- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.841
Ahh leylifer im ilaç kullanıyorum cuma ya da cumartesi olacam galiba tam 17 gün olduhoşgeldiniz sağlıklı kilo verişleriniz olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh leylifer im ilaç kullanıyorum cuma ya da cumartesi olacam galiba tam 17 gün olduhoşgeldiniz sağlıklı kilo verişleriniz olsun
Çok ilginç ya geçmiş olsun emziriyor muydun ?Ahh leylifer im ilaç kullanıyorum cuma ya da cumartesi olacam galiba tam 17 gün oldu![]()
K KARDELELEN müsait oldugun bir gün sende Karatay yapsana bak gör nasıl toksun gün içinde menülerin çok uzak değil ondan diyorum :)
Canım oğlunu tebrik ediyorum bendeben avrupa yakasındayım kaptanım
yok alamadım daha herşey ateş pahası yav tek maaşlı bütçeme göre bakınıyorum hala.amma ağladın diyceniz şimdi
geçmiş olsun valla çocuk hastaysa anne nakavt.allah şifa versin elbet iyileşiyolar toparlarsın inşallah.
benim oğlanda girdiği bi sınavı kazanmış az önce sevindirdi bizi.ufak bi kutladık.
allah zihin açıklığı versin hepsine,acılarını göstermesin
İlaç ne aldın tar...tel diye bişey var ilaç ismi yasaktır diye böyle yazdım onu mu kullandın benimde 2 hafta geçti Dr a da gitmedimAhh leylifer im ilaç kullanıyorum cuma ya da cumartesi olacam galiba tam 17 gün oldu![]()
Hahahahhahaha bunu sevdimmmm merak etmeyin cuma günü zafer bizimAman (p)şişman olacağın birşey yapma :)
Ponçik im sana böyle demek geldi içimden bende tatildeyim işin kötüsü bu cuma tartılamayacağım için bildirim yapamayacağım o yüzden biraz rahatım ama tatil dönüşü listeyi alt üst edeceğim kararlıyımHahahahhahaha bunu sevdimmmm merak etmeyin cuma günü zafer bizim
Hayır canım emzirmiyorumÇok ilginç ya geçmiş olsun emziriyor muydun ?
Evet kaptanım tar.. ile başlayan inşallah bi an önce sökülürümİlaç ne aldın tar...tel diye bişey var ilaç ismi yasaktır diye böyle yazdım onu mu kullandın benimde 2 hafta geçti Dr a da gitmedim
K KARDELELEN müsait oldugun bir gün sende Karatay yapsana bak gör nasıl toksun gün içinde menülerin çok uzak değil ondan diyorum :)
Aslında olabilir ama tüm kurallarına vakıf değilim. Yapabilir miyim bilmiyorum ki
Regl dönemindeki ödemeler için ben ; yarım demet maydanozu, 2 kabuk tarçın, yarım limon ve 1 tl su ile kaynatır içerdim. Faydasını görürdüm. Zaten bunu içince WC de çadır kuracak hale geliyordum, işe yaradığını oradan anlıyordum.Evet kaptanım tar.. ile başlayan inşallah bi an önce sökülürüm
Avrupa yakasından niyeyse daha çok korkuyorum benben avrupa yakasındayım kaptanım
Aslında Kozyatagi, Erenkoy, Bostancı tarafına bakıyoruz. Hepsi Kadıköy'e bağlı diye öyle demiştim. Sanırım sen Kadıköy merkez için güvenli değil diyorsun di mi? Oralara bakmıyoruz zaten ya çok aşırı pahalı ya da çok çok eski binalar var.Canım çok kalabalık orası ve bence çocuk için güvenli bir ortam değil Göztepe falan belki daha iyi Kozyatağı yine nezih semt. Hayırlısı olsun :) inş gönlüne göre bir yer bulursunuz
E Ozman süper aynen ben Kadıköy merkeZ sandım canım :))Avrupa yakasından niyeyse daha çok korkuyorum ben
Aslında Kozyatagi, Erenkoy, Bostancı tarafına bakıyoruz. Hepsi Kadıköy'e bağlı diye öyle demiştim. Sanırım sen Kadıköy merkez için güvenli değil diyorsun di mi? Oralara bakmıyoruz zaten ya çok aşırı pahalı ya da çok çok eski binalar var.
Süper mi değil mi göreceğizE Ozman süper aynen ben Kadıköy merkeZ sandım canım :))