda :)

Aa evet çok minikmiş henüz, hayırlısı olsun :)

Umut 2 yaşını bitirdi tam bir yaramaz çocuk kıvamında :) Kıpır kıpır enerjisine yetisemiyoruz, iyi neyse ki :)
Ben de bu arada doktorayı bitireceğim artık, agustos sonunda juriye giriyorum. O yüzden çok yoğundum geçtiğimiz aylarda :)
Sen de epey stresli zamanlar geçirmişsin ama şimdi daha sakin galiba sadece jüriyi bekliyorsun değil mi? Sonrası için planların neler? Umut’un da en güzel zamanları seni zorluyor olabilir ama tam sevmelik dönemleri olduğu için bir o kadar da eğlendiriyor olmalı

toplight toplight kaptanım sen kendini ekleyip bir göz gezdirirsin

toplight(79/
Nurumcan94 (85,9/88/-2.1/%-2.44)
Leyl-i-fer (76,9/)sabit
melita09 (69,8/69.7/0.1/%0.14)
emnis(79.4/78.5/0.9/%1.13)
matruj1 (62.9/62.8/0.1/%0.15)
alwaysnforever (56.2/) sabit

kızlar koşturmacadan yeni gelebildim şimdi listeyi düzenliyorum
Cherry Mom Cherry Mom canım ellerine sağlık sen halletmişsin fazla iş kalmamış ben de gaita sonucu çıkana kadar işyerindeyim sonuç çıkınca hastaneye gideceğim bu arada listeyi hallederiz

Back
X