Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben avrupa yakasındayım kaptanım
yok alamadım daha herşey ateş pahası yav tek maaşlı bütçeme göre bakınıyorum hala.amma ağladın diyceniz şimdi
geçmiş olsun valla çocuk hastaysa anne nakavt.allah şifa versin elbet iyileşiyolar toparlarsın inşallah.
benim oğlanda girdiği bi sınavı kazanmış az önce sevindirdi bizi.ufak bi kutladık.
allah zihin açıklığı versin hepsine,acılarını göstermesin
Canım oğlunu tebrik ediyorum bende

Evet kaptanım tar.. ile başlayan inşallah bi an önce sökülürüm
Regl dönemindeki ödemeler için ben ; yarım demet maydanozu, 2 kabuk tarçın, yarım limon ve 1 tl su ile kaynatır içerdim. Faydasını görürdüm. Zaten bunu içince WC de çadır kuracak hale geliyordum, işe yaradığını oradan anlıyordum.

ben avrupa yakasındayım kaptanım
Avrupa yakasından niyeyse daha çok korkuyorum ben 😁
Canım çok kalabalık orası ve bence çocuk için güvenli bir ortam değil Göztepe falan belki daha iyi Kozyatağı yine nezih semt. Hayırlısı olsun :) inş gönlüne göre bir yer bulursunuz
Aslında Kozyatagi, Erenkoy, Bostancı tarafına bakıyoruz. Hepsi Kadıköy'e bağlı diye öyle demiştim. Sanırım sen Kadıköy merkez için güvenli değil diyorsun di mi? Oralara bakmıyoruz zaten ya çok aşırı pahalı ya da çok çok eski binalar var.

Avrupa yakasından niyeyse daha çok korkuyorum ben 😁

Aslında Kozyatagi, Erenkoy, Bostancı tarafına bakıyoruz. Hepsi Kadıköy'e bağlı diye öyle demiştim. Sanırım sen Kadıköy merkez için güvenli değil diyorsun di mi? Oralara bakmıyoruz zaten ya çok aşırı pahalı ya da çok çok eski binalar var.
E Ozman süper aynen ben Kadıköy merkeZ sandım canım :))

kardelelen321 kardelelen321 canım şöyle bir kahvaltı yap yeter bak gör nasıl seni akşama kadar tutacak ceviz yarım su bardağı kadar yumurta mutlaka kayısı olacak :)

Eklentiler

• IMG_20190723_105054.webp
    IMG_20190723_105054.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 29
Back
X