- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #311.041
9.takım ne etmiş öyle yaaa ne yemiş ne içmişler yada ne yememişler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET BİRİNCİLER...9.takım ne etmiş öyle yaaa ne yemiş ne içmişler yada ne yememişler![]()
Estagfurullah canım bazen hata oluyor ben de kendimden emin olamadıgım icin sordumDOĞRUDUR KAPTANIM...BEN ÖYLE ÜSTTEN SAVMA YAPTIM HERHALDE
Tamam canım beklerim paylasmayayım
hoşgeldin canım bir sıkıntı yok değilmi.....
Gözümüz yollarda kaldı :)
TEBRİK EDERİMMMM KIZLARRRRKusura bakmayın telefonu evde unutmuşum eşim şimdi getirdi
Güncel kilo: 86.7
hala yemek yemedim deme
mezun olup tekrar takip eden haftalarda listeye girilemiyomu kaptanım ,kilo veriyosaO zaman bu hafta mezun olmak istiyor yazmıyorum listeye?
kelin ilacı olsa başına sürecek şu sıralarKızlar benim kilo çok az gidiyor altı üstü vereceğim 4/5 kilo hedefe ulaşmak için o da çok yavaş gidiyor. Ben ara öğürlerde meyve yiyiyorum ve meyveyi çok seviyorum acaba ondan mı adet günleri hariç tatlı hiç aklıma gelmiyor ama nihayetinde meyvedeki de şeker dimi??? Ara öğün ne yesem acaba meyve krizlerimi yenecek??
Suyu güzel içiyorum bence 2.5/ 3 litre yazıyorum hergün evet çok bir kilom yok belki o yüzden az gidiyordurkelin ilacı olsa başına sürecek şu sıralar
ama sana tavsiyem bütün yarışanların menülerini inceleyip kendine uygun yeme şeklini denemen olur
şuda varki az yağı olanın kilosuda az gider tabiki,içilen su miktarı da çok önemli yazıyomuydun
Yok canım yedide... Kendimi tanıyamıyorum... Belki dedim ama değişmemişhala yemek yemedim deme
valla bende anlıyamıyorum senin metabolizmayı aniden 2 gidebiliyo 2 gelebiliyoYok canım yedide... Kendimi tanıyamıyorum... Belki dedim ama değişmemişmorordek
İsteyince yapıyorsun... Arkadaşlarda gayretlenirse bizle beraber....diyosun bana,
allah büyük